Visos dienos

Kinų Vaizdinių Medicina - fizinis, energinis ir dvasinis išgydymas

Vaizdinių medicinos (qigong terapijos) PRAKTINIAI mokymai su Vytenius Sinkevičiumi

 

Kas tai yra Kinų Vaizdinių Medicina?

 

Vaizdinių medicina - tai nauja, unikali, holistinė pažangios medicinos mokslo šaka ir kinų tradicinės medicinos inovacija. Ji turi savo teorinę sistemą, susiformavusią atgaivinus ir išplėtojus senovės kinų gydytojų Bjien Čiue ir Chua To diagnostikos bei gydymo metodus. Ligų diagnozavimas remiasi vizualine apžiūra ir aiškeregyste. Terapija pagrįsta paciento ligos vaizdinio matymu ir jo pakeitimu bei šiuolaikinės medicinos žinių, kvantinės fizikos ir kitų gamtos mokslų integracija.

Kinų kalba Vaizdinių medicina (YI XIANG YI XUE) reiškia “proto vaizdiniai”. Nuo seno yra žinoma, kad pakeitus vaizdinį galima pakeisti žmogaus gyvenimą.

Vaizdinių medicina netyrinėja įvairių susirgimų, ką daro Vakarų medicina - ji tyrinėja sveikatos būklę, teisingą kūno fizinę, energetinę ir dvasinę būseną ir, esant nukrypimams, daro korekcijas. Vaizdinių medicina vaizdinių lygmenyje mato ligą ir jos priežastį, naudoja reikiamą terapijos būdą. Žinant, kas yra sveikata, yra lengva suprasti, kas yra liga.

 

Kokios ligos dingsta taikant Vaizdinių terapiją?

Vaizdinių terapija veiksmingai pašalina įvairias lėtines ligas: bronchitą, astmą, nefritą, lėtines virškinamojo trakto ligas, gastritą, lėtinį enteritą tarpslankstelines stuburo išvaržas, trumpalaikį kvėpavimo sutrikimą miego metu, impotenciją, įvairius lytinių organų uždegimus, lėtinį prostatitą, prostatos hipertrofiją, gimdos fibromiomą, cistą, Krono ligą, akių ligas, hipertenziją, miokardo infarktą, miokardo išemiją, širdies ritmo sutrikimus, aterosklerozę, cerebralinį paralyžių, įvairias plaučių ligas ir daugelį kitų ligų. Taip pat padeda esant psichologinėms, psichosomatinėms, emocinėms arba dvasinėms problemoms: karminių ligų aiškinimas ir sprendimo būdai, ligos susijusios su išėjusiais anapus artimaisiais. Šeimos, vyro ir moters probleminių santykių aiškinimas ir pagalba. Žmogaus gyvenimo paskirties ir jo potencialo atskleidimas bei konsultavimas karjeros klausimais. Erdvės, kurioje gyvena žmogus, diagnozavimas ir probleminių zonų, sukeliančių ligas, koregavimo būdai.



I DALIS 14.09.2019
- Kinų senoji medicina pagal daktarą Bian Čiuei (Quei) - kinų vaizidinių medicina;
- Kinų tradicinės ir vaizidinių medicinos panašumai ir skirtumai;
- U-Sin 5 pirminiai elementai: vanduo - inkstai, medis - kepenys, ugnis - širdis, žemė - blužnis, metalas - plaučiai;
- Kas yra vaizidinys?
- Organų vaizdinių matymo metodas - trečios akies vaizdinio diagnostika ir ligos priežasties nustatymas;
- Pulso diagnostika: ritmas, energija ir vaizdinys;
- Diagnostika pajaučiant ranka, kūnu;
- Diagnostika klausiant, žiūrint ir užuodžiant;
- Kūno žemėlapio skaitymas - fizeognomika (veidoskaita);
- Gyvenamosios erdvės ir sapnų diagnostika.

Kažkam iš dalyviu bus atliekama diagnostika.

II DALIS 21.09.2019

Kaip vaizdinių medicina susijusi su Džiun Juano Cigun praktikomis; Ką kinų medicinos gydytojai vadina Či energija ir koks jos gydomasis poveikis? Kaip veikia kinų vaizdinių medicina? Praktiniai pritaikymo pavyzdžiai; Visceralinė terapija; Valymas, stimuliavimas, atstatymas: storojo, plonojo žarnyno, kepenų ir kraujo valymas; Iš kur ir kodėl ateina liga? Diagnostika lauko lygmenyje – čakros; Žmogaus likimo diagnostika;

Kažkam iš dalyviu bus atliekama kinų vaizidinių medicinos terapija.



Šie mokymai skirti praktikuojantiems specialistams ir sveika gyvensena besidomintiems, bei sąmoningumą ugdantiems žmonėms.

 

VIETA IR LAIKAS:
Aukštaičių gatvė 10, LT-44147 Kaunas, Lietuva
201 kabinetas, 11:00 - 14:30

 


BŪTINA REGISTRACIJA:
111imagetherapy888@gmail.com
Daugiau informacijos:
https://www.facebook.com/astroqigong/
Spauskite "like" ir gausite visas naujienas, bei aktualią sveikatai ir sąmoningumui medžiagą.

 

ENERGINIAI MAINAI:

30 eur

 

KVIEČIAME PRISIJUNGTI PRIE CIGUN (QIGONG) IR TAI ČI MEDITACIJŲ GRUPĖS VILNIUJE IR KAUNE, KAD TĖSTI EMOCINIO INTELEKTO UGDYMĄ.

 

VILNIUJE: https://www.facebook.com/events/299312890720378/

KAUNE: https://www.facebook.com/events/2251022798252775/?active_tab=about

 

Vyrų klubas Kaune – „ŠVIESOS KARYS“

https://www.facebook.com/events/642364236275652/

---

VYTENIO SINKEVIČIAUS PRAKTIKA

„ASTROQIGONG – SVEIKAS ŽMOGUS:

Džun Juano cigun - bazinė praktika;

Kinų vaizdinių mediciną – cigun (qigong) saviterapija;

Tao Tantra – seksualinės energijos valdymas;

Tai Či (Tai Chi) - dinaminė praktika.

Astroqigong - tai cigun technologijos praktika su Kosmoso energijomis: 4 stichijomis, planetariniais logosais ir Zodiako žvaigždynais. Ši sistema tyrinėja mūsų protėvių šaknis, papročius ir apiegas. Praktikuojantiems grupinėse praktikose bus atskleidžiamos mūsų protėvių šaknys ir apeigos, kosmologinės tiesos, okultinės žinios ir pasaulėžiūra paremta Teosofija ir Agni joga, kuri atsako į Vandenio Epochos keliamus reikalavimus.

 

PAŽINKITE SAVE SVEIKĄ, AMŽINĄ IR NEMIRTINGĄ!

 

Vytenis Sinkevičius – Kinų Vaizdinių (qigong) Medicina, Uraninė Astrologija ir Erdvės Harmonizavimas Feng Šui Paveikslų Pagalba.



Nuo 8 metų aistringai kultivavo įvairius rytų kovos menus, mėgėjišką boksą, dalyvavo varžybose. Nuo vaikystės domėjosi rytų filosofija ir mokymais. Nuo 2008 m. intensyviai gilinasi, studijuoja bei praktikuoja įvairias meditatyvines praktikas: Kinų medicininį cigun (qigong), Tai Či (Tai Chi), studijuoja Kinų metafiziką, Feng Shui ir Ba Zi. 2014 m. baigė šiuos mokymus Kundawell Medical institute Kinijoje, Pekino mieste: Vaizdinių mediciną, Tradicinę Kinų mediciną, Kinų Tui-Ną masažą ir įgijo Kinų Vaizdinių Medicinos terapeuto ir tyrėjo statusą. Studijavo įvairias masažo praktikas: gydomasis, SPA ir visceralinis masažas. Gilinasi į Hamburgo (Uraninę) astrologiją, runologiją ir veidoskaitą.

Jau 6 metus profesionaliai užsiima Kinų Vaizdinių Medicinos (cigun) terapijomis, masažu, Astrologinėmis konsultacijomis, harmonizuoja namų erdvę Feng Shui paveikslų pagalba, veda reguliarius Džun Juano Cigun ir Tai Či praktinius užsiėmimus. Taip pat skaito paskaitas, veda įvairius mokymus ir asmenybės ugdymo seminarus.



INTERVIU SU V.SINKEVIČIUMI

https://www.youtube.com/watch?v=cr9-wLDx1Vw&list=FLfCVcijajx4N4q600jx3GSg&index=317&t=2512s&fbclid=IwAR2ckaFfBcqZkAMIgF0oVm8YbMoTGtIFZLIYwk4BMRQL_kvnrK6QKufWbcY

 

„Taginkite“ draugą, kurie nori sužinoti plačiau, apie KINŲ VAIZDINIŲ MEDICINĄ cigun ir tai či praktikų pagalba.

Turite daugiau klausimų arba neaiškumų susijusių su Kinų Vaizdinių Medicina (cigun/qigong terapija), Cigun ir Tai Či praktika?

Norite užsiregistruoti (KVM) cigun diagnostikai, terapijai ar Uraninės astrologijos konsultacijai?

Norite užsakyti asmeninį Feng Šui paveikslą?

Komentuokite čia arba kreipkitės asmenine žinute.

 

#Astroqigong #KinųVaizdiniųMedicina #Qigong #TaiČi #Astrologija #FengShui #SantykiaiTarpVyroIrMoters #DaoTantra #SeksualinėEnergija #VaikųUgdymas #ŠviesosKarys #VytenisSinkevičius

18
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.