Visos dienos

SVEIKO MAISTO GAMINIMO PAGRINDAI | Kulinarijos kursai

Kursai “Sveiko maisto gaminimo pagrindai” skirti tiems, kas mėgsta gaminti, domisi sveika mityba ir nori įgyti kompetenciją gaminti patiekalus pagal sveikos mitybos tendencijas ir principus. 

Programą sudaro 16 teorinių  ir 38 praktinių užsiėmimų, kurių metu kvalifikuoti  profesijos mokytojai dalinsis gerąja patirtimi ir suteiks pagrindinių žinių apie maisto produktų pasirinkimą, sveikos mitybos tendencijas ir principus, žaliavalgių, veganų, vegetarų mitybos ypatumus, sveikatai palankių patiekalų  ruošimo technologijas, etikečių ženklinimą, produktų laikymo sąlygas.

Praktiniai užsiėmimai vyks Klaipėdos turizmo mokyklos Sektorinio praktinio mokymo centro virėjų laboratorijoje. Jų metu bus mokoma, kaip atsižvelgiant į technologinius procesus, gaminti sveikatai palankius patiekalus, kaip naudotis receptūromis, jų rinkiniais, technologijų kortelėmis. Išmoksite ne tik pagaminti patiekalą ar užkandį, bet ir jį patiekti, įvertinti jo kokybę. Kiekvieno praktinio užsiėmimo metu jūsų laukia degustacijos su aptarimais.

Po baigimo išduodamas neformaliojo suaugusiųjų profesinio mokymo sertifikatas, pažymintis, jog jūs įgijote kompetencijas gaminti patiekalus ir užkandžius pagal sveikos mitybos tendencijas ir principus.

Trukmė: 3 mokymosi kreditai, 54 val.

Kursų pradžia: 2019-11-04

Kursų pabaiga: 2019-12-13

Kursų laikas: I, IV 16.00-20.00 val.

Vieta: Klaipėdos turizmo mokykla, Sektorinis praktinio mokymo centras, Taikos pr.69, Klaipėda

 

Registracija telefonu 8 602 81478, el.paštu globiene.indre@gmail.com

13
Lapkritis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Lapkritis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30