Visos dienos

SEO SPECIALISTO (-ės) PROFESIJOS ĮGIJIMO NUOTOLINIAI MOKYMAI | SEO AKADEMIJA | Kaunas

SEO SPECIALISTŲ PROFESIJA, KURI LEIDŽIA DIRBTI IŠ BET KUR "ANT SAVĘS"! Užsiregistravus ir apmokėjus iki 2021 m. lapkričio mėn. 10 d. 24:00 val. bilietai su - 60 % nuolaida !!!
2021 m. Lapkričio mėn. 26 d. 10:00-12:00 val. startuos 27-oji SEO AKADEMIJA SEO SPECIALISTO (-ĖS) PROFESIJOS NUOTOLINIŲ MOKYMŲ GRUPĖ (nuotoliniai kursai internetu).
Tik teigiami atsiliepimai apie SEO specialistės profesiją. Iš mano patirties. Ir aš nežinau ar man būtų tiek daug davusi galimybių kuri kita profesija ar koks nors pagarbus postas kokioje nors pvz., valstybinėje įmonėje ar buvimas samdoma darbuotoja kokioje nors žinomoje UAB. Viskas gerai su darbu daug pasiekusiose įmonėse, bet atsakykite sau į klausimą atvirai: ar tikrai daugumoje atvejų įmanoma išgyventi ten, ypač, jei lieki po skyrybų viena su vaiku ant rankų? Turbūt ne viena dabar skaitanti mama žino tą jausmą kaip savo vaikui norisi visko, kas geriausia. Tą jausmą, kaip vaikas mato ir prašo vis naujų žaislų. Nes juk žaislų rinka pilnai perpratusi vaikų ir tėvelių santykį. Drabužių. Maisto. Auklės, jei vaikas nepritampa prie darželio, kaip, kad buvo mūsų su dukra atveju. Turbūt kiekviena mama supranta ir vaiko lavinimo naudą ir suvokia, kiek visa tai kainuoja, papildomi būreliai, priemonės. Vėliau prasideda vaiko išruošimas į mokyklą. Ir vėl būreliai, kelionės, stovyklos. Vėliau žaislus keičia brangesni poreikiai: telefonai, Ipadai, AirPodai, kompiuteriai, kokių nors kompiuterinių programų narystės. Hobiai. Maniškė pvz., visą paauglystę dievino korėjiečių muziką bei visą su tuo susijusią atributiką bei paniro į makiažo meną bei fotografiją. Visa tai kainuoja. O, kuri mama nesvajoja išpildyt vaiko svajonės auginti naminį gyvūnėlį? Juk tai irgi ne tik geros emocijos, “šilta ir pūkuota”, bet tai ir nemaža finansinė atsakomybė. Kuri mama nesvajoja apie privačią mokyklą, jei mato, kad tradicinėj dar su nemažai tarybinių pažiūrų mokykloj iš vaiko tyčiojamasi ne tik iš vaikų pusės, bet ir pačių mokytojų? Kuri mama nesvajoja turėti namą, patogų automobilį, kad vaikas turėtų savo atskirus kambarius? Kad vaikui būtų suteiktas kokybiškas gydymas prireikus? Mes su dukra atsimenam kiekvieną savo galimybių laiptelį aukštyn, net tai, kai laisvai galėjom sau leisti įsigyti dviračius. Gal kažkam tai gali pasirodyti per daug materialu, bet jūs man parodykite nors vieną atsakingą mamą, kuri apie visa tai nėra pagalvojus?
Sunkiausias etapas buvo dar dirbant samdomam darbe slėpti, kad darau SEO projektus ir apskritai turėti jėgų visa tai aprėpti. Bet tą rytą, kai samdomam darbe sėdėjau labainuobodžiame direktorių susirinkime ir slapta savo užrašų knygelėje susirašiau, kad tuo metu turiu pabaigti 16 SEO projektų, apsisprendžiau mesti samdomą darbą ir dirbti individualiai. Buvo baisu. Bet nuo tos akimirkos galimybės mane pasitikdavo beveik kiekvieną dieną. Tame kelyje radosi tinkami žmonės, tinkamos situacijos. Vėliau netgi gavau pasiūlymą tai, kaip darau SEO projektą, sudėti į metodiką ir vesti SEO mokymus. Kiekviena mokymų programos dalis mano asmeniškai šimtus kartų išgyventa, praktiškai patikrinta bei ištobulinta. Tad šiandien jau eina 8-ti metai, kaip mokau žmones SEO (angl. SEO - Search Engine Optimization, liet. - paieškos sistemų optimizavimas) - SEO akademijoje. Tapau rinkos lydere, kažkam pavyzdžiu, o kažkam - didžiuliu kliuviniu. Todėl nenuostabu, kad bandymų patraukti mane iš rinkos buvo ir ko gero, dar bus. Visatoje, kaip ir gamtoje, reikalinga pusiausvyra: kaip buvo ir bus kūrėjų, taip buvo ir bus griovėjų. Aš be galo džiaugiuosi, kad turėjau idėjų, valios, užsispyrimo, kantrybės susikurti tai apie ką svajojau: dirbti matydama kaip auga mano vaikas. O tai, kad aš stalčiuje turiu VU KHF verslo administravimo diplomą, deja, bet.. tai nesuteikė to, kokias galimybes man atvėrė SEO SPECIALISTĖS profesija, kurios šiandien apmokau ir SEO AKADEMIJOJE.
SEO specialistės profesijos dėka ne tik dukrą užsiauginau iš namų. Bet galėjau ją visada laisvai ir nevaržomai vežioti į būrelius ar mokyklą. Viena augindama dukrą ir šešis gyvūnus su šia profesija niekada nestokojau biudžeto jų išlaikymui. Tačiau savo gyvenimo būdo šimtu procentų jums nebruku, nes yra visokių žmonių. Vienoms moterims buvimas namuose - tikras pragaras, joms norisi veržtis į ofisus, į didesnius būrius žmonių. Aš visada buvau naminė ir intravertė, tik sutapimo dėka po to, kai eilę metų teikdama SEO paslaugas, netikėtai sulaukiau pasiūlymo vesti SEO mokymus, teko išeiti iš savo komforto zonos, taip sakant, "į žmones" ir tapti lektore. Dėl savo uždaro charakterio sulaukdavau ir tebesulaukiu nemažai pasipiktimo: vieniems nepatinka, kad nepliurpiu ištisom valandom telefonu, kitiems, kad mokymų metu atsakau tik koncentruotai į su mokymų temomis susijusius klausimus, kad nesirašinėju naktimis iš asmeninės paskyros ir t.t. Tačiau, išsianalizavus savo asmenybės tipą, tai, kad dievinu būti namuose, matyti kaip auga mano vaikas, būti apsupta gyvūnų, nevažinėti per miesto kamščius, ramiai apsipirkti parduotuvėje ne piko metu, daug daug medituoti, klausytis mantrų, kartais padirbėti ir iš lovos, vis tik geresnės specialybės, kaip SEO specialistė, sau nebūčiau sugalvojusi. Tad, jeigu mano žodžiuose atpažinai save, ši profesija - kaip tik Tau.
Naujos grupės startas jau lapkričio mėn. 26 d.!
SEO specialistas (-ė) - tai asmuo, kuris (-i) padeda verslininkams, turintiems interneto svetaines, padėti atsirasti toms interneto svetainėms Google rezultatų TOP'uose, SEO specialistas - tai kūrybingas asmuo, kuris mėgsta laisvę, jo taip paprastai neužrakinsi tarp ofiso sienų, jis mėgsta dirbti nuo ežero ar jūros kranto, kartais tiesiog iš lovos, ši specialybė nesutverta asmeniui, mėgstančiam sėdėti kamščiuose ar ankstyvą rytmetį trypčioti autobuso stotelėje per vėtrą ar šaltį. SEO specialistui svarbiausia turėti WI-FI. SEO metodika sukurta taip, kad ji tinka visame pasaulyje, bet kurioje rinkoje, kurios tik kalbą jūs mokate.Ką mes mokysimės, gali susipažinti detalioje MOKYMŲ PROGRAMOJE čia: https://www.seoakademija.lt/seo-specialisto-profesijos-igijimo-mokymai/
KAINĄ Tu gali rasti irgi čia: https://www.seoakademija.lt/seo-specialisto-profesijos-igijimo-mokymai/
REGISTRUOTIS Į MOKYMUS IRGI GALI ČIA: https://www.seoakademija.lt/seo-specialisto-profesijos-igijimo-mokymai/
KAIP VYKSTA MOKYMA:https://www.seoakademija.lt/seo-specialisto-profesijos-igijimo-mokymai/
Jūsų lektorė būsiu aš - Evelina Biliūnaitė - SEO MAMA. Teikiu SEO paslaugas rinkoje apie 16 metų (angl. SEO-search engine optimization, liet. interneto svetainių optimizavimas paieškos sistemoms - Google ir kt.) - SEO MAMA (www.seomama.lt). Mokau SEO kitus ir dovanoju žmonėms naują profesiją - būti SEO specialistu - SEO AKADEMIJA (www.seoakademija.lt), esu išleidus 4 knygas, tarp jų 3 saviugdos praktikų užrašinės: “Širdies dienoraštis", “Slaptas 4 moterų dienoraštis", “Rytojaus dienoraštis”, “Mano stebuklingas rytas”. Mokau žmones rašyti įvairius komercinius tekstus, kūrybinius tekstus ir knygas - RAŠYTOJŲ AKADEMIJA (www.rasytojuakademija.lt). Vedu rebefingo - sąmoningo kvėpavimo sesijas, esu rebefingo instruktorė - www.inspire.lt . Leidžiu su savo studentėm įkvepiančių istorijų ir saviugdos e-žurnalą "INSPIRE" (www.inspirezurnalas.lt). Organizuoju blaivius įkvepiančius naujuosius metus - www.inspire.lt. Padedu žmonėms išgirsti širdies balsą ir gyventi širdimi - ŠIRDIES AKADEMIJA. Padedu žmonėms atrasti savyje mylimą veiklą - www.savirealizacijospaieskos.lt.
APIE SPECIALISTO PROFESIJOS POREIKĮ PANDEMIJOS METU 15min: shorturl.at/crDF4
Interviu su manimi apie tai, kaip savo hobius paverčiau mylimomis veiklomis: http://www.respublika.lt/lt/naujienos/pramogos/zvaigzdes_ir_zmones/etamulaitiene_savo_hobi_paverte_verslu
Interviu Žmonės.lt portale: shorturl.at/foqxU
Interviu projekte "Išdrįsau pradėti": shorturl.at/kA345
Akimirkos, kaip SEO akademija bendruomenė šventė 5-ąjį SEO AKADEMIJA gimtadienį (kai dar galėjome švęsti-dabar SEOakademijai eina 8-ti!!) Žmonės.lt : shorturl.at/rstF3
APIE SEO AKADEMIJĄ: https://www.seoakademija.lt/apie-seoakademija/
DETALI MOKYMŲ PROGRAMA IR REGISTRACIJA Į MOKYMUS: https://www.seoakademija.lt/seo-specialisto-profesijos-igijimo-mokymai/

29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.