Visos dienos

5 seminarų ciklas „Atrask ir pažink save su mityba ir judesiu“

Dažnai girdime, kad norint gerai jaustis, reikia sveikai maitintis, kad nuolat judėti – sveika, o surasti balansą tarp įtemptos dienotvarkės ir poilsio – tobula. O, kaip tai praktiškai susidėlioti savo gyvenime ir atrasti tai, kas tinkamiausia ir priimtiniausia Tau?

SUŽINOTI. 2. IŠBANDYTI. 3. PASIRINKTI ir PRAKTIKUOTI

Tad, jei gyveni aktyvų gyvenimo būdą, bet supranti, kad sveikata nėra amžina, o labai reikšminga klestėjimo detalė ir norisi paprastų, bet tikrų žinių apie sveikatos stiprinimą tiesiai iš profesionalų lūpų?, šis seminarų ciklas būtent Tau.

Mitybos ekspertė, lektorė, Gintarė Jonaitytė ir asmeninis treneris, kineziterapeutas Ivanas Moroz kviečia Jus į 5 seminarų „Atrask ir pažink save su mityba ir judesiu“ ciklą Vilniuje, naujoje sąmoningumo ugdymo studijoje „InMind“.

 

3 žodžiai, kurie apibūdina šiuos seminarus: Įkvepiantys. Profesionalūs. Praktiški.

2 žodžiai, kurie apibūdina lektorius: žinios ir meilė.

ŽODIS, kuris jungia seminarus, studiją ir lektorius – sąmoningumas.

 

KOKIE SEMINARAI TAVĘS LAUKIA?

Įvadinis: kaip bendrai stiprinti sveikatą per mitybą ir judėjimą ? [NEMOKAMAS], spalio 25 d. 18:0 – 20:00

* kaip veiksmingai maitintis ?

* teisingai ir saikingai sportuoti – raktas į sveikatą

* Praktika: bendri top 3 pratimai ir mitybos žingsniai sveikatai stiprinti

Galvos ir kaklo skausmai? [19,99 Eur.], lapkričio 5 d. 18:30 – 20:30

* KODĖL skauda galvą? Ką valgyti ir ko vengti, norint išvengti nuolatinio ar momentinio galvos skausmo (pvz. migrenos) ?

* kaklo ir pečių skausmai – kaip juos įveikti lengvai (top 5 pratimai)

 

Virškinimo sistema – ypatingo dėmesio zona [23,99 Eur.], lapkričio 19 d. 18:30 – 20:30

* Kodėl mūsų virškinimo ir šalinimo sistema išsiderina – kaip to išvengti ?

* skirtingi fiziniai atsipalaidavimo pratimai – skirtingam virškinimo sistemos negalavimui (top 5 pratimai).

Stipri širdis - daugiau deguonies = daugiau energijos ? [23,99 Eur.], lapkričio 26 d. 18:30 – 20:30

* Kas yra maistas, o, kas priešas gerai kraujotakai ir limfotakai ? Kaip susiję alergijų atsiradimas ir limfotaka?

* veiksmingiausi fizinės treniruotės ir kvėpavimo pratimai širdžiai stiprinti

Tiesus stuburas = gera medžiagų apykaita ? [25 Eur.], gruodžio 10 d. 18:30 – 20:30

* skauda nugarą, stingsta sąnariai, krypsta stuburas – ką darau ne taip ? Kaip maitintis, norint apsisaugoti ?

*kūno savimasažas – sveikas kasdienis įprotis (top 5 žingsniai)

Seminarus sudaro 2 dalys: pirma – teorinė, antra – praktinė. Perkant visą 5 seminarų paketą, taikoma 15 % nuolaida. Į kiekvieną seminarą būtina registracija: ambervita@ambervita.net. Patvirtintos (apmokėtos) registracijos dalyvauja loterijoje, prizas – asmeninė mitybos eksperto ir kineziterapeuto konsultacija.

 

KO IŠMOKSITE IŠ SEMINARŲ?

Ką valgyti ir ko vengti, norint sustiprinti atitinkamą organų sistemą/organo veiklą? Natūralios priemonės ir metodai. Kokius konkrečius pratimus ar fizines praktikas atlikti, norint pagerinti organo veiklą ir ko nedaryti ? Veiksmingų fizinių pratimų, praktikų rinkinys. Kaip surasti balansą tarp racionalios mitybos ir sveiko teisingo sporto ?

APIE LEKTORIUS:

Gintarė Jonaitytė, yra akredituota (T.C.Campbell „Nutritional studies center, Stanfordo universitetas, „Child nutrition and cooking“, JAV) mitybos ekspertė, sveikos gyvensenos, lėto natūralaus gyvenimo būdo propaguotoja, asmeninės mitybos praktikė, lektorė. Šiuo metu gilinu žinias biomedicinoje „ASNH“ (American School of Natural Health) universitete, endobiogeninėje medicinoje (LSMU) ir „know – how“ technologijomis maisto auginime, gamyboje, vartojime, epigenetikoje. Vedu sąmoningos, asmeninės - motyvuojančios mitybos, sveiko maisto ruošimo praktines pamokas, seminarų ciklus „Apie sveiką maistą ir jo poveikį sveikatai“, „Sveiko maisto ABC“, „CUKRUS – narkotikas Nr.1“, „Priklausomybė KAVAI – kaip jos išvengti“? „Visa tiesa apie ....“ (miltus, vandenį, Omega 3, omega 6), „Valgyti Negalima sustoti“ ir pan., teikiu asmenines, grupines sveikatos ugdymo ir gydymo maistu konsultacijas, sudarinėju mitybos ar mitybos su sportu programas tiek visavalgiams, tiek specifinių poreikių turintiems ar ieškantiems klientams. Naujausios programos natūraliam lieknėjimui - https://www.ambervita.net/produkto-kategorija/colonwell-skaidulos-tavo-gyvenimui-be-ligu/.

Aš esu prieš bet kokias DIETAS, o už personalizuotą prevencinę mitybą.

Kiekvienas susitikimas su maistu virtuvėje, kuriant naujus receptus ar su žmogumi, jį konsultuojant – atskiras malonus puslapis, kuris pilnas spalvų, potyrių, pokyčių – GYVENIMO! Plačiau – www.ambervita.net.

 

Ivanas Moroz - kokia mano istorija?


Esu vienas iš tų, kurie 10 metų klaidžiojo po pasaulį, jo nesuprasdamas. O gal labiau šis pasaulis nesuprato manęs. Buvau ir tipiniu statybininku, ir emigrantu, ir padavėju prestižiniame Londono restorane. Bet masažuotojo specialybės mintis po truputį vis rezgėsi mano mintyse. Buvo nedrąsu. Nedrąsu eiti tuo "kitokiu" keliu. Stoti į mokslus tada, kai tavo suolo draugai jau seniai juos baigė. Bet supratau, kad mano gyvenimo scenarijus kitoks ir, kad nuo 2013 metų prasidėjo šio "filmo" kulminacija:
Apie įgytus mano „popierius“: 2013 m. įgytas “Bodyology massage school” diplomas Londone, 2014 m. įgytas “Massage trainning institute” diplomas Londone, 2017 m. įgytas tailandietiško masažo specialisto diplomas, 2017 m. įgyta fizinės medicinos ir reabilitacijos specialisto – masažuotojo – kvalifikacija, 2019 m. įgytas Vilniaus universiteto, kineziterapijos specialybė.

Apie mano darbinę praktiką: 2014 m. pradėjau aktyviai praktikuoti masažisto darbą „Spa Shanti“, „Art of beauty“ klinikoje, o 2016 m. pradėjau vesti grupines treniruotes Vilniaus Universiteto dėstytojams, 2017 m. pradėjau intensyviai vykdyti kineziterapijos praktiką „Fitness world by Stūglys“ sporto salėje, 2018 m. pradėjau dėstyti masažą Art of beauty mokykloje. Ir čia nėra taškas. Aš savo istoriją vis dar rašau.

Su meile ir sveikata

Gintarė & Ivanas

20
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.