Visos dienos

Rebefingas Klaipėdoje su bioenergetike Loreta

Kvėpavimo meditacija, Rebefingas (sąmoningo kvėpavimo meditacija) tai giliai transformuojanti praktika. Rebefingo metu išmokstame paleisti nuolat patiriamą stresą, įtampa, fizinius ,emocinius ir psichologinius blokus. 
Tai praktika galinti atsatyti mūsų imunine sistemą. Ko pasekoje Jūsų imunitetas savaime įveikia įvairias ligas ir susirgimus su kuriais galbūt gyvenote jau ne vienerius metus.Tai viena galingiausių ir efektyviausių praktikų pasaulyje kuri leidžia išsivalyti kūną, protą ir dvasią nuo įtampos ir nuolatinio streso.

Tai būdas padėti sau jei išties sunku, jaučiatės užstrige gyvenime ir nežinote ką daryti.

Tai kvėpavimo technika, padedanti pasiekti harmonijos būseną, kas leidžia gyvenime jausti didesne ramybę ir santravę su savimi ir pasauliu.

Tai ne religija, ne medicina, ne psichologija ir ne hipnozė.

Tai natūraliai plaučių tūrį plečianti kvėpavimo praktika.Tai praktika didinanti mūsų sąmoningumą.

Tik keli atsiliepimai po užsiėmimų:
———————————
Noriu Jums be galo padėkoti, tai ką patyriau žodžiais nenusakoma. Esate 4 mokytoja, tarp jų ir šiuo metu geriausi Lietuvoje žinomi, ir tai nėra sulyginama nė su vienu iš jų. Noriu Jums be galo padėkoti, ta palaima..ta ekstazė, buvo kažkas tokio…ačiū ačiū ačiū.
——————————–
Į viską gyvenime pradėjau reaguoti ramiau net aplinkiniai pastebi ir klausia kas nutiko, kartu šis kvėpavimas padėjo suvokti, kad galiu keisti savo gyvenimą, kad esu savo gyvenimo šeimininkė.
——————————-
Tirpo rankos, kojos, veidas ir viskas kas tik galėjo tirpti, tačiau jaučiausi ramiai, nes Loreta vis prieidavo, kvėpuodavo kartu, padrąsindavo, buvo netoliese. Po seanso jaučiausi be galo rami, nors atėjau visai išsibarsčiusi ir pasimetusi.Dėkoju už tai ką darote.

https://www.astuvisa.lt

Kada? Kiekvieną pirmadienį 18:30 val.

Kur? Klaipėda, Tiltų g. 16 ,,TIL2 Studio.. II aukštas (įėjimas pro antrąsias duris nuo tiltų gatvės iš Didžiosios vandens gatvės). (Buvusi STUDIJA ČIA )

Registracija SMS/fb žinute: Klaipėda vardas. Registracija būtina! 867680535 arba el.paštu: astuvisastudija@gmail.com.  grupėje vietų skaičius ribotas.

*Vienas užsiėmimams –kaina/energetiniai mainai 15 Eur.

Jei negalite sau tiek dabar leisti, rašykite susitarsime.
Grupė skirta ir tik norintiems pradėti ir jau praktikuojantiems. Tinka ir vyrams ir moterims nuo 18 metų iki....

SVARBU! Visą tą laiką gulime ant žemės. Turėkite pleduką apsikloti ir ką pasikloti po savimi (jogos kilimėlį, miegmaišį ar pan.) , taip pat kažką pasidėti po galva. Būkime šiltai apsirenge ar turėkime bent šiltas kojines. Taip pat likus iki užsiėmimo 1,5 val. rekomenduojama nevalgyti sunkaus maisto.

Užsiėmimus veda bioenergetike Loreta . 13 metus keliaujanti žmogiškumo keliu, dabar  kaip rebefingo instruktorė, ThetaHealing,The Reconnection healing praktikė, LILa žaidimo vedlė, Infinite energy kursų mokytoja, Aštuvisa-vidinio tobulėjimo studijos įkūrėja Palangoje ir tiesiog žmogus :) Apie mane, plačiau: www.astuvisa.lt/apie-mane

Išdrįsk atrasti…viskas yra tavyje. Mes esame tam, kad tai pažadinti.

AšTuVisa - vidinio tobulėjimo studija Palangoje

Visa informacija www.astuvisa.lt

Taip pat rekomenduojame
19
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.