Visos dienos

90's MEGA Show

Jau daugiau nei kartą didžiausias Anglijos arenas drebinęs 90-ųjų šėlsmas - pagaliau ir LIETUVOJE! Dar garsesnis, dar galingesnis - DAR LABIAU 90’s! Vienoje scenoje susitiks ir Žalgirio arenos sienas drebins net 7 tarptautinio žinomumo atlikėjai: VengaBoys, 2UNLIMITED, LA BOUCHE, Real Mccoy, Jenny from ACE OF BASE, Mr. President, MAGIC AFFAIR.

 “90’s MEGA show” - tai daugiau nei koncertas - tai visus išjudinsiantis ir pandeminius nuovargius išvaikysiantis laukiamiausias METŲ ŠOU! Dėka išskirtinės, inovatyvios scenos, įspūdingų šviesų ir atlikėjų pasirodymų, renginio dalyviai turės neįtikėtiną galimybę nusikelti atgal laiku į geriausius šokių muzikos ir vakarėlių laikus. Kada giliai širdyje įsirėžę šio pašėlusio dešimtmečio hit'ai ir vėl visu galingumu užtvindys susirinkusiųjų protus ir užkurs kūnus! Na, o šią laiko mašiną mums padėti užvesti galite ir Jūs, išpildę vakaro aprangos kodą - „Jei švęsti - tai švęsti kaip 90-ais!“ !  Į šią kelionę leidžiamės ir lubas kilnojame gruodžio 11 dieną!

„90’ MEGA show“ - tai „The real thing“ pasirodymas, kurio metu bus „Boom boom boom“, nes „We like to party“ ir norime daryti tai „No Limit“, kad džiaugtis „Beautiful life“ ir kurti „Happy Nation“ kartu! Tad „Get ready for this“ jau dabar!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ____ _ _ _ _ _ _ _ _

VengaBoys - šokių muzikos grupė iš Olandijos, iškilusi 1997 metais singlu „Parade des Tettas“, kurį sekė kasmetiniai vis popupliaresni ir žinomesni hitai, nuolat skambėję radijo stotyse - „We Like to Party!“ (1998), „Boom Boom Boom Boom!“ (1998), „We’re Going to Ibiza“ (1999), „Shala Lala“ (2000) ir kiti.

2 UNLIMITED - olandų šokių muzikos grupė, įkurta 1991 metais belgų prodiuserių Jean-Paul De Coster ir Phil Wilde. Per pirmuosius penkerius gyvavimo metus grupė ne tik užkariavo klausytojų širdis ir klubus, bet taip pat net 16 kartų užvaldė muzikinių topų viršūnes tokiais hitais kaip "Get Ready for This""Twilight Zone""No Limit“"Tribal Dance" bei kitais ir pardavė daugiau kaip 18 milijonų įrašų pasauliniu mąstu.

LA BOUCHE - šokių muzikos duetas, geriausiai žinomas dainomis „Be My Lover“„Sweet Dreams“„You Won’t Forget Me“ ir "Tonight is the Night“. Duetas (Melanie Thorton ir Lane McCray) savo muzikinę veiklą pradėjo 1994 metais, kuomet 2001 metais atlikėja Thorton vos pradėjusi solistės karjerą, pateko į tragišką aviakatastrofą, kurioje neteko gyvybės. Siekiant išlaikyti jos atminimą gyvą, 2003 metais buvo išleistas albumas, kurį sudarė geriausių LA BOUCHE atlikėjos sudainuotų dainų remix’ai, kuomet Lane McCray toliau tęsė pasaulinį turą grupės vardu. 2015 metais McCray pakvietė prie vieno žmogaus grupės prisijungti vengrų tautybės atlikėję Sophie Cairo, taip vėl sudarant super duetą, kurį regime koncertuojant ir šiandien.

Mr.President - elektroninės šokių muzikos (EuroDance project) grupė, nuaidėjusi skersai ir išilgiai per pasaulį savo singlu "Coco Jamboo“, išleistu 1996 metais. Europoje grupė taip pat žinomumo susilaukė ir dėl kitų hitų - "Up'n Away""I'll Follow the Sun" bei "I Give You My Heart".

Real Mccoy - tai iš Vokietijos kilusi elektroninės šokių ir populiariosios muzikos grupė, susilaukusi tarptautinės sėkmės ir pripažinimo, dėka tokių hitų kaip "Another Night""Automatic Lover (Call for Love)""Run Away“"Love & Devotion“"Come and Get Your Love""One More Time“. Real McCoy - tai jau daugiau kaip 25 metus muzikos indrustrijoje besisukanti ir gyvuojanti grupė, sulaukusi daugybės apdovanojimų, kuomet jų įrašų yra parduota beveik 20 milijonų.

Jenny from ACE OF BASE - pagrindinė tarptautinės švedų pop grupės ACE OF BASE vokalistė, o dabar solo atlikėja, kuri sėkmei į akis pažvelgė būdama vos 19 metų. Pirmosios dvi grupės išleistos dainos „All That She Wants“ ir „Wheel Of Fortune“ danų  muzikos įrašų pardavimų lentelėse šoko į pirmą ir antrą vietas, kas įvyko net anksčiau, nei buvo padaryta pirmoji publikuotina šios grupės nuotrauka, kuomet jų debiutinio albumo kopijų parduota net daugiau kaip 25 milijonai, kas leido šiam albumui tapti geriausiai parduodamu debiutiniu albumu iki mūsų dienų.

MAGIC AFFAIR - tai tarp sėkmingiausių šokių muzikos projektų sutinkama muzikos grupė. Ši grupė ne tik užėmė aukščiausias reitingų pozicijas visame pasaulyje, bet ir sulaukė auksinio, platininio bei „Echo“ apdovanojimų už singlą „Omen III“„Magic Affair“ sėkmė lydėjo ir ties sekančiais kūriniais, iš kurių trys tapo tarptautiniais singlais - „Give Me All Your Love“„In The Middle Of The Night“ bei „Fire“. Šią sėkmę vainikavo atlikėjų albumas „Omen ... The Story Continues“ (liet. „Omen... Istorija tęsiasi“). Po trumpos pertraukos, 2007 metais grupė vėl leidosi į kelią bei tęsia darbus įrašų studijose, siekdami nustebinti savo klausytojus naujais kūriniais.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Gruodžio 11 diena. Didžiausia Lietuvoje - Žalgirio arena. Ant scenos 90-ųjų įspūdingasis septynetas. Visi ženklai ir net žvaigždės rodo, jog nusimato GERIAUSIAS METŲ ŠOU LIETUVOJE, kurio negalite praleisti!

________________________________________________________________________________

* Informuojame, kad “90’s MEGA show” koncertas buvo perkeltas iš 2020.05.09. Į perkeltus koncertus galioja nauji ir iš anksčiau turimi bilietai, todėl jų keisti nereikia. Taip pat įspėjame, kad dėl nenumatytų aplinkybių vietoje grupės „Cappella“ scenoje pasirodys „MAGIC AFFAIR“.

** Primename, kad renginys vyks uždaroje patalpoje, dėl ko būtina laikytis visų galiojančių Sveikatos Apsaugos Ministerijos nurodymų ir, patartina, rekomendacijų, kad visi koncerto dalyviai mėgautųsi renginiu saugiai.

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.