Visos dienos

Savęs pažinimo ir saviraiškos klubas (18 susitikimų per metus)

Kviečiame burtis į Savęs pažinimo ir saviraiškos klubą!

Nuo 2019 m. rugsėjo 27 d. - penktadienio vakarais (2 kartus per mėnesį) rinksimės pabūti kartu, nagrinėsime kiekvieną kartą vis naują, aktualią temą, vedančią į vis gilesnį savęs pažinimą. Klubo narių laukia 18 skirtingų susitikimų!

Vyks paskaitos – pokalbiai – interaktyvūs užsiėmimai – praktikumai – meditacijos – emocijų paleidimo technika bei dailės terapijos metodais grįsti savęs pažinimo užsiėmimai.

Dailės terapijos metodai nereikalauja specialių meninių sugebėjimų, svarbus pats kūrybinis procesas. Tai - spontaniška kūryba, suteikianti plačių galimybių tyrinėti, išreikšti save, savo jausmus, pasaulėjautą ir mintis. Grafiniai vaizdiniai lengviau nei žodžiai priartina mus prie realybės - piešinio kalba, simboliai dažnai "prabyla" tada, kai sąmonei nebepakanka žodžių.

Susipažinsite ir išmoksite naudotis emocijų paleidimo technika (kitaip dar žinoma, kaip Sedonos metodas). Pasitelkę šią techniką peržvelgsime savo mintis, įsitikinimus, įtampas ir metodiškai, nuosekliai jas vieną po kitos atpalaiduosime, išlaisvinsime, paleisime. Pakeitus seną įsitikinimų rinkinį nauju - naujas gyvenimas yra tiesiog neišvengiamas ;)

Savęs pažinimo ir saviraiškos klubo tikslas – padėti įsisąmoninti įvairius savo asmenybės aspektus, kurti harmoningus santykius su savimi, partneriu, aplinka ir savo vaikais.

Būtina mylėti save ir atrasti geriausią draugą – patį save, tapti savęs paties įkvėpėju bei motyvatoriumi. Santykių su savimi atkūrimas ir sustiprinimas – tai emocijų ir jausmų atpažinimas bei identifikavimas, aiškus jų išreiškimas/ išveikimas, norų suvokimas ir įsisąmoninimas, savęs priėmimas, kūrybiškumo išlaisvinimas. Kas vyksta po to? Matomi rezultatai – elgesio ir neadekvačių reakcijų į situacijas korekcija, pasikeitęs požiūris į save, kuris suteikia galimybę kitu žvilgsniu žvelgti į save ir į šalia esančius. Sustiprėja gebėjimas valdyti ne tik emocijas, bet ir mintis, mylėti save ir kitą, jaustis mylimu, išauga savigarba, orumas ir tolerancija.

Savęs pažinimo ir saviraiškos klubo susitikimai vyks uždarame, tik klubo narių rate, pasibaigus registracijai, nauji nariai nebebus priimami.

Kviečiame dalyvauti tiek moteris, tiek vyrus!
Registruotis galima jau dabar. Registracija patvirtinama gavus avansinį mokėjimą.

Narystės mokestis metams – 350 Eur (viso 18 susitikimų/gilių užsiėmimų)

Taip pat narystė suteiks Jums 20 proc. nuolaidą į bet kurį VšĮ “Savęs pažinimo ir saviraiškos studijos” organizuojamą paskaitą, seminarą, kūrybinį užsiėmimą ar stovyklą.

Registruojantis reikalingas avansinis mokėjimas - 150 Eur, likusią suma (200 Eur) galima bus sumokėti pirmojo susitikimo metu.

REGISTRACIJA vyksta el.p.: pazinimas.saviraiska@gmail.com
tel. pasiteirauti 868444109 (Dainora) arba 860420485 (Asta)
www.pazinimassaviraiska.lt

Studijos sąskaita avansiniam mokėjimui:
VšĮ SAVĘS PAŽINIMO IR SAVIRAIŠKOS STUDIJA
Įmonės kodas: 303011485; a.s LT957044060007887398

Susitikimų dažnumas ir trukmė – penktadienio vakarai (2 kartai per mėnesį) 18.00 – 20.00/21.00 val. *

* Emocijų paleidimo užsiėmimų trukmė 2 val., dailės terapijos užsiėmimų trukmė 3 val.

Susitikimų metu Jūs:
- pažinsite save kaip asmenį,
- išmoksite kryptingai panaudoti savo energiją,
- sužinosite, kaip prisišaukti sėkmę, kaip darniai gyventi su savimi ir kitais,
- atrasite giliai pasąmonės kampučiuose paslėptas problemas ir jas pažinsite,
- pamatysite tarsi iš šono Jums svarbius dalykus, pamatysite gyvenime besikartojančias situacijas, padarytas klaidas ar neteisingus sprendimus ir turėsite galimybę visa tai ištaisyti,
- įgysite vertingos pozityvios pokyčių patirties,
- geriau suprasite save, kitus ir aplinką,
- susigaudysite savo mintyse, emocijose ir jausmuose,
- turėsite galimybę keisti savo elgesį bei mąstymą.

PRELIMINARIOS EMOCIJŲ PALEIDIMO BEI DAILĖS TERAPIJOS UŽSIĖMIMŲ TEMOS
• Saviidentifikacija. Griaunantys ir kuriantys procesai manyje
• Mano emocijos, nuotaikos ir jausmai
• Vidiniai suvaržymai ir išsilaisvinimas iš jų
• Asmeninės ribos ir man saugi aplinka
• Mano vertybės, įsitikinimai ir pageidaujamas savęs vaizdas
• Mano šeima ir santykiai joje
• Tarpusavio supratimas ir lūkesčių formavimas. Aš – savo ir kitų akimis
• Draudimų šalis ir vidiniai resursai
• Bendravimo ir bendradarbiavimo galimybės

• DAILĖS TERAPIJOS PROCESE gilėja savęs pažinimas, savęs priėmimas, harmonizuojamas tobulėjimas, asmeninis augimas... Dailės terapijos metodai nereikalauja specialių meninių sugebėjimų, svarbus pats kūrybinis procesas. Tai - spontaniška kūryba, suteikianti plačių galimybių tyrinėti, išreikšti save, savo jausmus, pasaulėjautą ir mintis. Grupinės refleksijos metu vykstantys patirties apmąstymai, įžvalgos bei kitų grupės narių atliepimai į spontaniškai sukurtus kūrinius - padeda tobulėti, įžvelgti svarbius dalykus bei inicijuoja teigiamus pokyčius.

• EMOCIJŲ PALEIDIMO TECHNIKA yra labai efektyvus ir paprastas metodas, kurį aštuntame dešimtmetyje sukūrė Lesteris Levensonas. Ši technika leidžia žmogui sugrįžti į save ir atpalaiduoti tai, kas užgniaužta, išlaisvinti tai, kas suspausta, išplėsti savo suvokimo, galimybių ribas, pasijausti gerai DABAR, o ne po ilgų metų sunkaus ir varginančio darbo su savimi. Įvaldžius šį metodą kasdieniai stebuklai pasidaro norma, o gyvenimo tikslams ir pasiekimams dingsta ribos. Nuostabu yra tai, kad atpalaidavus, išlaisvinus vieną įtampą, tai - stipriau ar silpniau - paveikia visas gyvenimo sritis: santykius, sveikatą, finansus, karjerą. Tai, ką išmoksite užsiėmimų Klube metu, toliau laisvai galėsite praktikuoti savarankiškai. Emocijų paleidimo technikai nereikalingos jokios priemonės, nereikalingas nei specialus pasiruošimas, nei vieta, nei laikas. Visiškai nesvarbu, koks jūsų amžius, gyvenimo patirtis ar žinios. Kiekvienas žmogus gali jos išmokti ir, atpalaiduodamas savo įtampas vieną po kitos, susikurti gyvenimą ne iš baimės prarasti arba gauti to, ko nenori, o iš meilės, nesumeluotos ramybės ir gilaus atsipalaidavimo.

LEKTORĖS IR UŽSIĖMIMŲ VADOVĖS:
Asta Ivaškevičiūtė - viena iš Savęs pažinimo ir saviraiškos studijos įkūrėjų, beveik 10 metų dirbo reklamos ir rinkodaros srityje, siekė karjeros aukštumų. Tačiau, užlipusi išsvajotos karjeros laiptais, suprato, kad laimės čia nėra. Pradėjusi ieškoti laimės, priėmė vieną iš pačių drąsiausių sprendimų - mesti perspektyvią karjerą, sėkmingą darbą ir daryti tai, kas iš tikrųjų teikia džiaugsmo.
Šiuo metu Asta jau šešis metus skaito paskaitas apie savęs paieškas ir tikrojo "aš" savyje budinimą, veda praktinius užsiėmimus, meditacijas, vizualizacijas, yra Emocinės laisvės technikos, emocijų paleidimo (Sedonos metodas) praktikė, "Teta gydymo" praktikė, Young Living holistinės pasaulėžiūros ambasadorė.

Dainora Skrabulienė – edukologė, dailės didaktikos specialistė, dailės pedagogė, kvalifikuota dailės terapijos ir geštalto terapijos praktikė, dailės saviraiškos ir dailės terapijos užsiėmimų vadovė, baigusi specialiąją programą Lietuvoje „Dailės terapijos metodų taikymo galimybės“ bei Maskvos pozityviųjų technologijų institute įgijusi kvalifikaciją „Meno terapijos metodai psichologinio konsultavimo, socialinio - pedagoginio darbo ir sveikatos priežiūros srityse“ . Taip pat - šios kvalifikacijos kėlimo programos organizatorė Lietuvoje. Dainora jau 16 metų dirba pedagoginį darbą, veda dailės saviraiškos ir dailės terapijos užsiėmimus vaikams bei suaugusiems. Taip pat - viena iš VšĮ "Savęs pažinimo ir saviraiškos studijos" įkūrėjų, nuolat besidominti savęs pažinimu bei asmeniniu augimu, visas įgytas žinias praktiškai taikanti savo darbe ir asmeniniame gyvenime. Dainora - sertifikuota "Eneagramos" (unikalaus savęs ir kitų pažinimo metodo) meistrė, savo darbe naudojanti projektyvią psichologinę metodiką - metaforines asociatyvines kortas (šios metodikos mokėsi pas pirmtaką, OH kortų serijos leidėją, psichoterapeutą Moritz Egetmeyer (Vokietija)).

https://www.facebook.com/events/2096295760670297/?active_tab=about

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.