Visos dienos

Aš Ir Mano Vertė Komandoje - interaktyvios praktinės dirbtuvės

AŠ IR MANO VERTĖ KOMANDOJE – interaktyvios praktinės dirbtuvės ambiciją turintiems KAUNE rugsėjo 18 ir 19 d.

KAS AŠ ESU IR KOKS MANO VAIDMUO KOMANDOJE? KĄ NORIU PASIEKTI? KUR ESU EFEKTYVIAUSIAS IR VERTINGIAUSIAS? KAIP GERIAUSIAI GALIU REALIZUOTI SAVE?

MANO VAIDMUO KOMANDOJE. EFEKTYVI FORMULĖ.
Kaip futbolo komandos draugai geba paskatinti ir palaikyti vienas kitą, kad atrastų tinkamiausią momentą įvarčiui įmušti, taip ir kiekvienas komandos narys atlieka savo išskirtinį bei svarbų vaidmenį turint bendrą tikslą. Nuoseklus ir tinkamai rolėmis paskirstytas komandinis darbas didina efektyvumą, pagerina tarspusavio narių bendravimą, paspartina naujų idėjų generavimą, skatina užduočių delegavimą bei kuria savitą kultūrą, kurioje kiekvienas darbuotojas jaučiasi svarbus ir naudingas.

Mano asmeninės vertės suvokimas efektyvioje komandoje yra VERSLO AUGIMO KURAS, kuris ne tik didina vertę bei pelną įmonei, bet ir kartu dirbantys žmonės gali jausti savo asmeninį augimą bei profesinį tobulėjimą.

Tinkama lyderystė ir užduočių delegavimas, remiantis asmeninėmis žmonių savybėmis, suteikia galimybę greitai išspręsti problemas, rasti efektyviausius sprendimus. Kiekvienas gali atskleisti savo asmeninius pranašumus, kūrybinį potencialą, įdarbinti turimus gebėjimus ir užslėptus talentus, leidžia greičiau ir efektyviau užbaigti darbą kartu, nei tai atliktų vienas asmuo. Motyvacija bei stiprus komandos palaikymas, skatina augti ir kurti darnius santykius, pašalinti kliūtis ir konfliktus, kurie gali įtakoti projekto sėkmę. Komandos nariai mokosi vieni iš kitų, taip skatindami tobulėti ir kurti NAUJĄ VERSLO KULTŪRĄ.

EFEKTYVUS KOMANDINIS DARBAS, SUVOKIANT SAVO KURIAMĄ VERTĘ, DIDINA INOVACIJAS IR KŪRYBIŠKUMĄ, SKATINA ĮMONĖS AUGIMĄ IR SĖKMINGUS VEIKLOS REZULTATUS

KAM SKIRTA:
->Startuoliams, freelanceriams (dirbantiems sau), SVV verslo atstovams, savininkams, personalo vadovams, komandų lyderiams, visiems tiems, kurie tiek dirba sau, turi naują idėją, kuria verslą, tiek tiems, kurie dirba samdomam darbe, nori tapti sėkmingesniais savo srityje arba keisti kryptį, buriantiems naujas komandas arba norintiems atrasti efektyvios komandos veiklos formulę. Skirta visiems, kurie pasiruošę naujam pokyčiui ir savo arba įmonės veiklos ReStartui.

TIKSLAS:
->Atpažinti savyje ir iš naujo įveiklinti asmeninius žmogiškuosius gebėjimus, kaip pagrindinį resursą VERTĖS kūrimui tiek asmeniniuose santykiuose, tiek komandoje ir versle, sutaupant laiką ir energiją rezultatams, stratuoliui, kūrybiškumui, lyderystei, asmeniniam produktyvumui veikloje ir pan.;
->Pažinti savo stipriąsias puses ir nukreipti komandos narius, deleguojant darbus ir užduotis;
->Padėti suprasti, kaip atrinkti savo komandai tinkamus narius ir naujus darbuotojus;
->Suvokti, kaip asmeniškai prisidėti prie įmonės kuriamos vertės ir efektyviai panaudoti savo gebėjimus tiek vystant asmeninius santykius, tiek veikiant komandoje.

KAIP TAI VYKS?
->Tai 2 pusdienių trukmės interaktyvios asmeninės VERTĖS KŪRIMO ir KOMANDOS FORMAVIMO praktinės dirbtuvės, paremtos verslo eksperto, „Entrepreneurs Institute“ įkūrėjo Rogerio J. Hamiltono sukurta ir plačiai verslo pasaulyje taikoma „Talent Dynamics“ metodika, apjungiant asmeninį kiekvieno dalyvio testavimą objektyviems profilio rezultatams gauti, bei „ReSTARTO“ asmenybės ir verslo augimo mokymų praktikomis bei metodikomis.
->Interaktyvių praktinių dirbtuvių metu įgyjamas žinias aktyviai taikome ir užtvirtiname atlikdami individualias užduotis, namų darbus, interakyviose klausimų-atsakymų sesijose bei dalyvaudami grupinėse veiklose kartu.
->Siekiant geriausių rezultatų ir asmeninio dėmesio jums, mokymų dalyvių skaičius labai limituotas. Visų mokymų metu tiek grupėse, tiek asmeniškai dirba du mentoriai.

KOKIA NAUDA JUMS:
-Atliksite savo ASMENYBĖS&LAIKO AUDITĄ, kas padės atpažinti, kokioje aplinkoje esate, ką galite pakeisti, kaip išmokti dirbti su pagrindiniais savo resursais – laiku ir energija;
-Praktiškai išbandysite ir įsigilinsite į „Talent Dynamics“profiliavimo sistemą, gebėsite atpažinti 8 vertės kūrimo įmonėje būdus, kurie padės dar giliau pažinti save, savo komandos narius, bendradarbius ir suvokti, kokią vertę galite kurti kartu;
-Atpažinsite savo stiriąsias puses, galėsite kryptingai planuoti veiklas, susikurti savo “svajonių darbą” ar auginti profesinę karjerą pagal asmenines stiprybes;
-Išmoksite efektyviai planuotis užduotis ir projektinius darbus komandoje, žinosite savo vaidmenį/rolę atliekant darbus komandoje;
-Atrasite, kaip labiau pasitikėti savimi, mėgautis darbu, kaip auginti pasitikėjimą ir bendradarbiavimą komandoje, siekiant vertės ir organizacijos tikslų;
-Gebėsite išsigryninti prioritetus, atpažinti standartus ir kurti savo ateities tikslus;
-Susikursite pro-aktyvių veiksmų planą, kuris suteiks daugiau pasitenkinimo ir prasmės tiek asmeniniame gyvenime, tiek profesinėje veikloje;
-Turėsite galimybę užtikrinti aktyvumą ir savų pokyčių tęstinumą po mokymų, t.y. galėsite dalyvauti mūsų ReSTARTObendruomenės veikloje, gauti nuolatinį grįžtamąjį ryšį bei dalintis savo gerąja patirtimi.

„TALENT DYNAMICS“ TESTAS
Itin plačiai pasaulyje žinomas ir verslo įmonėse dažnai naudojamas asmenybės profiliavimo metodikos „Talent Dynamics“ testas yra atliekamas dar iki praktinių dirbtuvių starto.

INTERAKTYVIŲ PRAKTINIŲ DIRBTUVIŲ PROGRAMA
1 DIENA
14:00 – 14:30 Susipažinimo ratas, dalyvių prisistatymas. Vienas esminis klausimas.
14:30 – 16:00 Asmenybės profiliavimo sistema pagal R. J. Hamiltono metodiką. Asmeninių testų rezultatų aptarimas. Individualios ir grupinės praktinės užduotys praktiniam patyrimui.
16:00 – 16:30 Arbatos pertrauka
16:30 – 18:00 Aš ir mano SANTYKIS su aplinka. Mano kuriama VERTĖ: 8 vertės tipai. AUDITAS: mano laikas, pasitikėjimas ir tėkmė. Praktinės užduotys, aptarimas, darbas grupėse ir individualiai, refleksija, namų darbai asmeniniam augimui.

2 DIENA
14:00 – 15:30 Asmenybės ir laiko AUDITAS sau. Įrankiai, praktinės užduotys. Interaktyvi klausimų-atsakymų menotrystės sesija.
16:00 – 16:30 Arbatos pertrauka
15:00 – 16:00 Aš ir mano vaidmuo komandoje. Mano kuriama vertė. Asmeniniai ir profesiniai tikslai, proaktyvi veikla ir komforto zona, esminiai poreikiai darbe. Praktinės užduotys.
16:30 – 17:00 Praktinė veikla „Mano DreamTeam“. Komandos formulė. Tikslai, prioritetai ir standartai. Praktiniai pavydžiai, darbas grupėse.
17:00 – 18:00 Efektyvi komanda – efektyvus AŠ. Esminiai žingsniai tikslų įgyvendinimo link. Dirbtuvių apibendrinimas.

INTERAKTYVIAS PRAKTINES DIRBTUVES VES:
Nerijus Cibulskis - asmenybės ir verslo mentorius, praktikas, verslininkas, vizionierius ir asmeninio augimo treneris, „Iššūkis 365“ gyvenimo pokyčio kūrėjas ir įgyvendintojas, ChangeMakers‘ON socialinių inovacijų skatinimo programos mentorius; ReSTARTO įkūrėjas ir projekto „variklis“.

Daiva Koponen - asmenybės ir verslo mentorė, sertifikuota „Talent Dynamics“ metodikos konsultantė, seminarų lektorė ir fasilitatorė, verslo konsultantė, KTU Inovacijų ir antreprenerystės tyrimų grupės narė ir lektorė Universitete, Atvirųjų inovacijų valdymo trenerė, Gabių studentų programos GIFTed, mentorystės programos GUIDed, jauno verslo (startuolių) akseleravimo programų mentorė; ChangeMakers‘ON socialinių inovacijų skatinimo programos ekspertė ir mentorė, verslininkė.

BENDRA INFORMACIJA:

Laikas: 14:00 -18.00 val.
Vieta: Algiro viešbutis, konferencijų salė, Savanorių 120, KAUNAS
VIETŲ SKAIČIUS RIBOTAS. REIKALINGA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA.
Susisiekite su mumis: +370 655 08 988, info@restartas.eu
Galite įsigyti išankstinius bilietus:
Iki 09.10 179 Eur.
Iki 09.15 219 Eur.
Nuo 09.15 pilna kaina 250 Eur.

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.