Visos dienos

Gražiausios Kosto Smorigino baladės ir Vytauto Lukočiaus „Vilniaus Sinfonietta“ su VDU kameriniu orkestru

Legendinis aktorius. Unikali asmenybė. Savo profesijos fanatikas. Jau daugiau nei keturis dešimtmečius ištikimai tarnaujantis scenai ir jos mūzoms. Taip, tai Kostas Smoriginas. Gruodžio mėnesį žinomas artistas kartu su „Vilniaus Sinfonietta“ ir VDU kameriniu orkestru, vadovaujamu maestro Vytauto Lukočiaus, paruošė dovaną visiems savo kūrybos gerbėjams. Keturi nepamirštami koncertai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose neabejotinai taps geriausia dovana artėjančių švenčių proga.

Naujoje koncertinėje programoje „Labas vakaras, brangioji!” gražiausios Kosto Smorigino baladės įgaus naujų spalvų ir sąskambių dėka charizmatiškojo dirigento Vytauto Lukočiaus ir jo vadovaujamo „Vilniaus Sinfonietta“ kartu su VDU kameriniu orkestru.

Tokios dainos, kaip „Paukščiai“, „Kalėdos“, „Palėpė“, „Per tą lietų...“, Tvardovskio arija „Dangus tau dovanojo aukštį“ iš miuziklo „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“ ir daugybė kitų jau tapo Lietuvos muzikinės kultūros dalimi, jas dainuoja kelios kartos, o Kosto Smorigino vardas neatsiejamas nuo aukščiausios prabos ir kokybės renginių. Kas svarbiausia kūrėjui, jo darbai niekada nepalieka žiūrovo abejingu. Taip ir ši, nauja muzikinė programa į vientisą pasakojimą apjungs mylimo atlikėjo dainas: nuo dar jaunystėje sukurtų dainų, „Aktorių trio“ laikotarpio iki naujų, išskirtinai pagal Aktoriaus vaidmenis poeto Rimvydo Stankevičiaus parašytų eilių. „Labas vakaras, brangioji“ – tai tarsi Kosto Smorigino kelio retrospektyva. Per visą programą raudona linija pereina kūrėjo pamąstymai apie gyvenimą ir tarnystę, meilę ir atsidavimą, savo vietos šiame pasaulyje paieškas, įkvėpimo bei nostalgijos momentus. Artistas tik jam būdingu, atpažįstamu stiliumi – veržliai, įtaigiai, išmintingai, ironiškai ir viltingai kalbės su savo klausytoju apie tai, kas svarbu, kas skauda, kas džiugina, kas priverčia liūdėti.

Be dirigento Vytauto Lukočiaus ir jo vadovaujamos „Vilnius Sinfonietta“ bei VDU kameriniu orkestru Kostą Smoriginą koncertuose lydės ištikimi bendražygiai: kompozitorius ir ilgametis jo dainų aranžuotojas Audrius Balsys bei gitaros virtuozas Martynas Kuliavas. Koncerte Vilniuje yra laukiami ypatingi svečiai. 

Paskubėkite padovanoti sielos šventę sau ir artimiesiems bei leistis į muzikinę kelionę su scenos mohikanu Kostu Smoriginu ir jo legendinėmis dainomis.

Nepraleisti šios retos ir unikalios progos pamatyti ir išgirsti Meistrą kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT“.

 

Gruodžio 1 d. 19 val. Klaipėdos koncertų salė

 

Gruodžio 5 d. 19 val. Vilniaus kongresų rūmai

 

Gruodžio 11 d. 19 val. Šiaulių arenos amfiteatras

 

Gruodžio 19 d. 19 val. Kauno VDU Didžioji salė

 

Bilietais prekiauja: TIKETA ir Ticketmarket

 

 

 

 

 

29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.