Visos dienos

Vaizdinių medicina I cigun I tai či - pažintinis vakaras ir nauja grupė Vilniuje

Vaizdinių medicina I cigun I tai či - pažintis ir nauja grupėKviečiame pažinti kinų cigun (qigong), Tai Či ir vaizdinių medicinos energijos valdymo meno paslaptis ir naujus narius prisijungti į praktikas su savimi: per meditaciją, koncentraciją (cigun), sąmoningą įsisąmoninimą, savigydą (vaizdinių medicina), savistabą, darbą su savimi ir judesį, (Tai Či) mokančias ne tik lavinti fizinį kūną, būti sveiku ir energingu bei ugdyti emocines, charakterio, mentalines savybes, atskleisti savo JĖGĄ, kuri padeda nugalėti likimą ir atveria individualų potencialą išreikšti ir realizuoti save, bet kartu gilintis į dvasines praktikas bei Dao filosofiją, Teosofiją ir Agni jogą.
(Teosofija apima: Gnosticizmą, Kabala, Vedas ir Budizmą).

Dao tradicijoje sakoma: Jei likimas leido atrasti vidinės alchemijos Kelią (cigun praktiką) - tęskite kelionę ir praktikuokite, tai likimo dovana.

Kas yra Cigun (qigong)?
CI (ČI) – energija. GUN – darbas.
Cigūnas – tai kinų kultūros paveldo brangenybė, labai senas sveikatinimosi ir psichoterapijos menas. Yra daugybė jo rūšių, tačiau vieną garbingiausių vietų užima Džun Juano Cigūno sistema.

Džun Juano Cigūnas - tai auksčiausio lygio praktika, kuri veda į išsilaisvinimą, jai daugiau nei 7000 metų. Tai paprastas mokslas apie gyvenimą, kuris remiasi pagrindiniais Tradicinės kinų medicinos ir filosofijos elementais bei archeologiniais duomenimis.

Džun Juano Cigūnas – stabdo senėjimo procesą, pailgina gyvenimą, žmogus tampa stipriu savo dvasia, energetika ir kūnu, jis atskleidžia bei išvysto savo kūrybines galias. Cigūno praktikose žmogus sutelkia dėmesį į save, kas veda į savęs pažinimą.

Kas yra Tai Či?
Tai Či kovos menas pradėjo formuotis Kinijoje.
Jos filosofinį pagrindą sukūrė mąstytojai daoistai, ieškoję būdų kaip pasiekti ilgaamžiškumą ir pažinti gyvenimo esmę.
Šio meno pradininku laikomas daoistas, vienuolis, atsiskyrėlis Čžan Sanfenas.
Kinija, Hubei provincija ten jis pasikėlė į kalna Wudang (didžio kario kalnas) ir pamatė pauksčio ir gyvatės kovą po kurio sukūrė vidinį kovos meną, kuris dabar vadinamas Tai Či – auksčiausios ribos kovos menas.

Tai Či pratimai padeda:
• Atsipalaiduoti;
• Nuraminti mintis;
• Gerinti kraujotaką;
• Taisyti kūno laikyseną;
• Sustiprinti imuninę sistemą;
• Vystyti vidinę energiją Či;
• Pasiekti ilgaamžiškumą.

Tai Či ir cigun praktikos vienas kitą puikiai papildo.

Kas yra kinų vaizdinių medicina?

Vaizdinių medicina (cigun terapija) - tai nauja, unikali, holistinė pažangios medicinos mokslo šaka ir kinų tradicinės medicinos inovacija. Ji turi savo teorinę sistemą, susiformavusią atgaivinus ir išplėtojus senovės kinų gydytojų Bjien Čiue ir Chua To diagnostikos bei gydymo metodus. Ligų diagnozavimas remiasi vizualine apžiūra ir aiškeregyste. Terapija pagrįsta paciento ligos vaizdinio matymu ir jo pakeitimu bei šiuolaikinės medicinos žinių, kvantinės fizikos ir kitų gamtos mokslų integracija.

APRANGA:
Medituosime, tačiau bus ir dinaminių praktikų. Turėkite šiltas kojines ir maikutę praktikoms, galėsite vietoje persirengti.
SVARBU:
Patirtis nebūtina - būtinas noras, o vėliau dalyvauti intensyvuose (maratonuose), kurie būna kartą per mėnesį, kur gilinamos žinios ir praktika.
Intensyvas gali užtrukti 1 dieną, apie 7 val. arba 2 dienas, iki 12 val.
Norėdami turėti rezultatus grupinėje praktikoje, būtina dalyvauti minimum 1 k. per savaitę, plius 2 k. per savaitę praktikuoti savarankiškai arba grupėje.
Žinoma idealu tai daryti kiekvieną dieną, ypač jei yra sveikatos sutrikimų.
Reikia suprasti, jog praktikos grupėje yra ypatingos, nes jų metu sukuriamas energinis bei informacinis laukas, kuris nuima ligos priežastį, balansuoja energiją, harmonizuoja emocinį, mentalinį kūną, atstato organizmą ir ugdo sąmoningumą.

VIETA IR LAIKAS:
"Meilės kelias" centre, Smolensko g. 10d – 10, Vilnius;
Rugsėjo 25 d. 18.30 – 20.30 val.


BŪTINA REGISTRACIJA:
111imagetherapy888@gmail.com
Daugiau informacijos:
https://www.facebook.com/astroqigong/
Spauskite "like" ir gausite visas naujienas, bei aktualią sveikatai ir sąmoningumui medžiagą.

 

ENERGINIAI MAINAI:

10 eur

Tiems, kas lanko reguliariai cigun praktikas Vilniuje arba Kaune – abonimentas.

 

 

Vyrų klubas Kaune – „ŠVIESOS KARYS“

https://www.facebook.com/events/642364236275652/

 

Kinų Vaizdinių Medicina: fizinis energinis ir dvasinis išgydymas

https://www.facebook.com/events/528284434638231/

---

VYTENIO SINKEVIČIAUS PRAKTIKA

„ASTROQIGONG – SVEIKAS ŽMOGUS:

Džun Juano cigun - bazinė praktika;

Kinų vaizdinių mediciną – cigun (qigong) saviterapija;

Tao Tantra – seksualinės energijos valdymas;

Tai Či (Tai Chi) - dinaminė praktika.

Astroqigong - tai cigun technologijos praktika su Kosmoso energijomis: 4 stichijomis, planetariniais logosais ir Zodiako žvaigždynais. Ši sistema tyrinėja mūsų protėvių šaknis, papročius ir apiegas. Praktikuojantiems grupinėse praktikose bus atskleidžiamos mūsų protėvių šaknys ir apeigos, kosmologinės tiesos, okultinės žinios ir pasaulėžiūra paremta Teosofija ir Agni joga, kuri atsako į Vandenio Epochos keliamus reikalavimus.

 

PAŽINKITE SAVE SVEIKĄ, AMŽINĄ IR NEMIRTINGĄ!

 

Vytenis Sinkevičius – Kinų Vaizdinių (qigong) Medicina, Uraninė Astrologija ir Erdvės Harmonizavimas Feng Šui Paveikslų Pagalba.



Nuo 8 metų aistringai kultivavo įvairius rytų kovos menus, mėgėjišką boksą, dalyvavo varžybose. Nuo vaikystės domėjosi rytų filosofija ir mokymais. Nuo 2008 m. intensyviai gilinasi, studijuoja bei praktikuoja įvairias meditatyvines praktikas: Kinų medicininį cigun (qigong), Tai Či (Tai Chi), studijuoja Kinų metafiziką, Feng Shui ir Ba Zi. 2014 m. baigė šiuos mokymus Kundawell Medical institute Kinijoje, Pekino mieste: Vaizdinių mediciną, Tradicinę Kinų mediciną, Kinų Tui-Ną masažą ir įgijo Kinų Vaizdinių Medicinos terapeuto ir tyrėjo statusą. Studijavo įvairias masažo praktikas: gydomasis, SPA ir visceralinis masažas. Gilinasi į Hamburgo (Uraninę) astrologiją, runologiją ir veidoskaitą.

Jau 6 metus profesionaliai užsiima Kinų Vaizdinių Medicinos (cigun) terapijomis, masažu, Astrologinėmis konsultacijomis, harmonizuoja namų erdvę Feng Shui paveikslų pagalba, veda reguliarius Džun Juano Cigun ir Tai Či praktinius užsiėmimus. Taip pat skaito paskaitas, veda įvairius mokymus ir asmenybės ugdymo seminarus.



INTERVIU SU V.SINKEVIČIUMI

https://www.youtube.com/watch?v=cr9-wLDx1Vw&list=FLfCVcijajx4N4q600jx3GSg&index=317&t=2512s&fbclid=IwAR2ckaFfBcqZkAMIgF0oVm8YbMoTGtIFZLIYwk4BMRQL_kvnrK6QKufWbcY

 

„Taginkite“ draugą, kurie nori sužinoti plačiau, apie emocinio intelekto ugdymą cigun ir tai či praktikų pagalba.

Turite daugiau klausimų arba neaiškumų susijusių su Kinų Vaizdinių Medicina (cigun/qigong terapija), Cigun ir Tai Či praktika?

Norite užsiregistruoti (KVM) cigun diagnostikai, terapijai ar Uraninės astrologijos konsultacijai?

Norite užsakyti asmeninį Feng Šui paveikslą?

Komentuokite čia arba kreipkitės asmenine žinute.

 

#Astroqigong #KinųVaizdiniųMedicina #Qigong #TaiČi #Astrologija #FengShui #SantykiaiTarpVyroIrMoters #DaoTantra #SeksualinėEnergija #VaikųUgdymas #ŠviesosKarys #VytenisSinkevičius

25
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.