Visos dienos

Seminaras: Fotoistorijos struktūra/komercinis reportažas

Planuoji tapti renginių (pramogos, koncertai, vestuvės, sportas, vaikų šventės, įmonių vakarėliai) fotografu (-e), o gal jau fotografuoji renginius, bet matai, jog tai nėra tobula?  Tau trūksta žinių ir praktikos… Žinias suteiks lektorius Artiom Ištuganov, praktiką atliksi renginyje (kokiame pranešime vėliau), jei galvoji tik patenkinti savo smalsumą tuomet šie mokymai ne tau, į mokymus kviečiami tik tie kurie nusiteikę rimtai padirbėti bei turi pagrindines žinias retušuojant su Adobe Lightroom!

Artiomas veda profesionalius fotokursus pradedantiems bei pažengusiems fotografams! Tad nepraleiskite progos patobulėti — išklausyti pažengusiems fotografams skirtą kursą už fantastišką kainą!
_________________________________________
Kam skirtas šis kursas:
Fotografams, turintiems fotoaparatus su rankiniais nustatymais, jau fotografuojantiems M rėžimu, reportažo galite ir neišmanyti apie tai ir mokinsimės, bet turite žinoti kaip veikia jūsų foto kamera, turite turėti ne tik KIT’inį objektyvą, taip pat turite turėti didelę vidinę motyvaciją šioms pamokoms.
_________________________________________
Seminaro tikslas:
Mokiniui suteikti praktinių bei teorinių žinių apie tai kas yra reportažinis fotografavimo žanras, atvesti jį į tikrą fotografavimo aikštelę, suteikti progą suprasti kas yra atsakingas reportažo gaminimas, išmokinti kaip yra gaminamas reportažo foto turinys .

_________________________________________
Lektorius:
Šio fotografijos kurso lektorius Artiom Ištuganov.
_________________________________________
Ką išmoksite:
Kokia fototechnika naudojama. Ekspozicijos nustatymai. Kas yra reportažas. Kas yra breef’as. Ar reikia patarti klientui? Galimos situacijos? Būtini kadrai? Savikontrolė. Retušas renginio dieną. Praktiškai pritaikysime žinias, dalyvausime realioje situacijoje, tad praktikos bus labai daug. Galutinio rezultato aptarimas. Ir daugiau…
_________________________________________
Ką jums reikia turėti:
Savo turimą fototechniką. (Objektyvų turime daug, tad yra galimybė kažką pasiskolinti).

_________________________________________
Programa:

Komercinės – reportažinės fotografijos pagrindai;Naudojama įranga;Ekspozicija;Tamsa ir fokusavimas, ISO;Šiuolaikinio reportažo pagrindai;Fotografo darbo bruožai renginio metu;Pagrindiniai fotografavimo momentai, privalomi kadrai;Darbas su išorine blykste;Reportažo nuotraukų apdorojimas, renginio metu ir po jo (spalvos, aštrumas, triukšmas);Veiksmų stebėjimas (žmonių bendravimas, žmonių grupelės, personažų paieška, svarbūs svečiai, maisto fotografavimas, interjeras, bendrieji planai, svarbiausi įvykiai, ;Sėkmingas bendravimas su klientais;Kuo skiriasi komercinė atsakomybė ir žurnalistinis reportažas;Užduotis fotografui;Kokybė. Visa medžiaga turi būti aukštos kokybės;Visų dalyvių fotografavimas, užkulisių fotografavimas, žvaigždžių nuotraukos, prekės ženklų nuotraukos;Pagrindinis uždavinys yra: nuotraukomis pertekti renginio jausmus: džiaugsmas, žmonių šypsenos, teigiamos emocijos.Standartinis nuotraukų skaičius;Komercinio reportažo ataskaita;Komandinis darbas;

_________________________________________

Kaina:
99 eur, tie kurie dalyvavę fotokursai.lt renginiuose turi nuolaidos kodą, dėl jo susisiekite el. paštu info@fotokursai.lt

Vietų skaičius ribotas. Būtina išankstinė registracija info@fotokursai.lt arba 860979955, užsiregistravus bus nurodytas tikslus seminaro adresas bei visa kita informacija.

20
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.