Visos dienos

Pasveikite be vaistų! Rytų medicinos vakaras – imunitetas ir žarnynas

NUO KO PRIKLAUSO IMUNITETAS IR KAIP JĮ SUSTIPRINTI ?

 

Tęsiame Rytų medicinos mokymų ciklą, kurio tikslas perduoti tradicinės kinų medicinos filosofiją, suprasti ligų gydymo principus, kurie susideda iš etapų: valymo, stimuliavimo, regeneracijos ir išmokti pasirinkti mitybą pagal konstitucijos tipą. Taip pat atpažinti tikrąją susirgimo priežastį ir suprasti simptomus. Patyrinėti prideginimo moksa metodą, energetinių kanalų masažą, susipažinti su akupunktūriniais taškais.
Perprasti pagrindinius kinų medicinos diagnostikos metodus, t.y. pulso diagnostiką, liežuvio apžiūrą, veido spalvą ir kt. Susipažinti su rytų medicinos preparatais.

 

VAKARO TEMOS:

 

Tradicinės kinų medicinos požiūriu, imunitetas – tai bendros žmogaus ČI būklės išraiška.

Svarbią įtaką imunitetui turi ir mūsų psichinė energija: mintys ir jausmai.

Seminaro metu sužinosite, kokie yra imuniteto šaltiniai ir kaip jį stiprinti, kaip mūsų emocijos veikia imunitetą,

kokios imuniteto sutrikimų priežastys bei pasekmės (infekcijos, alergijos ir kitos ligos),

kas silpnina ar stiprina mūsų imunitetą, kodėl skundžiamės nuovargiu.

 

Kodėl silpnėja imunitetas? Imuniteto energinė kilmė. Faktoriai, kurie silpnina ar stiprina imunitetą. Kaip mūsų emocijos veikia imunitetą? Užteršto žarnyno poveikis imuninei sistemai; Kodėl po streso, įtampų, pergyvenimų, konfliktų nusilpsta imunitetas? Imuniteto sutrikimai: infekcijos, onkologija, alergijos, autoimuninės ligos. Imuniteto sutrikimų priežastys ir psichosomatika. Kaip gyventi, kad imuninė sistema būtų harmonijoje? Kodėl skundžiamės nuovargiu? BEM masažo imuniteto stimuliacinis poveikis organizmo fiziologijai ir energiniam kūnui. Rytų medicinos preparatai. Kordicepsas – imuniteto stimuliatorius nr.

 

BEM masažuoklio aprašymas

 

Bioenerginio masažuoklio poveikis yra pagrįstas pagrindiniais Tradicinės Kinų Medicinos meridianų principais ir vidaus organų teorijomis, apjungia kartu šiuolaikinės bioinformatikos, energetikos, neurologijos ir kitas disciplinas. Pažangiausių šiuolaikinių technologijų dėka, jis visapusiškai imituoja tokias Tradicinės Kinų Medicinos technikas kaip akupunktūra, guaša ir tuina masažai, ugnies terapija, baguan taurių terapija ir daug kitų.

Tiesiogiai veikdamas biologiškai aktyvius taškus, meridianų masažuoklis didina atstatymo (gydymo) greitį ir veiksmingumą, išvalo meridianus, atkuria normalią ČI (Qi) ir kraujo tėkmę, padidina energiją kūne, atkuria vidaus organų in-Jang (Yin-Yang) pusiausvyrą. 

Ši metodika yra veiksminga profilaktikai, organizmo sutrikimų atstatymui, o taip pat ir sveikatos palaikymui.

Video: https://www.facebook.com/astroqigong/photos/gm.680470492362492/3109982102408991/?type=3&theater

 

Devynios pagrindinės funkcijos:

 

Šalina toksinus ir valo kraują; Skatina mikrocirkuliaciją; Spartina medžiagų apykaitą; Suaktyvina ląstelių veiklą, stiprina imunitetą ir padeda greičiau pasveikti; Mažina uždegimą, slopina skausmą, stiprina raumenis ir kaulus; Reguliuoja autonominę nervų sistemą, gerina miego kokybę; Reguliuoja endokrininės sistemos funkcijas; Valo meridianus, pašalina kraujo sąstovį; Koreguoja figūrą bei pasižymi kosmetiniu poveikiu.

Kažkam iš dalyvių bus atliekamas masažas.

 

Pagal tradicinę kinų mediciną žmogaus kūną sudaro ne tik kaulai, oda bei vidaus organai (tai, ką galime rasti bet kuriame anatomijos vadovėlyje), bet ir meridianai, plika akimi nematomi kanalai, kuriais teka gyvybinė energija Či, maitinanti kūno gyvybines funkcijas palaikančius organus. Jei kanalas užsikimšęs, kokį svarbų vaidmenį atlieka meridianai, jus supažindins vakaro svečias – Kinų vaizdinių medicinos (cigun) terapeutas, Tradicinės kinų medicinos metafizikos praktikas, masažo specialistas ir astrologas Vytenis Sinkevičius.

 

Informacija dalinsis ir praktinę dalį pristatys masažo meistrė ir „Fohow“ distribiutorė

Monika Burbulytė.

Kompanijos „Fohow“ atstovybės vadovas (5 karatų deimantas) Andrej Iljin

 

  

VIETA IR LAIKAS:

“Astroqigong” studija, Aukštaičių g. 10, Kaunas (Teritorinė ligonių kasa, II a. 201 kabinetas).

Lapkričio 19 d. 18.30 – 20.30 val.

 

ENERGINIAI MAINAI – 10 eur

 

BŪTINA REGISTRACIJA:
111imagetherapy888@gmail.com
Daugiau informacijos:

http://www.astroqigong.lt/
https://www.facebook.com/astroqigong/
Spauskite "like" ir gausite visas naujienas, bei aktualią sveikatai ir sąmoningumui medžiagą.

 

Taginkite“ draugą, kurie nori sužinoti plačiau, apie meditatyvines cigun (qigong) ir Tai Či praktikas.

Turite daugiau klausimų arba neaiškumų susijusių su Kinų Vaizdinių Medicina (cigun diagnostika ir terapija)?

Norite užsiregistruoti (KVM) cigun diagnostikai, terapijai, Uraninės astrologijos konsultacijai ar norite užsakyti asmeninį Feng Šui paveikslą?

 

Komentuokite čia arba kreipkitės asmenine žinute.

 

INTERVIU SU V.SINKEVIČIUMI

 

https://www.youtube.com/watch?v=cr9-wLDx1Vw&list=FLfCVcijajx4N4q600jx3GSg&index=317&t=2512s&fbclid=IwAR2ckaFfBcqZkAMIgF0oVm8YbMoTGtIFZLIYwk4BMRQL_kvnrK6QKufWbcY

 

 

 #Astroqigong #KinųVaizdiniųMedicina #Qigong #TaiČi #UraninėAstrologija #FengShuiPaveikslai #SantykiaiTarpVyroIrMoters #DaoTantra  #VaikųUgdymas #KaunoVyrųKlubasŠviesosKarys #VytenisSinkevičius

29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.