Visos dienos

Fotografija telefonu - mokymai

Fotografavimas išmaniuoju telefonu kiekvienais metais tampa vis populiaresnis. Naujausi telefonų modeliai turi vis daugiau funkcijų, tačiau neretai nesivarginame jų visų panaudoti. O itin greitai bandydami įamžinti akimirką, pamatome, kad rezultatas netenkina – nuotrauka neturi kompozicijos, o ir vaizdas tampa šiek tiek išsiliejęs, jei sujuda ranka. Ką daryti, jog fotografuojant išmaniuoju telefonu nuotraukos būtų vertos žodžio WOW??
Nors DSLR fotoaparatai yra techniškai pranašesni nei telefonai, bet nuotraukos kokybė dažniausiai priklauso nuo fotografo ketinimų ir kūrybinės vizijos. Koks yra geriausias fotoaparatas? Tas kuris yra dabar su jumis. O tai dažniausiai būna jūsų telefonas. Šiandieninių technologijų galimybės didesnės nei jūs įsivaizduojate, telefonu darytos nuotraukos gali būti naudojamos netgi komercijoje, tiesiog kaip ir visur reikia žinoti turimos technikos galimybes bei kaip jomis pasinaudoti.
Jūsų telefono kamera, tai tas pats kaip ir bet kuri kita fotokamera. Tai yra įrankis, kuriuo galima pasinaudoti norimam nuotraukos rezultatui išgauti.
Telefono fotokamera – mažesnis svoris, mažiau nustatymų, patogu, visada po ranka. O jei jūsų akis mato kitaip nei įprasta, matote įdomius rakursus, turite idėjų, mėgstate fotografuoti, tai turimas jūsų telefonas puikus įrangis jūsų kūrybinių vizijų įgyvendinimui.

Kam skirtas šis seminaras:

Socialinių tinklų redaktoriams norintiems pritraukti sekėjus (klientus jei tai yra prekė) kokybišku turiniu. Gaminate rankdarbius, siuvate drabužius, kuriuos pardavinėjate soc. tinklų pagalba? Ši pamoka labai tinkama jums! Neabejotinai pagerinsite savo nuotraukų kokybę tiek techniniame tiek kūrybiniame lygmenyje. Pamoka tinkama visiems, kas nori fotografuoti telefonu geriau. Įgytas žinias pritaikysite tiek versle tiek savo kasdienybėje.

Seminaro tikslas:
Susipažinti su išmaniųjų telefonų siūlomomis kameros funkcijomis, galimybėmis. Išmokti fotografuoti profesionalius kadrus „namų sąlygomis“.

Laiko trukmė:
2 val. trukmės teorinis seminaras.

Lektorius:
Šio fotografijos seminaro lektorius Artiom Ištuganov

Ką išmoksite:

– Jūsų telefono kameros galimybės;
– Kameros nustatymai bei funkcijos;
– Kompozicijos;
– Tinklelio linijų naudojimas;
– Portreto, reportažo, produktų fotografavimo skirtumai;
– Mobilios scenos kūrimas;
– Kaip, kur ir kada pasirinkti tinkamą sceną;
– Apšvietimo galia;
– Tinkamai nustatytas fokusas;
– Telefono kameros resursų išnaudojimas,
– Reikalingi priedai, papildoma programinė įranga;
– Kūrybiškas fotografavimas;
– Profesionalus fotografavimas telefonu pritaikytas komercijai;
– Rakursas, fotografavimo kampas/atstumas;
– Nuotraukos redagavimas telefonu;

Ką jums reikia turėti:
Savo išmanųjį telefoną, priemones užrašams. Prieš atvykstasnt į seminarą, reikės į telefonus parsiūsti reikiamas redagavimo programėles, kokias? – apie tai pranešime keliom dienom anksčiau prieš susitikimą, el.paštu.

Vietų skaičius ribotas, būtina išankstinė registracija: https://www.fotokursai.lt/produktas/mobiliografija/
arba el. paštu: info@fotokursai.lt

Kaina: NEMOKAMA! (1 eur mokestis, dėl supaprastintos registracijos administravimo).

 

Fotografijos seminaras vyks Fotosprintas renginio metu gegužės 7 d. 12:30 Renginio adresas BLC, Belo salė, K.Donelaičio g. 62, D korpusas, Kaunas.

Kiekvienas seminaro dalyvis turi galimybę gauti seminaro baigimo sertifikatą, tereikia iš anksto pranešti el.paštu info@fotokursai.lt, apie tai, jog jums jo reikės!

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.