Visos dienos

Vasaros stovykla „Laimės kiemas" Kaune

VASAROS DIENOS STOVYKLA

Vieta - studija „Vėjo pagauti", Kiškių g. 22, Kaunas

Amžius – 6 – 11 m. vaikams, grupės skirstomos pagal amžių;

VISĄ VASARĄ, o pirmoji pamaina jau birželio 13 d.

Pamainos trukmė - nuo pirmadienio iki penktadienio;

Darbo laikas – 7.30-17.30 val.;

3 kartus maitinimas: priešpiečiai, 2 patiekalų pietūs, karšta vakarienė;

Profesionalūs vadovai, nedidelės grupės;

Kiekvienas vaikas bus apdraustas.

REGISTRACIJA - laimeskiemas.lt

P R O G R A M A:

PASIPLAUKIOJIMAS KATAMARANU. Mėgaudamiesi Kauno marių bangų supimu, sužinosime daug įdomių istorijų ir legendų apie marių dugne užlietus kaimus, grožėsimės dar nematyta Pažaislio vienuolyno ansamblio puse, kuri atsiveria tik beplaukiant Kauno mariomis, praplauksime Gastilionų atodangą, net 600 metrų besidriekiančią dešiniojoje pakrantėje, kurioje aiškiai matomi dviejų ledynmečių sukloti moreninio priemolio sluoksniai.

ORNITOLOGO EDUKACIJA PANEMUNĖS ŠILE – SPARNUOČIAI. Su Lietuvos paukščiais vaikus supažindins ornitologas Gediminas. Žiūrėsime, kaip gaminami inkilai, čiupinėsime tikrus paukščių lizdus ir plunksnas, bandysime iš paukščių giesmės atpažinti jo šeimininką. Su žiūronais ir teleskopu stebėsime mažuosius giesmininkus. Sugrįžę į studiją, žaisime linksmą protmūšį iš sužinotų faktų. Po pietų rodysime crazy grimasas – vaikų laukia fotosesija „Mano smagiausia asmenukė“. Gaminsime rėmelius savo gražiausiai nuotraukai iš natūralių gamtinių medžiagų.

IŠVYKA Į JONAVOS ALPAKŲ ŪKĮ. Alpakos dėl savo prigimtinio ramaus elgesio itin teigiamai veikia vaikus: padeda atsipalaiduoti, mažina stresą, depresiją, nerimą ir palankiai veikia emocinę būseną. Iš arčiau pažinsime šiuos nuostabius gyvūnus, glostysime švelnius kailiukus, maitinsime ir gėrėsimės jų grožiu bei smalsiomis nosytėmis.Pietausime stovyklavietėje, vadovų padedami kepsimės pietus ant ugnies. Esant tinkamoms oro sąlygoms – šoksime maudytis ir statysime smėlio pilis šalia esančiame paplūdimyje.

ŽYGIS. Gamta – puikus mokymosi ir kūrybos laukas, erdvė augti ir tobulėti, ugdyti ištvermę bei skatinti pažinimo džiaugsmą. Šį kartą tęsime atradimų kupiną kelionę Kauno marių tvenkinio pakrante nuo Žiegždrių atodangos pro gamtos paminklą – Žiegždrių liepą iki Kalniškių konglomeratų atodangos.

JUDRIOSIOS ESTAFETĖS PANEMUNĖS ŠILE. Lenktyniausime su draugais, žaisime kūrybiškai, lavinsime fizinius gebėjimus. Ugdysime draugiškumą ir atkaklumą, mokysimės kaip taisyklingai atlikti vienokius ar kitokius pratimus, linksmai ir išradingai sportuosime.

ZOO EDUKACIJA, STOVYKLOS APDOVANOJIMAI. Studijoje svečias! Šiais metais Kauno zoologijos sodas paruošė mums ypatingą edukaciją. Kokią? Tss…Tebūnie tai siurprizas jums. Stovyklos uždarymo šventėje nominuosime visus: įdomius, draugiškus, šaunius, protingus ir dar daugelį kitų puikių savybių turinčius vaikus.

Iki susitikimo!
Laimės kiemas

19
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.