Visos dienos

Praktinis Savigydos Seminaras

DATA: GRUODŽIO 13-15 DIENOMIS.

APIE SEMINARŲ CIKLĄ:
Mes dažnai kartojam, jog sveikata - didžiausias turtas. Norėdami būti sveiki ir laimingi stengiamės sveikai maitintis, sportuoti ir atsisakyti žalingų įpročių. Visgi gan retai susimąstome apie mentaline ir emocinę sveikatą, kuri ne ką mažiau svarbi už fizinę. Mentalinis, emocinis ir fizinis būvis yra tiesiogiai vienas su kitu susiję ir vienas be kito egzistuot negali.Jeigu norite išmokti savo gyvenime palaikyti harmoniją ir tapti savo paties gerovės šeimininku, mes jums padėsime ir kartu žengsime pirmuosius žingsnius pilnatvės link.

Jeigu Jūsų tikslas - nevaikščioti į poliklinikas, negerti vaistų, palaikyti harmoningą santykį su savimi ir aplinka, mylėti save ir gyvenimą, mes būtinai turime susitikti. Padėsime teoriškai ir praktiškai suprasti, kad vienintelis mūsų vaistas esam mes patys.

Siūlome tęstinių seminarų ciklą, kurių metu žingsnis po žingsnio mokinsimės įvairių metodikų ir praktikų. Seminarai apims viso kūno dalių sveikatos gerinimą, todėl galite rinktis kuriuose dalyvauti pagal savo sveikatos būklę ar tam tikrus negalavimus. Visgi didžiausią naudą gausite apsilankę visuose ir iš esmės supratę, kaip galit kontroliuoti savo esatį. Taip pat mokinsimės dėkingumo, meilės sau ir aplinkai, atjautos ir pagarbos, harmonijos ir ramybės, kas yra neatskiriama nuo žmogaus gerovės visumos. Seminarai vedami pagal M. S. Norbekovo motediką, kuri pagrįsta mūsų įgimtu gebėjimu valdyti savo kūną, mintis, emocijas ir svarbiausia – aktyvuoti vidinius organizmo rezervus, pažadinti mumyse slypinčią vidinę galią.

Seminarus ves mokytojas Arūnas Maliauskas – sertifikuotas žmogaus atstatymo instituto atstovas Lietuvoje.

BAZINĖS ŽINIOS. I DALIS
Kviečiame į pirmąją seminarų ciklo dalį, kurioje susipažinsime su M. S. Norbekovo metodika ir kartu suprasime, kaip pasitelkę savo vidinius resursus galime kontroliuoti mentalinę, emocinę ir fizinę sveikatą. Bazinio seminaro metu sužinosite, kaip išlikti motyvuotam ir turėti energijos visą dieną savo minčių ir meditacijų pagalba. Suvoksime, kodėl neigiamos emocijos ir blogos mintys kenkia žmogaus sveikatai. Gausite kasdienės saviugdos instrukciją.Tai dvi dienos skirtos Jūsų gerovei ir savimonei puoselėti, todėl siūlome pabėgti nuo slegiančios rutinos, skirti laiko SAU ir išeiti išmokus gyventi geriau ir sėkmingiau.

SEMINARO INFORMACIJA:
Seminaro metu vyks ir fizinės praktikos, todėl siūlome būti apsirengus patogia apranga ir avėti sportine avalyne. Su savimi taip pat turėkite rašiklį, užrašus ir vandens.

Data: 2019 m. gruodžio 13-15 d.
Laikas: Penktadienį 18 - 21 val.;
Šeštadieni ir sekmadieni nuo 10 - 14 val.
Adresas: Kurpių g. 25, Senamiesčio studija,
Kaina (už 3 dienas) - 59 Eur
*Jeigu negalite mokėti nurodytos sumos, mokėkite pagal galimybes. Pas mus laukiami visi norintys.

www.amaliauskas.lt

Registracija būtina: https://amaliauskas.lt/renginiai/seminarai#reg-form


18
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.