Visos dienos

Vyrų pirties kelionė – chaoso suvedimas į tvarką

Antradienis – MARSO diena.
Tėsiame vyrų pirties kelionę, kas antrą antradienį.

Marsas – didingos energijos planeta. Jai pavaldžios mūsų aistros ir gebėjimas skleisti emocijas. Jis simbolizuoja jėgą, drąsą, agresiją ir apsprendžia mūsų gebėjimus išreikšti emocijas išorėje. Pozityvi Marso energija suteikia valios, nepriklausomybės ir pasitikėjimo savimi, kurio taip reikia užsibrėžtiems tikslams pasiekti. Tačiau kartu Marso agresyvumas gimdo konfliktus, nesutarimus, konkurenciją. Be šios planetos energijos mes neturėtumėme ryžto ir nesugebėtume baigti pradėtų darbų.

VAKARO TEMA – CHAOSO SUVEDIMAS Į TVARKĄ DARO VYRĄ LAIMINGU

VYRŲ PIRTIES KELIONĖ:
Pradėsime nuo švelnaus garo, aromato ir vantų pašurenimo;
Antras etapas su karštesniu garu, druskos inhaliacija ir pilingu;
Trečias etapas su karštu garu ir vanojimo procedūra;
Maudynės ežere ir relaksacija;
Individualus vanojimas.
*Individualias procedūras užsisakykite iš anksto arba atvykus į pirtį, kaina 30 €/asm.

Tarp procedūrų darysime pertraukas priepirtyje, gersime pirties arbatą, skanausime suneštinius užkandžius, darysime vyrišką refleksiją, bendrausime apie vyriškos energijos principus – chaoso suvedimas į tvarką. Pirties trukmė ~3 val. Su savimi turėkite rankšluostį, šlepetes, šiltas kojines, pirties kepurę, pledą ir natūralaus audinio lengvą prijuostę, apsiaustą ar chalatą.
Pirties kelionės metu išsiaiškinsime Marso įtaką vyrui ir vyriškos energijos principus. Norintys galės sužinoti apie Kauno vyrų klubą „Šviesos karys“ ir įstojimo sąlygas.

Apie pirtį - tai efektyvus organizmo valymo būdas

Norint sustiprinti organizmą ir išvengti ligų, reikia reguliariai jį valyti.Yra daug įvairių valymo metodų. Vieni iš jų labiau tinka sveikiems, kiti - ligotiems, todėl visuomet naudinga pasitarti su gydytoju. Norint išvalyti visą organizmą, o ne atskirus jo organus, pirmiausia rekomenduotina pirtis. Jos procedūros gali būti nepaprastai efektyvios, nes ne tik išvalo, bet ir visapusiškai sustiprina, grūdina organizmą, pagerina audinių aprūpinimą deguonimi. Kaitinantis pirtyje, pagreitėja kraujotaka, suaktyvėja širdies bei plaučių veikla, pagerėja medžiagų apykaita, vidaus sekrecijos liaukų veikla, susilpnėja skausmas. Karštis palankiai veikia raumenis ir sąnarius.Prakaituojant iš organizmo pasišalina toksinai, todėl pagerėja inkstų veikla ir vandens bei druskų apykaita. Pirties oras palengvina kvėpavimą, padeda išsivalyti odos poroms. Reguliariai lankantis pirtyje, padidėja organizmo atsparumas, todėl rečiau sergama peršalimo ligomis. Pirties procedūros gerina savijautą sergant artritu, hemorojumi, nefritu, cistitu, neuritu. O kai kurias ligas, pavyzdžiui, kvėpavimo takų infekcijas, bronchitą net gali išgydyti. Pirties garai palankiai veikia arterijas.
Dirbant sėdimą protinį darbą, pirties procedūros tiesiog būtinos. Jos tarsi kompensuoja judėjimo stygių. Be to, ramina nervų sistemą, mažina nuovargį, pagerina inkstų, kepenų, skrandžio ir žarnyno veiklą, apetitą.
Bene palankiausiai pirtis veikia odą. Ji ne tik išvalo poras, bet pašalina paviršiuje susikaupusius mikroorganizmus, kurie gali pakenkti odai, prasiskverbti į organizmą ir sukelti įvairias ligas.
Karšti garai treniruoja odą, reguliuoja jos riebalinių liaukų veiklą, skatina atsinaujinimo procesus. Pastebėta, kad reguliariai lankantis pirtyje sausa oda pasidaro riebesnė, o riebi sausesnė. Dėl to ji sustangrėja, paskaistėja ir pagražėja.
Vanotuvėje patartina kvėpuoti per nosį.

Informacija paimta iš leidinio "Medicina ir dar kai kas visiems: Sveikatos receptai. Vanduo gydo, valo, stiprina organizmą".

VIETA IR LAIKAS:
Sodyba „Brolių menė“, Uosio g. 20, Neveronys
Spalio 29 d. 18.30 – 21.30 val

ENERGINIAI MAINAI – 25 eur
Kauno vyrų klubo „Šviesos Karys“ nariams – 20 eur

BŪTINA REGISTRACIJA:
El. paštu: 111imagetherapy888@gmail.com
Daugiau informacijos:
http://www.astroqigong.lt/
https://www.facebook.com/astroqigong/
Spauskite "like" ir gausite visas naujienas, bei aktualią sveikatai ir sąmoningumui medžiagą.

Pirties apeigą ir mokymus ves Vytenis Sinkevičius – profesionalus pirtininkas.
Papildoma ir alternatyvi medicina, kinų vaizdinių (qigong) medicina, Uraninė astrologija ir erdvės harmonizavimas Feng Šui paveikslų pagalba.
Emocinio intelekto ugdymo grupė Vilniuje ir Kaune.
Patirk išsilaisvinimą iš negatyvių būsenų ir nugalėk likimą!
VILNIUJE:
https://www.facebook.com/events/927712477615057/
KAUNE:
https://www.facebook.com/events/402073803841523/

#Astroqigong #KinųVaizdiniųMedicina #Qigong #TaiČi #UraninėAstrologija #FengShuiPaveikslai #SantykiaiTarpVyroIrMoters #DaoTantra #VaikųUgdymas #KaunoVyrųKlubasŠviesosKarys #VytenisSinkevičius

19
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.