Visos dienos

Išmintinga Moteris - diskusijų vakaras Moterims Kaune

DISKUSIJŲ VAKARAS MOTERIMS - IŠMINTINGA MOTERIS SANTYKIUOSE IR VERSLE.

Tai klausimų-atsakymų vakarai, kuriuose susitinkame vieną kartą į mėnesį. Moterų pamėgti ir laukiami vakarai, nes čia laukia tikros istorijos, patirtys, situacijos, kuriose per klausimus randamos tikrosios priežastys. Neriame giliai tam, kad atsirastų aiškumas,pradžia, kad galėtumėte judėti į priekį santykiuose su savimi, su aplinka, su partneriu, sutuoktiniu, kad jaustumėte daugiau pasitenkinimo, gyvenimo džiaugsmo, realizuotumėte save moteriškai ... viskas siejasi...tam kad galėtum kurti pasaulį tokį, kokį pati nori.

*Kviečiu dalintis!
-----------------------------------

Kai kurie elgesio modeliai priklauso tik moterims. Ir tai gali tik jos. Vyrai čia niekada negalės lygiuotis su moterimis.

Mitas, kad verslo pasaulis priklauso tik vyrams. Tai yra “senų laikų tradicija”. Šiuolaikinės moterys dažnai užima vadovaujančias pareigas ir puikiai realizuojasi. Tačiau žaisdamos su vyrais tame pačiame lauke, daugelis moterų priėmė vyrų taisykles, bendravimo metodus, įgūdžius, atsisakydamos savo moteriškų resursų. Savo vyrišką bendravimo būdą perkeldamos ir į santykius, taip prarasdamos savo moteriškumą ir tapdamos panašios į vyrus. Taip praranda savo asmenybę, pamina visa tai, kas slypi jos viduje – BŪTI MOTERIMI.

Tad ką daryti, kad moterys liktų moterimis, o vyrai – liktų TIKRAIS vyrais?
Verslas vyrui – poligonas, kur konkurencija, galia jam būtina. Moteriai šios savybės nepriimtinos, tačiau moterys gali pasiekti puikių rezultatų veikdamos moteriškai.

KAIP?
Turbūt visos esate girdėjusios tą posakį: „Už kiekvieno stipraus vyro, stovi dar stipresnė MOTERIS“. Ir tai 100% tiesa. Nes tai ne tik stipri, bet ir IŠMINTINGA MOTERIS. Moters galia slypi jos IŠMINTYJE, kuri ateina ne iš PROTO, bet iš ŠIRDIES. IŠMINTINGA MOTERIS – tai nėra tas pats, kas protinga moteris. Protas yra susijęs su logika, o moters IŠMINTIS yra kur kas gilesnė. IŠMINTINGA MOTERIS gali būti labai sėkminga ir darbe, ir versle, ir šeimoje. Svarbu išlaikyti balansą ir pirmiausiai BŪTI MOTERIMI. Būti įdomi SAU, MYLĖTI SAVE. Moterys ENERGETIŠKAI yra stipresnės už bet kurį vyrą. Ir vyras nesitiki iš moters gauti vyriškos energijos, nes moteriška energija – jam tarsi kuras.

Moteris turi galią esantį šalia vyrą padaryti LYDERIU arba nieko vertu. Kokį pasirinkimą priims, toks rezultatas ir bus. Kiekvienas žmonijos laimėjimas ir kiekviena kova buvo laimėta vyro, nes už kiekvieno jo stovėjo IŠMINTINGA MOTERIS, kuri visuomet palaikė jo idėjas ir tikslus. Taip yra ir dabar:

Barakas ir Michelle Obamos

Donaldas ir Melania Trumpai

Warrenas Buffettas ir Astrid Menks

Billas ir Melinda Gatesai

Larry Page’as ir Lucinda Southworth

Richardas ir Joan Bransonai

Michaelis ir Susan Dellai

Michaelis Bloombergas ir Diana Taylor

Markas Zuckerbergas ir Priscilla Chan
-------------------------------
KVIEČIU BENDRAI DISKUSIJAI IR PATIRČIŲ VAKARUI
Diskusijos metu leisimės į patirčių ratą ir atsakymų erdvę, kuris suteiks galimybę pažinti save ne tik per savo, bet ir per kitų istorijas ir patirtis, atsakyti sau į klausimus:

-Kur slypi tikroji MOTERS IŠMINTIS: santykiuose, šeimoje, laimingo gyvenimo kūrime?
-Kaip surasti savo vidinius išteklius, kurie padėtų tapti IŠMINTINGA MOTERIMI?
-Koks santykis su savimi? Kaip išgirsti save? Vidiniai moters norai.
-Kaip išlikti moteriška ir nepriisimti visos atsakomybės „ant savęs“?
-Kodėl būti stipria moteriais gaunasi NATŪRALIAI, o būti tiesiog moterimi – reikia PASTANGŲ?
-Kaip ne konkuruoti, bet harmoningai augti kartu santykiuose ir versle?
-Kaip moteriška energija įtakoja vyro sėkmę?
-Kaip būti efektyviai versle? Kaip įveiklinti savo moterišką energiją?
-Asmeninės laimės receptas. Klausyti, Girdėti, Suvokti, Tikėti, Jausti.

IR BŪTINAI ATSINEŠKITE SAVO KLAUSIMĄ!
-------------------------------
KAIP TAI VYKS?
-Klausimų-atsakymų sesijos pagrindu. Tai gyvas dalyvavimas, bendra ir atvira diskusija, asmeninis bendravimas, ieškant tikrųjų priežasčių.
-Diskusijų vakarai vyksta vieną kartą per mėnesį. Atskirai vakaro temos neskelbiamos. Diskusijos turinys priklauso nuo auditorijos ir užduodamų klausimų.
-Jei norite individualaus pokalbio, galite registruotis asmeninei sesijai.
-------------------------------
KAM SKIRTA?
-IŠMINTINGOS MOTERS diskusijų vakarai orientuoti į moteris, kurios siekia dar giliau pažinti savo vidnius resursus, juos įveiklinti santykiuose, versle, savo savirealizacijoje, kasdieniniame gyvenime, kad jausti pasitenkinimą, pilnatvę, darną su savimi.
-Nesvarbu, ar esi sėkminga moteris versle, karjeroje, užimi aukštas pareigas, ar ieškai tinkamo partnerio, ar esi laimingai ištekėjusi, kuri naujus santykius, ar esi santykiuose ne tik versle, bet ir šeimoje, ar tiesiog ieškai gyvenimo balanso, daugiau gyvenimo džiaugsmo.
SVARBIAUSI GYVENIME PASIRINKIMAI!
-------------------------------
KĄ JŪS GAUSITE?
Neįkainojamą patirtį, bendraminčių ratą ir atsakymus, kuriuos rasite SAVYJE. Klausimų-atsakymų sesija suteikia galimybę būti išgirstai, išklausytai, paskatinant veikti ir daryti realius sprendimus. Kad pokytis SAVYJE kurtų rezultatą IŠORĖJE.
-------------------------------
KAS VEDA?
NERIJUS CIBULSKIS – asmenybės ir verslo mentorius:
-Gyvenimo ir verslo PRAKTIKAS;
-Verslininkas, vyras, dviejų dukrų tėvas, laimingai vedęs 15 metų, 18 m. santykiuose;
-Vizionierius ir asmeninio augimo treneris;
-„Iššūkis 365“ gyvenimo pokyčio kūrėjas ir įgyvendintojas;
-ReSTARTO įkūrėjas ir projekto „variklis“.

Pagrindiniai Nerijaus klientai – tai žmonės, nešiojantys savyje klausimus. Tai ieškantys atsakymų, siekiantys ir norintys pokyčių savo gyvenime vadovai, verslininkai, sėkmingi ir kurie jau yra perdegę, užstrigę verslo procesuose, ambicingas jaunimas, Startuoliai, vyrai ir moterys, kurie nori efektyvaus asmeninio augimo, darnių santykių, gilaus savęs pažinimo, eksponentinio verslo augimo. Konsultacijų metu Nerijus naudoja ReSTARTO autorines metodikas, klausimų-atsakymų sesijas, R. Hamiltono asmenybės profiliavimo ir vertės kūrimo metodiką, vadovaujasi stipria intuicija, ieškant esminių priežasčių bei taikant efektyvias priemones.

“Aš neduodu ir nedalinu stebuklingų piliulių, visuomet dalinuosi tik tuo, ką esu išgyvenęs ir patyręs pats. Per 18 m. bendro gyvenimo kartu santykiuose ir santuokoje, turėjau ir pakilimų, ir duobių, kurias išgyvenome kartu, padarėme daugybę klaidų ir pripažįstu, kad santykiai yra tik mūsų didžiulio darbo vaisiai. Drįstu pripažinti, kad vyras be moters, yra kaip pasiklydusi avis. Jam reikalingos koordinatės, kurias užduoda moteris. Tas pats ir versle, jei vyrai labiau kreiptų dėmesį į moteris, kurios dirba kartu, labiau klausytų jų, vaodvautųsi moteriška intuicija ir gebėtų dirbti su pagrindiniais gyvenimo resursais, juos efektingai įveiklinti, vyktų stebuklai. Santykiai šiai dienai – vieni svarbiausių mūsų gyvenime ir juos reikia kurti kiekvieną dieną. Moters ir vyro santykių tema man, viena įdomiausių ir labiausių išieškotų. Nuoširdus ir atviras santykių kūrimas kuria tvirtą pagrindą šeimoje, versle ar karjeroje. Aš tuo įsitikinau pats.“
-------------------------------
RENGINIO INFORMACIJA
Renginio pradžia: 18:00 val.
Trukmė: ~3 val.
Kaina 20 Eur.
Vietų skaičius ribotas.BŪTINA REGISTRACIJA!
GAJA NAMAI, Savanorių pr.130A, KAUNAS
Susisiekite su mumis: +370 655 08 988, info@restartas.eu

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.