Visos dienos

KAIP PASIEKTI TIKĖJIMĄ, KAD AŠ GALIU / Pokyčių dirbtuvės

“Tam, kad gyvenimas pradėtų keistis, reikia pradėti nuo santykio su savimi” sako Mindaugas Valickis ir kviečia Jus į seminarą "KAI GALI KEISTIS - GALI IR SVAJONES PAVERSTI REALYBE"

Šis unikalus užsiėmimų ciklas tinka žmonėms, kurie nori realių pokyčių savo gyvenime, bet subalansuota ir siekiantiems savo svajonių. Kviečiu Jus veiksmui, kurio pirmą žingsnį galime žengti kartu!

Gruodžio 12 d. vyks antrosios praktinės dirbtuvės tema “KAIP PASIEKTI TIKĖJIMĄ, KAD AŠ GALIU”
Visą užsiėmimų ciklą sudaro įvadinis seminaras ir 2 praktinės dirbtuvės, kurių metu mokysimės praktiškai taikyti seminaro metu įgytas žinias tam, kad įgalintume save siekti svajonių.

Nedalyvavę įvadiniame seminare bus pakviesti į FB grupę, kurioje galėsite peržiūrėti seminaro įrašą.

Šis užsiėmimų ciklas paskatins jus vidiniam proveržiui:
- jei galvojate apie pokyčius gyvenime, bet nežinote, kaip pradėti;
- jei žinote, kaip pradėti, bet jūsų žema savivertė, trūksta pasitikėjimo savimi;
- jei svajojate pradėti gyventi ne taip, kaip reikia, o taip, kaip norisi.

Pokytis – nuvalkiotas žodis, tačiau pasirinksiu jį naudoti, nes juo patogu vadinti viską, kas kinta ir ką mes sąmoningai norime keisti savyje bei savo santykyje su aplinka.

Ar kada nors gailėjotės to, ko nepadarėte, tačiau galėjote padaryti? Kalbu apie tą nemielą jausmą, kurį lydi graužatis ir nusivylimas. Šią būseną apraizgo įvairios istorijos, kuriomis įrodome sau, kodėl nesiėmėme to, ką kadaise norėjome daryti kitaip. Puiku, jei tokias istorijas pavyksta sukurti ir jomis patikėti. Tačiau tas graužaties ir nusivylimo jausmas niekur nedingsta.

Iš kur ta graužatis ir nusivylimas atsiranda – ogi iš vidinio tikėjimo, kad galėjau bent pabandyti, kurį užgožė mintys ,,tai ne man”, ,,aš nesugebėsiu”. Svarbiausia suvokti, kad tos mintys ,,tai ne man”, ,,aš nesugebėsiu” nėra nuosprendis visam gyvenimui, o tai tik atspindi dabartinį mūsų požiūrį į save. O jei mes pasiryžtame keisti požiūrį į save, tos mintys virsta į „tai man” ir „aš sugebėsiu”.

Todėl tam, kad gyvenimas pradėtų keistis, reikia pradėti nuo santykio su savimi.

“O kam iš viso keisti gyvenimą, o gal man gerai taip kaip yra?” - svarstydami klausiate jūs? Į šiuos klausimus atsakymas vienas – jei vengiame gyvenime pokyčių ir siekiame stabilumo, visada aplinkoje atsiras žmonių kūrėjų, kurie kurs naujoves ir visuomenės progresą, nes toks tas šiuolaikinis pasaulis. Todėl pokytį kuriantys žmonės susikurs gyvenimą kokio nori, o vengiantys pokyčio anksčiau ar vėliau vis tiek turės prisitaikyti prie kitų sukurto pokyčio – o tai ne visada smagu.

Tai ką renkatės? Patys kurti pokytį ir gyvenimą kokio norite ar bandote sustabdyti gyvenimo progresą ir vengti pokyčių?

 

Nuo ko pradėti? Kodėl tai veikia?

Seminaro metu ir dirbtuvėse dalinsiuosi tik tais dalykais, kuriuos patyriau, išgyvenau ir atradau pats konsultuodamas žmones, kurdamas darnų asmeninį gyvenimą, todėl jūs gaunate asmeniškai išbandytas žinias ir patikrintą būdą, kaip veikti.

Užsiėmimų užduotys leidžia drąsiai eksperimentuoti, patirti, kad neįmanoma yra įmanoma, bei padeda keisti kasdienybės įpročius.

NAUDA jums:

- Įkvepiančios įžvalgos, kurios leidžia naujai pažvelgti į įvairias situacijas ir skatina jus judėti pirmyn.

 -Patyrimas, kad neįmanoma yra įmanoma.

- Padidėjusi savivertė ir pasitikėjimas savimi.

- Nauji įpročiai, kurie skatina siekti savo svajonių.

- Tęstinis palaikymas, tik jums skirti online mokymai, atsakymai į rūpimus klausimus uždaroje Facebook grupėje ,,Lyderiai savo gyvenime“.

APIE LEKTORIŲ

Mindaugas Valickis save pristato, kaip gilių, transformuojančių technikų kūrėją, gyvenimo pokyčių ekspertą ir sporto koučerį.

Mindaugo Valickio credo – aklai netikėk jokiais autoritetais, o tikėk tik tuo, ką išbandei pats ir kas tau asmeniškai veikia.

Kiek save prisimena, Mindaugas nuolat ieškojo atsakymo į klausimus: kodėl vieni žmonės sėkmingi, kiti ne, kaip sukurti pokytį gyvenime lengvai ir greitai, gilinosi į žmogaus proto ir pasąmonės procesus, trukdančius mums įgyvendinti savo tikslus, norus ir svajones. Ar mes tai galim įtakoti ir transformuoti?

Siekdamas gauti atsakymus į šiuos klausimus, jis  išbandė daugybę saviugdos praktikų, pabaigė sporto psichologijos ir koučingo mokymus Lietuvoje ir užsienyje. Daugiau kaip 7 metus tobulindamas ir taisydamas kitų metodikų klaidas bei konsultuodamas žmones sukūrė unikalią Pasąmonės perprogramavimo metodiką, su kurios komponentais susipažinsite šioje paskaitoje!

Daugybė žmonių, sporto, verslo ir kitų profesijų atstovai naudojo šioje metodikoje siūlomus praktinius įrankius ir jų gyvenime nutiko patys nuostabiausi pasikeitimai – susitvarkė santykiai, karjera, sporto pasiekimai, pagerėjo finansinė situacija.

 

DALYVIŲ ATSILIEPIMAI

“Svarbiausias momentas – Mindaugas man padėjo tapti sąmoningesne, suprasti manyje vykstančius pąsamoninius procesus ir paversti juos į pokytį, kuris reikalingas norint pasiekti mano tikslus.” - Būriuotoja, 2020 Tokijo olimpinių žaidynių dalyvė Viktorija Andrulytė.

“Jo sukurta metodika kasdien man padeda pastebėti automatines kūno ir proto reakcijas bei moko rinktis sąmoningai būtent tai, ko ir kaip aš noriu pati. Be galo esu dėkinga tau, Mindaugai, už savo pokytį, už daugybę tavo skirto laiko ir energijos laužant man nebetarnaujančius įsitikinimus ir plečiant „dėžutę”. Jaučiuosi taip, lyg būčiau gimusi iš naujo tam, kad pagaliau pradėčiau gyventi SAVO gyvenimą be jokių kaukių.” - Indrė

“Puikus seminaras! Padėjo realiai ir daug giliau suvokti sąmonės ir pasąmonės ryšį, išjausti kodėl atsitinka būtent tai ko, sąmoningai atrodo mažiausiai noriu. Mindaugas ir bendražygiai sukūrė jaukią atmosferą.” - Bernardas 

***

Visą užsiėmimų ciklą sudaro seminaras ir 2 praktinės dirbtuvės, kurių metu mokysimės praktiškai taikyti seminaro metu įgytas žinias tam, kad įgalintume save siekti svajonių.

UŽSIĖMIMŲ DATOS

2019 lapkričio 28 d., 18.30-20.30 val. - įvadinis seminaras.

2019 gruodžio 5 d., 18.30-21.00 val. - praktinės dirbtuvės. Tema – Savivertė ir pasitikėjimas savimi.

2019 gruodžio 12 d., 18.30-21.00 val. - praktinės dirbtuvės. Tema – Kaip pasiekti tikėjimą, kad aš galiu.

VIETA: InMind - sąmoningumo ugdymo studija

ADRESAS: Saltoniškių g. 31-315, Vilnius (Žvėryno verslo fabrikas, 3 aukštas)

INVESTICIJA Į SAVE

Viso ciklo kaina - 50 Eur + įvadinis seminaras DOVANŲ.

Seminaro kaina 15 eur, dviems - 20 eur.

Dirbtuvių kaina 25 eur, dviems - 40 eur.

BILIETAI: http://bit.ly/pokyciudirbtuves

Daugiau informacijos telefonu 869903355 arba el.paštu info@inmind.lt

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.