Kalėdinis Brunch'as Astorija Brasserie
Kalėdos pamažu ateina skoniais ir kvapais, šventinėmis melodijomis bei noru visiems artimiesiems skirti šiek tiek daugiau dėmesio ir laiko.
Astorija Brasserie šefas Gediminas Andriuškevičius ruošia šventinį kalėdinį brunch’ą. Užsukite su šeima ar draugais pasimėgauti vėlyvaisiais pusryčiais ypatingoje aplinkoje, pačiame miesto centre.
Mažiesiems ruošiame šventinę vaikų zoną su pramogomis
Gruodžio 15 d. 13:00-16:00
Staliukų rezervacija:
+370 694 44566
sales.vilnius@radissonblu.com
49 Eur/ asm (vaikams iki 10 metų taikoma 50 % nuolaida)
Rezervacijoms taikomas išankstinis apmokėjimas.
BRUNCH’O MENIU
Pasitikimui:
Karštas vynas
Šaltieji patiekalai:
Penkiais prieskoniais marinuotos lašišos griežinėliai, avokadai, lašišų ikrai
Karšto rūkymo upėtakio filė
Skandinaviška silkių filė kari padaže
Skandinaviška silkių filė Madeiros vyno padaže
Keptas Kalėdinis kalakutas, bruknių uogienė, apelsinų cukatai
Karamelizuotas ožkos sūris ir cukruoti moliūgai
Ančių kepenėlių crème brulee, svogūnų džemas, brioche
Jautienos tataki su ponzu padažu
Keptas Camembert sūris su rozmarinais ir vyšnių džemu
Saldžiarūgščiai burokėliai
Rūkytos ir vytintos mėsytės, keptas kiaulienos paštetas su baravykais
Marinuotų daržovių antipasti: alyvuogės, artišokai, balzaminiai svogūnėliai
Sriuba:
Trinta trumais skaninta grybų sriuba
Karštieji patiekalai:
Keptos austrės su špinatais ir sūriu
Folijoje kepta lašišos filė su pankoliais ir apelsinais
Antis, kimšta obuoliais ir džiovintomis slyvomis, spanguolių ir gravy padažas
Kepta veršienos nugarinė su šonkauliuku
Ruduoju cukrumi ir garstyčiomis glazūruotas Pragos kumpis, troškinti raudonieji kopūstai
Kepti įvairūs šakniavaisiai ir karamelizuotos bulvytės
Desertai:
Obuolių tart tatin
Kalėdinis keksas Christstollen
Kavos panakota
Ryžių pudingas su vyšniomis ir migdolais
Crème brulee
Įvairūs petit fours: imbieriniai sausainiai, spurgos, kanelės, morenginiai sniego seniai
Prancūziškų sūrių rinkinys
Kava, arbata, kakava, sultys, vanduo