Visos dienos

Intensyvios verslo vystymo dirbtuvės. Moterims | Kaunas

Kviečiame į intensyvias verslo vystymo dirbtuves, kurių tikslas - transformuoti Jūsų veiklą į kitą lygmenį, išjudėti stagnuojančiose vietose, pamatyti platesnes galimybes, išplėsti klientų ratą.
Dirbtuvės skirtos dirbančioms sau moterims, kurios jau yra pradėjusios veiklą ir turi klientų, tačiau norinčios padidinti veiklos apimtį arba yra užstrigusios ties kažkuria vieta.

Dirbsime ties šiomis temomis:

→ Tikslai - suprasite kodėl svarbu juos žinoti, gilinsimės kur yra Jūsų vidinė motyvacija, aiškinsimės, kokia kryptimi norite eiti, ką Jums tai duos. Kuriose veiklos vietose norėtumėte išjudėti. Tikslų išsigryninimas.

→ Produktas - koks yra Jūsų produktas, kuo jis išskirtinis, kokią problemą sprendžia, kuo skiriasi jau nuo esamų rinkoje, kuo (ar) inovatyvus? 4P modelio analizė.

→ Klientai - kas ir kokie yra Jūsų potencialūs klientai, geriausi ir priimtiniausi būdai juos rasti ir ką daryti, kad jų būtų nuolat. Kliento profilio analizė.

→ Prekės ženklo kūrimas - kas tai, kodėl jo reikia, ką ir kaip daryti, kad pasiektumėte geriausią rezultatą. Jūsų prekės ženklo strategija.

→ Brandbook'as - Jūsų prekės ženklo idėja, vertybės, pozicija, tikslai, stilius, istorija. Brandbook'o sudarymas.

→ Facebook - kaip maksimaliai išnaudoti jo galimybes pranešant apie save ir savo produktą, kaip surasti klientų sunaudojant mažiausią sumą pinigų, facebook reklamos galimybės ir nustatymai. Reklamos kampanijos kūrimas ir optimizavimas.

→ Kitų socialinių tinklų (Instagram, Linkedin) panaudojimas, jų galimybės ir klientų paieška išnaudojant šiuos tinklus.

Grupėje 10 moterų. Bus atrenkamos tik rimtai nusiteikusios dirbti ir siekti rezultato dalyvės. Tai bus intensyvios dirbtuvės, kurių metu vyks 10 kassavaitinių susitikimų po 3 val. Mokymų - dirbtuvių metu daug laiko skirsime individualiam darbui ir pritaikymui būtent Jūsų atvejui. Kiekviena dirbsite ties savo veikla, po kiekvieno užsiėmimo gausite tęstines temų užduotis pritaikyti praktiškai. Taip pat bus galimybė konsultuotis individualiai. Visų mokymų metu bendrausime FB grupėje, kurioje 3 mėn. po mokymų toliau konsultuosime ir palaikysite viena kitą.

Po šių dirbtuvių žinosite, kuria kryptimi toliau vystyti savo veiklą, padidinsite savo produkto vertę, sustiprinsite jo įvaizdį rinkoje, padidinsite klientų ratą bei susipažinsite su kitomis moterimis einančiomis panašiu keliu, su kuriomis ir vėliau galėsite dalintis turimomis žiniomis ir siekti didesnių tikslų.

Mokymų pradžia balandžio 17d.
Mokymai vyks rytinėje ir vakrinėje grupėje. Dalyvauti galite vienoje iš grupių.
Rytinė | antradieniais 9.30 -12.30 val.
Vakarinė | trečiadieniais 18-21 val.

Mokymų kaina:
Pirmoms 5 užsiregistravusioms - 250 eur, vėliau 350 eur.
Registracijai mokamas 100 eur avansas.
Registracija ir tolimesnė komunikacija : gaja.hubas@gmail.com
Tel.pasiteiravimui: +37061066011

Su Jumis dirbs:

Indrė Kudrevičė - Asmeninio augimo akademijos įkūrėja, turinti daugiau nei 13 metų patirties pardavimų, marketingo srityje.
Indrė daugiau nei 8 metus asmeniškai konsultuoja bei veda mokymus tikslų išsikėlimo, poreikių aiškinimosi, pardavimų, motyvacijos, savidisciplinos, laiko planavimo, marketingo ir kitomis temomis.

Laura Stankevičiūtė - GAJA moterų HUB'o įkūrėja, sėkmingai išvysčiusi Mokykla "Dangaus akmenys" mokymų verslą, su kolegėmis įkūrusi studiją "GAJA namai". Konsultuojanti moteris verslo plėtros klausimais ir tikslingai dirbanti su moterimis, kurios yra verslo pradžios vystymo stadijoje.

20
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.