Visos dienos

Pasveikime be vaistų! Bioenerginio (BEM) masažuoklio ir rytų medicinos pristatymo vakaras

BEM masažuoklio aprašymas

 

Video: https://www.facebook.com/astroqigong/photos/gm.680470492362492/3109982102408991/?type=3&theater

 

 

Bioenerginio masažuoklio poveikis yra pagrįstas pagrindiniais Tradicinės Kinų Medicinos meridianų principais ir vidaus organų teorijomis, apjungia kartu šiuolaikinės bioinformatikos, energetikos, neurologijos ir kitas disciplinas. Pažangiausių šiuolaikinių technologijų dėka, jis visapusiškai imituoja tokias Tradicinės Kinų Medicinos technikas kaip akupunktūra, guaša ir tuina masažai, ugnies terapija, baguan taurių terapija ir daug kitų.

Tiesiogiai veikdamas biologiškai aktyvius taškus, meridianų masažuoklis didina atstatymo (gydymo) greitį ir veiksmingumą, išvalo meridianus, atkuria normalią ČI (Qi) ir kraujo tėkmę, padidina energiją kūne, atkuria vidaus organų in-Jang (Yin-Yang) pusiausvyrą. 

Ši metodika yra veiksminga profilaktikai, organizmo sutrikimų atstatymui, o taip pat ir sveikatos palaikymui.

 

Devynios pagrindinės funkcijos:

 

Šalina toksinus ir valo kraują; Skatina mikrocirkuliaciją; Spartina medžiagų apykaitą; Suaktyvina ląstelių veiklą, stiprina imunitetą ir padeda greičiau pasveikti; Mažina uždegimą, slopina skausmą, stiprina raumenis ir kaulus; Reguliuoja autonominę nervų sistemą, gerina miego kokybę; Reguliuoja endokrininės sistemos funkcijas; Valo meridianus, pašalina kraujo sąstovį; Koreguoja figūrą bei pasižymi kosmetiniu poveikiu.

 

NORĖDAMI PASIDALINTI PLAČIAU KVIEČIAME Į INFORMACINĮ BEI PRAKTINĮ SUSITIKIMĄ

 

Paskaitos metu pasidalinsime informacija bei praktika:

Kas yra bioenergetinis masažuoklis? Kaip veikia BEM? Kokia nauda sveikatai atliekant procedūrą? Koks praktinis pojūtis kiekvieno paskaitos dalyvio kūne? Kas yra Tradicinės Kinų Medicinos metafizika ir meridianų veikla? Rytų medicinos preparatai.

 

Informacija dalinsis ir praktinę dalį pristatys masažo meistrės

Monika Burbulytė ir Agnė Karaliūnaitė.

 

Pagal tradicinę kinų mediciną žmogaus kūną sudaro ne tik kaulai, oda bei vidaus organai (tai, ką galime rasti bet kuriame anatomijos vadovėlyje), bet ir meridianai, plika akimi nematomi kanalai, kuriais teka gyvybinė energija Či, maitinanti kūno gyvybines funkcijas palaikančius organus. Jei kanalas užsikimšęs, kokį svarbų vaidmenį atlieka meridianai, jus supažindins vakaro svečias – Kinų vaizdinių medicinos (cigun) terapeutas, Tradicinės kinų medicinos metafizikos praktikas, masažo specialistas ir astrologas Vytenis Sinkevičius.

 

Kam skirtas masažuoklis?

 

BEM masažuoklis skirtas profesionaliems masažuotojams, šis prietaisas puikiai papildys Jūsų paslaugų arsenalą ir konkurencingumą;

BEM masažuoklis skirtas sveikatinti šeimos narius (nebūtina išmanyti masažo),tai suartina ir praturtina šeimyninį gyvenimą, kuomet vienas kitam galime suteikti ne tik malonumą, bet ir puikią sveikatinimosi alternatyvą, ligų prevencinę procedūrą – masažą.

 

Praktinėje dalyje (vienam dalyviui) bus atliekamas pilnas masažas, kurio metu turėsite galimybę pajausti sveikatinimosi naudą.

 

VIETA IR LAIKAS:

“Astroqigong” studija, Aukštaičių g. 10, Kaunas (Teritorinė ligonių kasa, II a. 201 kabinetas).

Gruodžio 10 d. 18.30 – 20.30 val.

 

ENERGINIAI MAINAI - AUKA

 

BŪTINA REGISTRACIJA:
111imagetherapy888@gmail.com
Daugiau informacijos:

http://www.astroqigong.lt/
https://www.facebook.com/astroqigong/
Spauskite "like" ir gausite visas naujienas, bei aktualią sveikatai ir sąmoningumui medžiagą.

 

Taginkite“ draugą, kurie nori sužinoti plačiau, apie meditatyvines cigun (qigong) ir Tai Či praktikas.

Turite daugiau klausimų arba neaiškumų susijusių su Kinų Vaizdinių Medicina (cigun diagnostika ir terapija)?

Norite užsiregistruoti (KVM) cigun diagnostikai, terapijai, Uraninės astrologijos konsultacijai ar norite užsakyti asmeninį Feng Šui paveikslą?

 

INTERVIU SU V.SINKEVIČIUMI

 

https://www.youtube.com/watch?v=cr9-wLDx1Vw&list=FLfCVcijajx4N4q600jx3GSg&index=317&t=2512s&fbclid=IwAR2ckaFfBcqZkAMIgF0oVm8YbMoTGtIFZLIYwk4BMRQL_kvnrK6QKufWbcY

 

 

 #Astroqigong #KinųVaizdiniųMedicina #Qigong #TaiČi #UraninėAstrologija #FengShuiPaveikslai #SantykiaiTarpVyroIrMoters #DaoTantra  #VaikųUgdymas #KaunoVyrųKlubasŠviesosKarys #VytenisSinkevičius

25
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.