Visos dienos

Dailės terapija nuolatinėje grupėje (10 sesijų)

Nuo sausio 28 d., antradieniais, 18-20:30 val. vyks, nuolatinė(kartą per savaitę) dailės terapijos grupė, Kaune.
Tai grupinės terapijos ciklas , nuolatinių dailės terapijos sesijų, suaugusiems asmenims (10 sesijų).

Ši grupė atvira, tai reiškia, kad galite prisijungti ir vienai ar kelioms sesijoms, ar lankyti pusę kurso.
Kam skirta grupė? ši grupė skirta suaugusiems norintiems tyrinėti, geriau pažinti save ir kitus, savo galimybes, resursus ir ribas, kūryboje, sąveikoje su kitais, grupiniame ir asmeniniame kontekste.Sužinoti daugiau apie dailės terapiją, piešti, lipdyti, kurti.
Kurdami grupėje ir padedami patyrusio dailės terapeuto, daugiau sužinosite ne tik apie save, bet ir apie dailės terapiją, priemones ir pagalbos būdus sau. Tai grupė kurioje galėsite jausti saugūs, dalindamiesi savo patirtimis ir jausmais, juos išreikšdami, išveikdami, išpiešdami.
Grupės dalyviai gaus rekomendacijas pratimų, praktikų, kurias galės taikyti ir namuose, savo darbe.

Piešimo įgūdžiai dalyviui nebūtini, procese naudojamos įvairios dailės priemonės nuo pieštukų, tekių dažų iki molio.

Kas ta dailės terapija?
Dailės terapija - tai ne tik piešimas, kūryba, kūrybinis procesas, tai kur kas daugiau. Tai santykis, sąveika kūrybinga "žaismė", grupėje, galinti padėti ne tik asmeniniam augimui, savęs "kitokio" pažinimui, bet ir įtakoti norimus pokyčius gyvenime, gali teigiamai veikti savivoką, psichoemocinę savijautą, padėti įveikti, palengvinti transformuoti krizinę situaciją.

Dirbame su savo asmeniniu jausminiu, emociniu turiniu, reakcija, pasitelkę interpretacijas, įžvalgas, metaforas. Veikiame, kuriame individualiai ir grupėje dailės priemonėmis, pamatome, atrandame, integruojame, paleidžiaem reflektuojame.

Ką išsinešite sau? Naują pažinimą, suvokimus, kūrybiškumo džiaugsmą, sąveikos patirtis grupėje, resursus, atsipalaidavimą, galėsite išveikti nerimą, įtampas, o tai pat įgyti naujų gebėjimų ir pritaikyti šias patirtis savo darbe.

Susitikimą veda dailės terapeutė Sigita Kupčiūnienė,
15 metų dirbanti tiek su grupėmis, tiek individualiai su vaikais ir suaugusiais. Sigita taip pat yra lektorė, veda grupes, seminarus ir mokymus Lietuvoje.

Atsiliepimai iš buvusių dailės terapijos grupių (ištraukos):
"Labai džiaugiuosi čia patekusi, labai man padėjo sunkiausiomis gyvenimo akimirkomis, padėjo ištverti, sulaukiau palaikymo. Ačiū kad dirbate tokį nuostabų darbą". Snieguolė.
"Fantastiškas smegenų išjungimas, pojūčių įjungimas, išskridimas į KAŽKUR, sugrįžimas ir nustebimas! Geras laikas, skirtas pažvelgti į save iš šalies. Nustebsit, kiek dar apie save nežinot..." Indiana.
"Unikali patirtis. Daugybė netikėtų įžvalgų apie save, tiesiog piešiant. Ir nuostabi bei jautri Sigita su nesibaigiančiu kūrybiškumu tiek piešime, tiek bendravime. Ačiū!" Birutė.
"..Ateidama į dailės terapiją, turėjau pagrindinį tikslą- sujudinti save iš tam tikro tingėjimo -snaudulio, atrasti savyje užslėptų idėjų. Esu dėkinga, tai įvyko, susidėliojo, yra poreikis tęsti ieškojimus gilyn..".Alvyda.
"Išsinešu labiau užtvirtintas žinias apie save. Supratau, kas man yra prioritetai, tikrai žinau, kad grįžusi namo, ar po kelių dienų, atrasiu ir suprasiu kažką ko nespėjau pamatyti ar "suvirškinti". Jurgita.

Arbata ir visos reikalingos dailės priemonės, popierius ir kiti reikmenys bus paruošti kiekvienam dalyviui (įeina į kainą).
Išbandysite ir patirsite praktiškai, 10 dailės terapijos metodų, bei kas kartą vis kitus pratimus, įėjimui į terapinį procesą bei išėjimui iš jo.

Data, laikas: antradieniais,18:00 - 20:30 val. (2,5 valandos).

Vieta: Krėvės pr.- 49, Kaunas. "Mukoka namai" (buvusi Rėda), antras aukštas, salė dešinėje. Automobilių parkavimas nemokamas, vidiniame buvusios Rėdos kieme, šalia Rimi centro aikštelėje.
Vietų skaičius ribotas, iki 10 žmonių.

Kaina Už 10 sesijų - (trukmė 2,5 mėnesiai, 10 sesijų) - 200eur.
Išankstinė registracija: pasirinktinai: visas mokėjimas arba mokestis už 5 sesijas - 100 eur. /
Vienkartinis vienos sesijos mokestis -25 eur.
Grupė iki 10 asmenų.


Kontaktai registracijai, pasiteirauti : Tel. 864757169, el.p. dailesterapia@gmail.com

Kaina: Už 10 sesijų - (trukmė 2,5 mėnesiai, 10 sesijų) -180 eur.
Išankstinė registracija pasirinktinai: visas mokėjimas/ mokestis už 5 sesijas - 95 eur. /Vienkartinis mokestis -23 eur.

Kontaktai registracijai : Tel. 864757169, el.p. dailesterapia@gmail.com

24
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.