Visos dienos

Simonui Donskovui - 70! Jubiliejinis koncertas

Kas galėtų patikėti, matydamas jo scenos energiją, nuolatinį optimizmą, iškalbą ir humorą? Atominis Simonas septyniasdešimtmečiui rengia specialų šou: visų laikų jo geriausios dainos, profesionalių šokėjų grupės programa, šokių studijos „D&D“ proginis pasirodymas, jaunasis talentas Dainotas Varnas ir kiti svečiai! Renginio konferansjė - Juozas Zavaliauskas.

Jubiliejų privalu žymėti iškilmingai, juolab, kad septyniasdešimt Simono Donskovo metų išties to verti.

Dainininkas juokiasi, kad talentą dainuoti gavo tiesiai iš Dievo. „Tėtis gaudė vagis, mama buvo felčerė. Visoj giminėj nė vieno muzikanto, o aš ansamblyje nuo pirmos klasės“, – net šiandien stebisi jis.

Buvo ir jo gyvenime momentas, kai galėjo pasukti visai kitu keliu. Mokykloje labai rimtai užsiėmė sunkiąja atletika. „Mečiau, nes pamačiau, kad šiam sportui neturiu talento. Buvo žmonių, kurie treniruotėse nepersistengdavo, o ateidavo varžybos ir prašau – medalis, rekordas. Dievo duota, ir nieko čia nepakeisi“, – sako jis.

Neatrodo, kad labai apgailestautų, netapęs žymiu sunkiaatlečiu. Kartą pasirinkęs muziką, jis visada buvo su ja. Savo gyvenimo kelio nekeitė ir ant jame pasitaikančių nelygumų neburnojo. Su tik jam būdingu humoru pasitikdavo ir šviesias, ir sunkesnes jo atkarpas.

„Niekada nebuvau pasipūtęs, nevaikščiojau susireikšminęs ir visas didybės manijas lengvai prasirgau“, – šiandien ramiai sako jis.

O užriesti nosį tikrai buvo galima, nes karjera klostėsi išties puikiai: ansamblio „Žėrutis“ dainininkas, „Gintarinės triūbos“ laureatas, „Vilniaus bokštų“ diplomantas, legendinių „Nemuno žiburių“ ir garsiosios „Nerijos“ solistas, „Šlagerių karaliaus“ titulo laimėtojas. Sukurtos rolės liaudies operoje, išleisti 4 albumai ir seniai pamestas koncertų skaičius.

Simono Donskovo atsidavimo publikai dauguma galėtų pavydėti. Gerbėjai nė nenutuokia, kaip stipriai jis jaudinasi prieš kiekvieną pasirodymą. Kaip neranda sau vietos, vaikšto iš kampo į kampą su niekuo nešnekėdamas. Šeima per ilgus metus jau susitaikė – artėja koncertas, geriau Simoną palikti ramybėje. Paradoksalu – vos užlipęs į sceną, visus nervus jis palieka užkulisiuose. Žiūrėdamas į linksmą vyrą, nepagalvosi, kad jis išvis kada nors nerimauja.

Būtent už atsidavimą publikai iki paskutinio prakaito lašelio, žmonės ir pamilo Simoną Donskovą.

O abipusė meilė tęsiasi amžinai.

 

Renginio trukmė: 1 val. 20 min.

Durys atidaromos iki renginio likus: 1 val.

Vaikai iki 6 metų įleidžiami nemokamai (neužimant papildomos vietos)).

 

Renginio organizatorius: Muzikos dienos, VšĮ

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.