Visos dienos

Praktinis seminaras - Aš tikiu, kad man pasiseks Klaipėdoje

„AŠ TIKIU, KAD MAN PASISEKS“.

Pasitikėjimo savimi tema, ko gero, aktualia tampa nuo to momento, kai susiduriame su pirmaisiais konkurencijos ženklais. Ar esu tiek pat geras, kaip mano draugas? Ar aš lygiai taip pat sėkmingai galiu išlaikyti egzaminus kaip mano klasės draugai? Užaugę klausiame savęs: ar galiu būti toks pats sėkmingas savo veikloje, versle, šeimoje, kaip kad matau aplinkinių tarpe? Šie klausimai mums kyla natūraliai, kaip ir pats konkurencijos faktas ir su juo susijusi didžiausia baimė, kad nesu toks geras kaip kiti. Mes norime būti sėkmingi, norime gyventi pilnavertį gyvenimą. Bet ar tikrai turime būti už kitus geresni? Ir kaip tai pamatuosime? Sakoma, kad sėdintis ant šakos paukštis pasitiki ne šaka, o savo sparnais, tad argi ne akivaizdu, kad turime stiprinti ne šakos tvirtumą, o savo asmenines savybes, talentus, gebėjimus, gilintis į savęs pažinimą, svajones bei norus. Pasitikėjimas savimi yra vidinė būsena, iš kurios formuojame savo pasirinkimus, gyvenimo kryptis, iš čia semiamės jėgų įgyvendinti savo idėjas.

REGISTRACIJA: https://forms.gle/DpAnvdfLQsrujEkH9

Susitikimo metu prisiliesime prie šių temų:
Baimės – kodėl ir iš kur jos kyla?
Kokios baimės pasekmės? Ko aš vengiu?
Kaip sau padėti stiprinant pasitikėjimą savimi?
Kaip įsikvepiu: kas yra mano variklis, pamatas, paskata?

Seminaro metu kartu sukursime naudas:
Sumažinsite savikritiką ir savigailą
Sumažinsite norą visiems įtikti
Atrasite savo mąstymo būdo užstrigimus ir gebėsite juos taisyti savarankiškai
Jaukinsimės gausą
Didinsime atsipalaidavimą
Dalinsimės geriausiomis patirtimis
Įkvėpsime save ir kitus

Lektorė: Kristina Laučienė. Saviugdos trenerė – ICU koučingo specialistė, neuroedukatorė, juoko jogos trenerė, embodiment praktikė, įvairių patyrimių seminarų lektorė, pokyčių studijos „Rytojus Yra Šiandien“ įkūrėja, judesio ir saviugdos stovyklos moterims “Wome’s wellness camp” bendraorganizatorė.

Kristina veda grupinius užsiėmimus – mokymus įmonėse ar studijoje bei teikia individualias konsultacijas, kreipiant klientų dėmesį į saviugdą visapusiškai atsakingos asmenybės, o šioje Moters harmonizavimo ir aktyvaus laisvalaikio stovykloje pateiks ne vieną praktiką: juoko jogą, meditacijas bei koučingo sesijas.

TIKIU, KAD MAN PASISEKS, pasitikėjimo savimi tema išsirutuliojusi iš mano asmeninės patirties, stiprinant pasitikėjimą, gilinantis ir atsikleidžiant savo talentus bei tobulinant įgūdžius siekiant savirealizacijos. Susitikimo metu pasidalinsiu su Jumis, kaip ir kas man padėjo nueiti kelią nuo fizinio ir emocinio išsekimo iki savo potencialo realizavimo - kokios mintys ir emocijos tuomet kilo, su kokiais sunkumais, baimėmis ir kliūtimis aš susidūriau. Pasidalinsiu ne tik savo gerąja patirtimi, bet ir praktikomis, kurios man padėjo, įkvėpė ir leidžia keliauti toliau. Tikiuosi, šis susitikimas įkvėps ir Tave.

DATA: 2019.11.08 (penktadienis);
LAIKAS: 18 – 20 val.
KAINA: 20 €
VIETA: Klaipėda, Būkime kartu, Žvejų g. 12 III aukštas (pro Autentic įėjimo laiptinę)

REGISTRACIJA: https://forms.gle/DpAnvdfLQsrujEkH9

24
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.