Božolė vakaras Miško natose
Vakaro metu apie Beaujolais Noveau papasakos vyno ekspertas Gintautas Jašinskas. Sužinosime kaip gaminamas ir kuo ypatingas šis vynas. Klavišiniais gros Arūnas Vaitkus.
Renginio pradžia 19:30 val.
* * * * * * * * *
Muzikinio vakaro metu vyks degustacinė vakarienė, kurios meniu sudarys:
// užkandis // Kriaušės tatinas su medumi, riešutais, mėlynojo pelėsinio sūrio kremu, burokėlių kremu ir skrudintais svogūnais,
// pagrindinis patiekalas // Triušio šlaunelė sous vide su karamelizuota svogūnų ir pomidorų polenta, briuselio kopūstais, morkų tyre, ankštiniais žirneliais, triušienos sultinio redukcija,
// desertas // “Torta di mele al mascarpone” - maskarponės-obuolių pyragas su miško uogomis ir vaniliniais.
// taurė Beaujolais Nouveau
Vakarienės kaina: 25,00 Eur.
Vietas rezervuoti galite Facebook žinute arba telefonu: +370 648 55538.