Visos dienos

Susitikimas su Kalėdų Seneliu

SUSITIKIMAS SU KALĖDŲ SENELIU “ADOMAITYNĖJE” 2020

Kadangi šiuo, mums visiems sunkiu pandemijos laikotarpiu, ugdymo įstaigose negali vykti renginiai tame tarpe ir Kalėdinių renginių organizavimas, natūraliai kyla klausimai, kaip paminėti Kalėdas, kur būtų galima nuvežti vaikus, ypač, kuomet šalyje vyrauja Covid-19 viruso grėsmė. Tačiau, kaip bebūtų, išeitis VISUOMET yra - asociacija „Gamtos parkas“, kurios viena iš veiklų yra ir neformalus švietimas, siūlo tikrą, kvepiantį Kalėdomis, NESTANDARTINĮ, unikalų susitikimą su Kalėdų seneliu LAUKE - „SOS: Dingo Kalėdų dovanos!” Siūlome atvykti į "Adomaitynę" (Kėdainių raj.) Jūsų klasei ar grupei ir susitikti su Kalėdų seneliu GYVAI. Tai visiška nauja ir tai ne kasmetinis įprastas spektaklis ar vaidinimas, tai nauja, tikra, originalu!!! Be to, didzioji dalis veiksmo tikrame miške – laikomasi visų saugumo reikalavimų! Susitikimas vyksta lauko sąlygomis BE tiesioginio kontakto. Išlaikomi būtini atstumai. Kai mieste darosi neramu, “Adomaitynėje” ramu ir saugu. Vien tik grynas oras, gamta ir džiugios emocijos.

„SOS: Dingo Kalėdų dovanos!”

Susitikimas su Kalėdų seneliu – „SOS: Dingo Kalėdų dovanos“ - tai žaisminga, teatralizuota kalėdinė istorija apie Kalėdų senelio kelionę, kurioje jis patiria nesklandumų ir viskam ištaisyti susipina užduotys, įvairūs netikėtumai ir žaidimai. Nepamirštamoje kelionėje per magiškąjį mišką keliausite kartu su Kalėdų seneliu ir vykdydami visus nurodymus padėsite rasti dingusias dovanas.

O istorijos tokios būta:

Ilgai keliaudamas iš tolimosios Laplandijos Kalėdų senelis labai pavargo, sušalo ir, galiausiai, paklydo. Pamatęs žiburį, nusprendė jis eiti kelio pasiklausti. O kad nereiktų sunkaus maišo tempti ant pečių, jį paliko, tikėdamasis, jog grįžęs ras. Kadangi senelis jau senas, atmintis jo trumpa, tai pamiršo ir iš kurios pusės atėjo.. Tai bėda ištiko!... Senelis dėl to labai išgyvena ir tam, kad vaikai neliktų nusivylę ir nusiminę, Kalėdų seneliui reikalinga pagalba ieškant, kur gi tos dovanos pasimetė. Viena viltis yra - senelio lazdos STEBUKLINGOS būta - Šiaurės-pietų kryptį rodo, tačiau tam reikalingas stebuklas, o stebuklingos dulkės taip pat liko kartu su dovanomis... IR Tam, kad kompasas teisingai kryptį parodytų, vaikams teks 3 užduotis atlikti arba 3 mįsles įminti.

Ar yra kada tekę ieškoti pasimetusių dovanų?

Net jei ir atsakymas TAIP, galime UŽTIKRINTI, jog senelio stebuklingos lazdos su tikro kompaso pagalba to dar NETEKO daryti!

Tad PIRMYN Į KELIONĘ!

Susitikimo trukmė: 1 val.

Vieta: Kėdainių raj., Adomaitynė.

Pastaba: dovanėlėmis pasirūpina patys tėveliai. Labai prašome tėvelių paruošti VIENODAS dovanėles visiems klasės vaikams, kad nebūtų skriaudos ir / ar nesusipratimų.

Kaina: 5 Eur/asm. (į kainą įskaičiuotas lankytojo bilietas, susitikimas su Kalėda). Ne mažiau 100 Eur grupei. Už papildomus 3 Eur/asm. galima kalėdinė saldi dėžutė dovanų nuo Kalėdų senelio (informuoti iš anksto). Mokytojams ir 2 lydintiems asmenims NEMOKAMAI.

Susitikimo laikas: visą gruodžio mėnesį (nuo 12.07 iki 12.23). Laikai: 09:00, 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 (pasirinktinai). Būtina išankstinė registracija. Detalesnė informacija ar kilus kitiems klausimams, tel. Nr. +37067586066 arba el. p.: adomaityne@gmail.com

Susitikimo dalyvių amžius: nuo 5 m. (puikiai tinka ir vyresnėms klasėms).

Susitikimo dalyvių skaičius: 15 – 30 asm.

Suradę dovanas, vaikai galės pažaisti parke esančioje erdvioje žaidimų aikštelėje, susipažinti su mini zoobotanikos sode gyvenančiais dekoratyviniais paukščiais, kitais gyvūnais, pašerti triušiukus ir t.t. Buvimo laikas parke susitikimui pasibaigus NERIBOJAMAS! Galima atsivežti savo užkandžių, termosus su arbata ir prisėsti pavėsinėje papietauti.

PASTABA: Kadangi veiksmas vyks lauke, tikrame miške ir kalėdinė rezidencija taip pat bus miške, maloniai prašome tėvelių pasirūpinti TINKAMA vaikų apranga bei avalyne, atitinkančia tos dienos orus (neperšlampami batai, šiltos kojinės, šalikas, kepurė, pirštinės).

20
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.