Putojančio vyno degustacija su Jolanta Smičiene
Rugsėjo 12-ąją, dar gyvenant lengvais vasaros prisiminimais, degustuosime burbulus.
Astorija vyno rūsyje Jolanta Smičienė pasakos apie putojančio vyno gamybą ir skirtumus, kuriuos patys bandysime pajusti savo taurėse bei paryškinti šefo Gedimino Andriuškevičiaus kurtais patiekalais.
Vakaro meniu:
Brandintos jautienos tatakis | Ponzu padažas | Perilių pesto
Duc de Foix Cava Brut, Spain
Fines de claire austrės | Mignonette padažas
Domaine De Martinolles Cremant De Limoux Brut AOC, France
Juodųjų veneros ryžių rizotas | Burata | Žalieji smidrai | žalieji žirneliai | Bazilikų aliejus
Champagne Pommery Brut Royal, France
Šviežių uogų tarta | Maskarponė | Braškių sorbetas
Banfi Rosa Regale Brachetto, Italy
Kaina asmeniui – 48 Eur
Pradžia – 19 val.
Būtina išankstinė rezervacija tel. +37067054332