Visos dienos

Gurmaniškas kruizas

Per vasarą gražiai įdegę saulėje, geriausiai nusiteikę ir begaudydami paskutę šios vasaros šilumą kviečiame į tokią vienintelę ir nepakartojamą gurmanišką iškylą laivu Nemuno upe.

Besigrožint nuostabiais Nemuno pakrančių vaizdais palydėsime vasarą, su draugais pasidalinsime atostogų įspūdžiais ir jaukiame šurmulyje tiesiog smagiai praleisime dar vieną gurmanišką vakarą!

Šįvakar Jus pasitiks laivo kapitonas Juozas, vakarienę gamins šefas Nerijus, apie šampaną ir vyną papasakos ir jums į taures pilstys somelje Raminta.

Jūreiviškai nuotaikai palaikyti visus kviečiu pasipuošti jūrinės temos atributu ir atvykti su plačiausia šypsena :)

Vakarienės tema – lietuviškos žuvies patiekalai.

Karpio carpaccio su lietuviškais krienais, lašišų ikrais ir rugiagėlėmis .
Žuvienė su pelenų duona
Grilyje kepta šamo file su rūkytų kalafiorų padažu, lietuviškų bulvių traškučiais, silkių ikrais ir rūkyta šonine.
Šiandien šviežiai pagauta žuvis ir išrūkinta čia pat laivo denyje. Patiekiama tiesiai iš rūkyklos.
Desertui – šefo siurprizas. O jis nustebinti tikrai moka!
Prie patiekalų bus derinamas specialiai šiam renginiui tiesiai iš Šampanės atvežtas šampanas ir vynai iš Douro upės slėnio.

Laikas - 2019.08.29 18:00 val.
Renginio trukmė – 4val.
Renginio vieta - Laivas "PERLAS"
Išplaukimo vieta: Prieplauka prie Vytauto bažnyčios.
Išplaukiame 18val. Grįžtame 22val.

Renginio kaina – 75 Eur

Registruokitės email: info@gourmetstudija.lt arba
tel.: + 370 615 35162

Sąlygos: Rezervacija patvirtinama tik iš anksto apmokėjus už renginį.

16
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.