Visos dienos

Sakralios muzikos atlikėjų MIRABAI CEIBA koncertas

Pasaulyje pripažinti originalios meditacinės muzikos atlikėjai MIRABAI CEIBA pirmą kartą Lietuvoje!

 

Sarbus įvykis sakralios muzikos mėgėjams Lietuvoje - dalikatūsir išskirtiniai dvasinės musikos atlikėjai “Mirabai Ceiba”, nuolat koncertuojantys įvairiose pasaulio šalyse, pirmą kartą atvyksta į Lietuvą.

 

“Mirabai Ceiba” duetas - gitaristas, dainininkas Marcus Sieber ir dainininkė, arfininkė Angelica Baumbah. Abu kilę iš skirtingų pasaulio kraštų: Marcus gimė Vakarų Vokietijoje, Angelica – meksikietės ir vokiečio dukra, gimusi Arizonoje ir užaugusi mažame kaimelyje, netoli Meksikos. Angelica ir Markus sukūrė naują dvasinės muzikos stilių, drauge sujungę Kundalini jogos Gurmukti mantras su originaliomis anglų ir ispanų dainomis, su Amerikos indėnų ir Rumi, Thich Nhat Hanh, Guru Nanak ir Yogi Bhajan muzika ir dainomis. Meistriškai atliktami “Mirabai Ceiba” kūriniai sukuria sudėtingą visų šių tradicijų ir šaltinių derinį. Jų muzika – švelni, harmoninga ir išskirtinė.

Delikatūs arfos ir gitaros garsai susipynę su meilės balsais sukuria prabangias, nežemiško grožio harmonijas. Šis muzikantų duetas įkūnija gilų tikėjimą universalia muzikos kalba, vienija visų pasaulio tautų kultūras ir tradicijas, jų koncertai - tarsi taikos, gyvenimo džiaugsmo ir meilės himnai. “Mirabai Ceiba” koncertuose klausytojai įkvepiami dainuoti drauge ir pajausti visa apimančios vienybės ir meilės dvasią.

Spalio 18 d. Lietuvoje vyksiantis koncertas yra atlikėjų naujo koncertinio turo “AQUA DE LUNA”dalis. Jo metu “Mirabai Ceiba” koncertuos drauge su smuiko virtuozu iš Serbijos Bogdanu Djukic.

                "Jų muzika gimsta iš tyros meilės ir tikėjimo erdvės. Ji ramina ir yra labai meditatyvi.” – apie duetą atsiliepia Lietuvoje gerai žinoma meditacinės muzikos atlikėja Deva Premal.

Viena iš renginio organizatorių, atlikėja ir Garso terapeutė  Alicija Eiliakas pasakoja: „Mirabai Ceiba” pamilau prieš kelis metus, išgirdusi jų nuostabų kūrinį „Har Mukanday“. Angelicos balsas palietė iki subtiliausių sielos gelmių. Meilė ir švelnumas, kuriuo spinduliuoja ši pora nepalieka abejingų. Stebėjau šio dueto karjerą, laukiau, kada jie koncertuos Europoje ir prieš penkis metus nuvykome į jų koncertą Londone. Koncertas pranoko visus mūsų lūkesčius – jo atmosferos ir subtilumo neįmanoma perteikti žodžiais, tai reikia pajausti! Dėl šios grupės koncertų esame važiavę į Rygą, skridę į Corfu salą.  Svajojau, kad vieną dieną “Mirabai Ceiba” atvyks į Lietuvą ir štai, ta diena atėjo! Koncertas vyks Spalio 18 d. ASHTAR HALL salėje, magiškų potyrių erdvėje „Laumžirgių  Žemė“, kuri įsikūrusi 25 km nuo Vilniaus.”

 “Mirabai Ceiba” buvimo Lietuvoje programa susideda iš dviejų dalių:

16.00 – 17.30 val. – praktikumas “The Heart of Healing”.   Širdies ir Sielos ryšio inicijavimas per Kundalini jogą (energetiniai pratimai), pranajamą (kvėpavimas) ir meditaciją.

19.00 val. – koncertas „AGUA DE LUNA“

Bilietus platina BILIETAI.LT https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/mirabai-ceiba-agua-de-luna-288732/

 “Mirabai Ceiba” diskografija

Pirmas  debiutinis  „Mirabai Ceiba“ albumas “Flores” buvo įrašytas 2004 m “Spirit Voyage Music” studijoje, po jo  2008 metais sekė “Ocean”, kurį „New Age Reporter“  pripažino Geriausiu vokaliniu albumu 2008 m. Vėliau albumą „A Hundred Blessings“  žurnalas „LA Yoga Magazin“ nominavo Geriausiuoju 2010 metais. Albumas „Awakened Earth“ (2010) pasiekė tarptautinių bestselerių viršūnes, o albumas „Between the Shores

 

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.