Visos dienos

Gyvenimo tikslai ir mėgiama veikla. Kaip pasąmonė veikia mūsų gyvenimą?

(ne)Galiu, (ne)moku, (ne)pavyksta pasiekti, ko noriu! arba Kaip pasąmonė veikia mūsų gyvenimą?

Ne paslaptis, kad mūsų protas susideda iš sąmoningos dalies ir pasąmoningos. Kai šios dvi mūsų proto dalys veikia sinchroniškai, mes net nepastebime, kaip lengvai įgyvendiname savo sumanymus ir norus. Tačiau kai sąmoningai siekiant tikslų prireikia be galo daug energijos ir pastangų, reiškia pasąmonėje glūdi visiškai priešingi siekiai. Kai sąmonė kovoja su pasąmone, deja, laimi visuomet pasąmonė.

Dirbtuvių metu susipažinsite ir praktiškai išbandysite unikalią mokymo metodiką, kuri įgalins jus eliminuoti vidinį pasipriešinimą ir ribojančius įsitikinimus bei pradėti siekti savo tikslų gyvenime be valios pastangų. Ši unikali mokymo metodika sukurta analizuojant žmonių proto ir pasąmoninius procesus per tūkstančius valandų asmeninių konsultacijų, dešimčių grupinių užsiėmimų, stovyklų ir sąmoningumo praktikų metu. Ši metodika išbandyta ir puikiai padeda tiek profesionaliems sportininkams, tiek verslo atstovams, kurie susiduria su didžiausia įtampa, emociniais, psichologiniais ir fiziniais krūviais gyvenime.

Susitikimų metu išmoksite:
- Atpažinti pasąmonines programas savyje,
- Naudoti efektyvius ir tuo pat metu paprastus pratimus, kurie padės modifikuoti jūsų pasąmonę,
- Įgalinti save pradėti veikti su lengvumu,
- Padėti sau ir kitam žmogui.

Praktinių dirbtuvių metu drąsiausieji turės galimybę sudalyvauti demonstracinėse individualiose sesijose su mokymų vedėju, taip pat dirbsime porose ir grupėse – visa tai tik tam, kad išmoktumėte praktiškai pritaikyti įgytas žinias!

Taikydami šias žinias gyvenime labai greitai pastebėsite, kad turite daug daugiau energijos, ryžto ir entuziazmo veikti! Išmoksite lengvai valdyti savo emocijas – o tai emocinio intelekto pagrindas! O svarbiausia – jumyse įvyks norimas pokytis, kuris įtakos ir teigiamus pokyčius jūsų aplinkoje!

Užsiėmimus ves mentorius, lektorius Mindaugas Valys, kuris nuo 2013 m. naudodamas išvystytus analitinius ir unikalius ekstrasensorinius gebėjimus, įvairių saviugdos ir asmeninio tobulėjimo technikų elementus bei praktinį darbą su žmonėmis gilinosi į žmogaus proto ir pasąmonės procesus, trukdančius mums įgyvendinti savo tikslus, norus ir svajones. Daugiau kaip 7 metų praktinio darbo rezultatas - sukurta unikali Pasąmonės perprogramavimo metodika, apjungianti praktinio darbo su žmonėmis metu surinktą informaciją, emocijų paleidimo, pasąmoninės/karminės regresijos, sąmoningo kvėpavimo ir kitų technikų elementus.

Mindaugo credo – aklai netikėk jokiais autoritetais, o tikėk tik tuo, ką išbandei pats ir kas tau asmeniškai veikia. Kiek save prisimena, Mindaugas nuolat ieškojo atsakymo į klausimus kodėl vieni žmonės sėkmingi, kiti ne, kodėl vieni žmonės vienus dalykus daro lengvai, o kitiems sunku, kaip veikia proto elementai: sąmonė ir pasąmonė, ir ar mes tai galim įtakoti ir transformuoti? Siekdamas gauti atsakymus į šiuos klausimus, jis išbandė daugybę saviugdos praktikų, pabaigė žmonių pažinimo mokslus Lietuvoje ir užsienyje, vis ieškojo to rakto, kuris padėtų rasti atsakymus į keliamus klausimus.

Kam jam viso to reikėjo? Ogi tam, kad padėtų sau įveikti krizinę situaciją gyvenime, įgalintų save padėti sau ir kitiems, išmoktų įveikti apatiją ir net depresiją, bei pradėtų siekti savo tikslų, nebelaukiant dievo, pasaulio, sėkmės ar kitų žmonių „dovanų ir malonių“.

Daugybė žmonių, sporto, verslo ir kitų profesijų atstovai, naudojo šioje metodikoje siūlomus praktinius įrankius ir jų gyvenime nutiko patys nuostabiausi pasikeitimai – susitvarkė santykiai, karjera, sporto pasiekimai, pagerėjo finansinė situacija.

Dirbtuvių metu mokysimės praktiškai taikyti įgytas žinias tam, kad įgalintume save siekti užsibrėžų tikslų keturiose svarbiausiose gyvenimo srityse. Kiekvienas susitikimas skirtas vis kitai gyvenimo sričiai.

DATA: 2019 spalio 29 d., antradienį, 18.30-21.00 val. Tema – mėgstama veikla ir gyvenimo tikslai.
VIETA: sąmoningumo ugdymo studija InMind
ADRESAS: Saltoniškių g. 31-315, Vilnius (Žvėryno verslo fabrikas, 3 aukštas)

INVESTICIJA Į SAVE
Vienų dirbtuvių kaina 25 eur/asm. Ateinant su pora/draugu(-e), dirbtuvių kaina 40 eur dviems.
BILIETAI: http://bit.ly/pasamone

Tel. 869903355
El.paštas: info@inmind.lt

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.