Visos dienos

Kinų cigun (qigong) meditacijos maratonas – viskas yra energija. Vilnius

Kinų cigun (qigong) meditacijos maratonas – viskas yra energija

 

CI (či) – energija. GUN – darbas.

Kas yra Cigunas?
Cigunas – kinų kultūros paveldo brangenybė, labai senas sveikatinimosi ir psichoterapijos menas yra daugybė jo rūšių.

Cigunas remiasi pagrindiniais tradicinės kinų medicinos ir filosofijos elementais.

Cigunas - tai paprastas mokslas apie gyvenimą, kuris savyje neturi jokio religinio atspalvio ir nesiekia jokių ideologinių tikslų.

Ši praktika buvo laikoma paslaptyje ir Vakarų pasauliui buvo neprieinama. Tik praėjusio amžiaus pabaigoje Cigunas su kovų menais, su Tai Či palengva ėmė veržtis ir sklisti po pasaulį. 

Dar gilioje senovėje Cigunas buvo žinomas kaip mokslas ir filosofija, kaip ypatingas mąstymo būdas, energoinformacinio apsikeitimo su išoriniu pasauliu būdas, bendravimo su Visata būdas. Dėl savo neribotų galimybių, ši praktika buvo naudojama tradicinėje kinų medicinoje. Turime būti dėkingi kinų tautai, ji išlaikė šias vertingas gyvybės pažinimo žinias.

Cigun stabdo senėjimo procesą, pailgina gyvenimą, žmogus tampa stipriu savo dvasia, energetika ir kūnu, atskleidžia bei išvysto savo kūrybines galias. Ciguno praktikose žmogus sutelkia dėmesį į save, kas veda į savęs pažinimą. Mes užduodame amžinus egzistencinius klausimus: kas esame, iš kur atėjome, kur einame...? Norėdami atsakyti į šiuos klausimus, Visatą turime matyti kaip vieningą sistemą, kuriai priklauso ir žmogus – čia ir dabar, jo praeitis ir ateitis. Kaip danguje, taip ir žemėje, kaip žemėje, taip ir danguj. Tai kosminės analogijos principas. Sutelkdami dėmesį į save, mes susijungiame su Visata.

MARATONO METU IŠMOKSIME VISKĄ KĄ REIKIA ŽINOTI APIE ENERGIJĄ:

KAS YRA MEDITACIJA?KAS YRA ENERGIJA?STRUKTŪRA IR LAIKYSENA: praktikuojant Ciguno praktikas,  mokysimės teisingos laikysenos ir tinkamos kūno struktūros sėdint, stovint, vaikštant, bėgant, gulint.KVĖPAVIMAS: diafragmalinį, kvėpavimą meridianais ir akupunktūriniais taškais, kurie vysto judesių koordinaciją, atstato budrumą ir valo organizmą.LAISVI JUDESIAI: Dinaminius pratimus raumenų įtampai nuimti, atstatyti kraujotaką, pasiekti ramybės ir komforto būseną.Meditacija “Jan-či” pagerins proto aiškumą ir gyvybinę energiją. Transformuosime mūsų seksualinę energiją i Či energiją.Meditacija ”Mažasis kosmoso ratas” užpildys energija galvos ir stuburo smegenis, atstatys sveikatą. Suprasime, kaip Ciguno praktikos siejasi su Astrologija, Saulės sistema, planetomis.Meditacija “Medis” padės subalansuoti bei sugeneruoti enegiją či mūsų kūnuose.Sužinosite energetinio valymosi ir apsisaugojimo alternatyvas.

 

VIETA IR LAIKAS:
"Meilės kelias" centre, Smolensko g. 10d – 10, Vilnius;
Spalio 20 d. 09.00 – 14.00 val.


BŪTINA REGISTRACIJA:
111imagetherapy888@gmail.com
Daugiau informacijos:

http://www.astroqigong.lt/
https://www.facebook.com/astroqigong/
Spauskite "like" ir gausite visas naujienas, bei aktualią sveikatai ir sąmoningumui medžiagą.

 

ENERGINIAI MAINAI:

Kas turi abonementą ar lanko reguliariai praktikas Vilniuje arba Kaune – 50 eur.

Kitiems – 70 eur.

 

Mokymus ves Vytenis Sinkevičius – Kinų Vaizdinių (qigong) Medicina, Cigun ir Tai Či praktika, Uraninė Astrologija ir Erdvės Harmonizavimas Feng Šui Paveikslų Pagalba.

Emocinio intelekto ugdymo grupė Vilniuje ir Kaune.

Patirk išsilaisvinimą iš negatyvių būsenų ir nugalėk likimą!

VILNIUJE:
https://www.facebook.com/events/927712477615057/
KAUNE:
https://www.facebook.com/events/402073803841523/

Taginkite“ draugą, kurie nori sužinoti plačiau, apie meditatyvines cigun (qigong) ir Tai Či praktikas.

Turite daugiau klausimų arba neaiškumų susijusių su Kinų Vaizdinių Medicina (cigun diagnostika ir terapija)?

Norite užsiregistruoti (KVM) cigun diagnostikai, terapijai, Uraninės astrologijos konsultacijai ar norite užsakyti asmeninį Feng Šui paveikslą?

 

Komentuokite čia arba kreipkitės asmenine žinute.

 

INTERVIU SU V.SINKEVIČIUMI

 

https://www.youtube.com/watch?v=cr9-wLDx1Vw&list=FLfCVcijajx4N4q600jx3GSg&index=317&t=2512s&fbclid=IwAR2ckaFfBcqZkAMIgF0oVm8YbMoTGtIFZLIYwk4BMRQL_kvnrK6QKufWbcY

 

#Astroqigong #KinųVaizdiniųMedicina #Qigong #TaiČi #UraninėAstrologija #FengShuiPaveikslai #SantykiaiTarpVyroIrMoters #DaoTantra  #VaikųUgdymas #KaunoVyrųKlubasŠviesosKarys #VytenisSinkevičius

20
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.