Visos dienos

Patyriminis seminaras su Sakralinėmis Balio kaukėmis

BŪTINA REGISTRACIJA: https://forms.gle/zQzpvCzwq3LW1jzg7

Kviečiame į pasimatymą, kurio metu susitiksi su artimiausiu žmogumi – savimi. Tai bus ne eilinis prabėgomis teištartas „Labas“ ir „Kas toliau?“, o nuoširdus priėmimas visko, kas tą akimirką su tavimi ir tavyje vyksta. Tai bus GALIMYBĖ ir STEBUKLAS vienu metu, nes tavąjį pasaulį užpildys Sakralinių Balio kaukių magija.

Ši magija tave apsups ir padės nukeliauti ten, kur tą akimirką reikia. Kur kaukės kviečia tavo sielą, o kūnas lydi. Tai kvietimas pasileisti asmeniniam šokiui savo emocijų ir jausmų apsupty. Atverti kūrybiškumą ir sužadinti vaizduotę. Nusimesti visus ribojančius įsitikinimus ir patyrinėti slėpiningąjį pasąmoninį pasaulį. Išsivaduoti iš veržiančių baimių ar neleidžiančių gyventi ribotumų.

Kaukės kviečia pastebėti, kad gyvenimas – vienas didelis stebuklas ir kiekviena akimirka, vykstanti dabar – tai dėlionės detalė. Laikas visa tai pripildyti ryškesnėmis spalvomis, leidžiančiomis pajusti beįsisukančios Balio kaukių magijos galią.

Jei esi pasiruošęs tiesai apie save – šis patyrimas tau. Po šios kelionės jausiesi pakylėtas ir pilnas energijos, pabus prisnūdęs džiaugsmas ir noras veikti, valia, išmintis, meilė. Tai galimybė prisiminti kaip džiaugsmingai šokti gyvenimą.

Patyriminio proceso vedlys Leonardas Pobedonoscevas – charizmatiškas, nuoširdžią šypseną keliančia energija besidalijantis Lietuvos aktorius. Į tai, ką daro, sutelkiantis ne tik visą savo dėmesį, bet ir įdedantis širdį. Kiekvieną sutinkantis su meile, paprastumu ir leidžiantis pasijusti lyg šeimos nariu. Atrandantis Balio kaukių stebuklą kaskart vis iš naujo ir apsupantis šia magija tiek save, tiek šalia esančiuosius.

Leonardas jau 4 metus Balyje semiasi patirties ir įgūdžių iš savo mokytojo Per Brahe (Mr. Topeng), kuris atrado šią senovinę – archetipinę, sakralinę Balio kaukių magijos praktiką. Per šį laikotarpį Leonardas vedė kelis šimtus praktinių užsiėmimų ir su šiais atradimais susijusių pamokų.

„Patikėkit, broliai ir seserys, Kaukės padeda atskleisti tiesą! Priimti vidinę, dvasinio, sveikatos, meilės, gerumo, pilnumo būseną čia ir dabar, nelaukiant išorinio patvirtinimo. Tai yra savo dieviškumo suvokimas. Kai suvoki, kokia gausa slypi mumyse, kai pamatai neribotą galimybių lauką, kai pamatai tai, ko nematei savo baimių šešėlyje, imi kvėpuoti lengviau, mintys nebesiblaško, atsiranda FOKUSAS, koncentracija, matymas. Tada tereikia ištiesti ranką ir pasiimti tai, kas tau suteikia laimę. Juk visi laimės šaltiniai slypi mūsų viduje“.

Sakralinių Balio kaukių patirtis: https://youtu.be/MU-jt4eKINA 

Klauskite: mokytojai@mastersofcalm.lt

29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.