Visos dienos

https://www.facebook.com/events/1248150258688206/

Kiečiame poras (sutuoktinius, sužadėtinius ar nesantuokinius draugus) į DAILĖS TERAPIJOS užsiėmimus su gerai Lietuvoje pažįstama prof. Liudmila Lebedava iš Maskvos.

RENKAMA UŽDARA - 6 šeimų (porų) grupė (viso: 12 dalyvių grupėje).

„Dailės terapijos metodai šeimyninių ir tarpasmeninių santykių tyrinėjimui ir korekcijai“ - tai 6 užsiėmimų ciklas. Užsiėmimai vyks ketvirtadienio vakarais - VIENĄ KARTĄ PER MĖNESĮ.

Užsiėmimų pradžia: lapkričio 7 d.

• “Vienas piešinys atitinka tūkstantį žodžių“ – taip rytų išmintimi trumpai galima apibūdinti dailės terapijos idėją. Dailės terapijos procesas paremtas prielaida, kad esmingiausios žmogaus mintys ir emocijos, kylančios iš pasąmonės, išreiškiamos aiškiau vaizdais, o ne žodžiais.
• Dailės terapijos metodai suteikia galimybę sumažinti prieštaravimą tarp to, kaip norėtumėme elgtis ir jaustis ir to, kaip mes elgiamės, norėdami įtikti kitiems žmonėms. Dailės terapijos metodų pagalba žmogus išdrįsta pasirodyti pasauliui toks, koks yra iš tikrųjų.

Dalyvaudami šiuose užsiėmimuose, Jūs susipažinsite su kūrybiškais emocijų pažinimo ir valdymo metodais, padedančiais rasti palankius bendravimo būdus tarpasmeniniuose santykiuose darbe ar šeimoje, padedančiais atrasti asmeninius resursus, gerinančius gyvenimo kokybę.

Pasitelkiant savistabą turėsite galimybę peržvelgti savo gyvenimiškas elgesio ir bendravimo strategijas. Meno terapija leidžia žmogui atskleisti savyje neatpažintas galimybes, talentus, surasti naujus problemų sprendimo būdus, pasisemti stiprybės.

• Norint dalyvauti dailės terapijos užsiėmimuose nereikia turėti jokių papildomų meninių gebėjimų – kūrybinis procesas paremtas spontaniška veikla ir (savi)refleksija.

PLAČIAU APIE SEMINARO TEMĄ:
Užsiėmimų metu bus taikomi autoriniai dailės terapijos metodai, skirti darbui su poromis, padedantys tyrinėti ir koreguoti tarpusavio bendravimo, sąveikos ir komunikacijos būdus. Dailės terapijos metodai yra veiksmingi tyrinėjant skirtingus emocinio atsako, reagavimo stilius, atskleidžiant skirtingų požiūrių pozicijas ir įvairias galimas santykių charakteristikas (sutuoktiniai, vyras – moteris, sužadėtiniai ir kitos įvairios poros). Praktinėse užsiėmimų dalyse dalyviai turės galimybę praktiškai patyrinėti asmeninius bendravimo ir bendradarbiavimo modelius, siekiant atkurti psichoemocinį atsparumą, kuriant tinkamus emocinio atsako bei pozityvius elgesio modelius (paternus) sudėtingose šeimos (poros) bendravimo, bendradarbiavimo situacijose. Bus naudojami skirtingi dailės terapijos metodai.

Seminaro vedančioji: LIUDMILA LEBEDEVA (Maskva, Rusija) - pedagogikos mokslų daktarė, žinoma dailės terapeutė, Rusijos valstybinio socialinio Universiteto profesorė, Pozityvių technologijų ir konsultavimo instituto mokslo srities prorektorė. Darbo sritys – dailės terapijos metodologija, teorija ir praktika. L.Lebedeva yra individualių meno terapijos technikų autorė. L.Lebedeva yra parašiusi daugelį knygų apie dailės terapiją. 2013 metais Lietuvoje buvo išleista viena iš jų – „Dailės terapija: teorija ir praktika“. Liudmila yra parašiusi 160 mokslinių straipsnių, nuolat veda seminarus ir dailės terapijos grupes (Rusijoje, Baltarusijoje, Latvijoje, Lietuvoje ir kt.)., bendradarbiauja su praktinės psichologijos centrais ir institutais bei Australijos, Didžiosios Britanijos, Olandijos ir kitų šalių mokslininkais.

Viso ciklo (KURSO) kaina (7 užsiėmimai: lapkritis - gegužė, vieno užsiėmimo trukmė: 3 val.: 18.00 - 21.00 val.):
• 390 Eur / dviems dalyviams (t.y. porai).

Renkama uždara dalyvių grupė.
Registracijos patvirtinimui reikalingas registracijos mokestis (t.y. pirmoji mokėjimo dalis: 90 Eur) mokama registruojantis į studijos sąskaitą.
Likusią sumą (300 Eur) galima mokėti iš karto arba dalimis: antroji mokėjimo dalis 150 Eur - mokama atvykus - pirmojo užsiėmimo metu, trečioji mokėjimo dalis: 150 Eur - mokama atvykus - antrojo užsiėmimo metu.

DĖMESIO! Dalyvių skaičius ribotas – galime priimti TIK 6 poras (t.y. 12 dalyvių grupėje), todėl pageidaujant dalyvauti, būtina registracija iš anksto.

Organizuoja: VšĮ SAVĘS PAŽINIMO IR SAVIRAIŠKOS STUDIJA
Adresas: Vytenio g. 10, Vilnius (atskiras įėjimas iš kiemo pusės).

Registruotis galite el.p.: pazinimas.saviraiska@gmail.com,
tel. pasiteirauti 868444109 (Dainora)

Seminarai vyks rusų k.

https://www.facebook.com/events/1248150258688206/

20
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.