Visos dienos

Šou lietuje "TIK MOTERIMS"

“Gundymas lietuje” grįžta su nauja aistra!

                      “Tik moterims“– tai ryški, linksma, romantiška  Sankt Peterburgo šokio teatro “Iskušenije” provokacija. Tai spektaklis, kuriame rasite viską – prisipažinimą meilėje, mintis apie apie vyrų ir moterų santykius, visa tiesą apie vyrų melą ir moterų svajones. Tai tik maža dalelė klausimų, į kuriuos atsakymų bandysime ieškoti šiame spektaklyje.

Šou vyrauja labai pikantiškos temos, kurios į labai nemalonią, pikantišką padėtį galėtų nukelti kiekvieną vyriškį. Liūdesys ir atgaila, meilė ir džiaugsmas – visos pasakotojo emocijos scenoje liesis šokio kalba. Šokio kalba universali – ji suprantama bet kuriam žmogui, nepriklausomai nuo jo amžiaus, tautybės ar socialinio statuso. Per dvi valandas, kurios pralėks akimirksniu, artistai perteiks Jums visą jausmų gamą. O svarbiausia – istorija bus prisotinta puikiu jumoru, juvelyriškai atidirbtais šokio elementais, akrobatika ir gundačiais kūnais, perteikiančiais muzikos ir jausmų audrą.

Pasaulyje gyvuoja daug šokio trupių, tačiau Sankt Peterburgo kolektyvo unikalumas — finaliniai spektaklio numeriai, kurie atliekmi liejantis tikro vandens kriokliams. Pasirodymui naudojama specialiai sukurta techniškai sudėtinga sistema. Juk ne taip paprasta pakelti didžiulį kiekį vandens į scenos lubas, ir laiku jį surinkti išsiliejus gausybei vandens, siekiant nesugadinti scenos ir apsaugoti žiūrovus. Rezultatas – tikro lietaus, tiesiog liūties efektas scenoje – nepakartojamas!

                Sankt Peterburgo šokio teatro “Iskušenije” spektakliai jau pakerėjo milijonus žiūrovų visame pasaulyje. Šiandieną – tai vienas geriausių šiuolaikinių Rusijos teatrų. Tris kartus jo spektakliai buvo pripažinti „Geriausiu Rusijos projektu“.Pirmasis jų pasirodymas 2013 metais buvo palydėtas 5000 žiūrovų ovacijomis. Trupė, drauge su garsiausiomis Rusijos estrados žvaigždėmis ir Cirque du Soleil  dalyvavo Valentino Judaškino „Valentinoff denj“ projekto atidaryme, buvo daugelio festivalių garbės svečiais. Pagrindinis teatro sąstatas – dešimt nepaprastai patrauklių vyriškių, kurių kiekvienas savaip unikalus. Šokėjų tarpe klasikinio baleto artistai, hip hopo šokėjai, akrobatai ir net gimnastai. Kiekvienas jų ne tik šokėjas, tačiau ir puikus aktorius. Spektaklyje jie demonstruoja plačią emocijų gamą – nuo lyrikos iki brutalios vyriškos energetikos.                   

Tad, mielos moterys, linkime Jums puikaus vakaro drauge su teatro artistais. Pažadame, jie nepaliks nė vienos abejingos!

20
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.