Visos dienos

Judejimo meditacija Palangoje

Kada?  kiekvieną trečiadienį 19:00 val. 

Kur? ,,AštuVisa“ Vidinio tobulėjimo studijoje, Jūratės g. 42 II aukštas, Palanga.

Judėjimo meditacija be mistikos ar ritualų. Tai judėjimo terapija padedanti išreiksti save. Suprasti save. Atsasti savyje ir paleisti savyje esantį stresą ir įtampas… Ši bioenergetinė meditacija leidžia pasveikti nuo nepaiškinamų baimių, depresijos, įvairių sveikatos sutrikimų. Leidžia pamilti save ir savo kūną. Suprasti kas aš iš ties esu. Mes net nejaučiame, bet mūsų kūne yra nuolatinė įtampa, dažnai tos įtampos neįveikia net masažai ar kiti atpalaidavimo ritualai. Ateik ir pamatyk, kaip gali atsipalaiduoti visas visas tavo kūnas.

Fiziologiniai meditacijos privalumai:
Padeda sumažinti aukštą kraujospūdį;Teigiamai veikia bioenergetinius procesus mūsų organizme – jaučiamės energingesni;Padeda išvengti galvos skausmų;Reguliuoja serotonino lygį centrinėje nervų sistemoje, kuris palaiko gerą nuotaiką, šalina nerimo jausmą, sumažina stresą.Gerina imuninę sistemą.
Psichologiniai meditacijos privalumai:
Reguliari meditacija prisideda prie emocinio stabilumo;Atsiranda laimės, pilnatvės jausmas;Sumažina galimybę atsirasti depresijai ir nerimo jausmui;Meditacija gerina koncentraciją;Padidėja sąmoningumas – gebėjimas jausti ir išgyventi realiuoju laiku, paaštrėja tikrovės jausmas;Meditacija gerina kūrybingumą. Pastovi proto higiena leidžia lengviau generuoti naujas mintis.

Bioenergetine (bio iš graikų kalbos reiškia gyvybė,gyvenimo) dar kitaip gyvybinė arba gyvenimo energijos meditacija atkeliavusi iš indėnų čiabuvių genčių, kuriose ji jau kelis tūkstančius metų praktikuojame, vidiniam tobulėjimui, sveikatai, kad girdėtų savo intuicijos balsą ir išliktu budriais visur ir visada.

Ši meditacija gali padėti esant sunkiems fiziniams sveikatos sutrikimams, jei nuolat trūksta energijos, pasitikėjimo savimi, meilės sau, pasitenkinimo, džiaugsmo ir laimės, nejaučiant tikrojo malonumo mylintis.

Bioenergetinės meditacijos metu švelniame judėjime, įsižemindami pažadinsime savo tikrąją gyvybės energiją :

Šios meditacijos metu švelniais kūno judesiais įsižeminsime ir atkursime tikrąjį ryšį su mus supančiu pasauliu (yra knyga ,,Įsižeminimas. Pirmoji knyga, kuri kalba apie Žemės energiją ir jos įtaką mums, žmonėms“ Autoriai: Clinton Ober, Stephen T. Sinatra, Martin Zucker’ kurioje moksliniais tyrimais pagrindžiama, kad 90 % ligų lemia tai, kad mes neįsižeminame). 
Kartu žadinsime, pirmojo energijos centro energiją, kuri yra viso ko pagrindas ir pamatas mūsų gyvenime: ant jos laikosi visi kiti energijos centrai. 
Švelniai ir po truputį taip valysime savo energijos kanalus (meridianus) ir šalinsime energetinis blokus (neigiamų minčių ir jausmų modeliai, kurie įsitvirtina mūsų kūne ir sukuria somatinius (kūno ligų) ir kitus negalavimus ir sutrikimus).
Pajusime, atrasime, pažadinsime savo tikrąjį seksualumą. Visi bijome kalbėti apie tai garsiai, tačiau visi žinome kaip tai be galo svarbu, kad gyvenimas iš ties mus džiugintu ir teiktu pasitenkinimą. 
Tikrąją meditaciją pajusime po judėjimo nurime ir pasinėre į tylą savyje.

Ši unikali ir nepaprasta judėjimo meditacija kartu žadiną mūsų seksualumą, atkuria ryšį su savimi,padeda atrasti savo tikrąjį aš, 
pažadinti savyje esančia energiją . Ji skirta pagerinti santykius su savimi, su aplinkiniais ir su visu mus supančiu pasauliu.

Registracija SMS, telefonu (data) vardas, pavardė. Registracija būtina! 867680535.

el. paštu:astuvisastudija@gmail.com

messenger: 
m.me/AstuVisa

Vietų skaičius ribotas. Tinkama visai šeimai.

Ši meditacija trunka 1 valandą. Bioenergetinės meditacijos užsiėmimas vyks Vidinio tobulėjimo studijoje ,,AštuVisa“, Jūratės g. 42 II aukštas, Palanga.

*Vienas užsiėmimams –kaina/energetiniai mainai 10 Eur.

Paaugliams nuo 14 m. – 7 Eur

Vaikams iki 14 m. – 5 Eur .

P.S. turėkite pleduką. Rekomenduojama laisva, nevaržanti judesių apranga ir būti bent 1 valandą nevalgius arba tik lengvai užkandus.

Nuoširdžiai, 
Loreta 
Apie mane, plačiau: https://www.astuvisa.lt/apie-mane/

29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.