Visos dienos

Kaip priimti save? Stokis į laukinės moters batus: Intuicija

Kaip priimti save? Stokis į laukinės moters batus: Intuicija

REGISTRACIJA (privaloma): https://forms.gle/KyPR4eXQAfco61LF6

Kviečiu tave į 4 dalių intuicijos, savęs pažinimo, drąsos ir savo unikalumo priėmimo patyriminį seminarą pagal Clarissos Pinkoles Estes knygos „Bėgančios su vilkais“ pasaką „Vasalisa Išmintingoji“.

Ką mes veiksime? Peržiūrėsime visas 9 pasakoje minimas užduotis, kurios suteikia moteriai vientisumą, brandą bei pasitikėjimą savimi.

Daug kartų, išgirdus pasakymą „Laukinė moteris“, nupurto šiurpuliukai. Kodėl? Nes joje gyvena tie dalykai, kurių trokšta kiekviena moteris, tačiau kartu joje gyvena ir tai, ko be galo bijome ir saugomės. Tačiau būtent atrakinus pastarąsias savybes, suveši intuicija bei atsiranda pilnatvė su visu savo laukiniu gaivalu, kūrybine versme ir savo savita savastimi, kurios daugiau nebereikia bijoti, ar vengti.

Ši pasaka, kuri, anot autorės siekia mažų mažiausiai Deivės-kumelės kultus, pasakoja apie tai, kaip žemiškajai moteriai įgyti svarbiausiąją instinktyviają Laukinės Moters galią – intuiciją.

Knygos autorė Clarissa Pinkola Estes mums paliko neįkainojamą vertybę - tūkstantmečius rinktą tautosaką, kurią ji kruopščiai atrinko, patikrino ir per 25 kūrybos metus sudėjo į šią knygą. Mes turime galimybę mokytis ir pačio šaltinio – įvairiose archainėse pasakose surinkto Laukinės moters archetipo!

Nerašysiu, kaip šauniai ar ne mes praleisime laiką ir nežadu „gilių transformacijų“ su „kvapą gniaužiančiais pojūčiais“, kurie baigiasi netrukus grįžus kasdienybėn. Kviečiu patirti tai, ką patirsi, ir priimti tai, ką priimsi. Vietoje pažadų rašau raktinius žodžius. Jeigu tau jie rezonuoja, prisijunk:

#įsižeminimas
#autentiškumas
#balansas
#būti tikra
#tvirtai ant savo kojų
#Intuicija
#Deivė, tik kur kas kitaip
#Žemiškoji moteris
#Gerutės sindromas
#Atsisveikinimas su miela besišypsančia mergaite
#Susitikimas su Baba Jaga
#Pagaliau Aš
#Archainės pasakos

Kas ta laukinė moteris?
Iš knygos: Archetipinė Laukinė Moteris „...moko apsibrėžti savo teritoriją, rasti savo gaują, drąsiai ir užtikrintai naudotis savo kūnu ir juo didžiuotis, nepriklausomai nuo jo gerųjų savybių ar trūkumų; ji pratina savarankiškai veikti ir kalbėti savo vardu, būti budriomis ir dėmesingomis, vadovautis įgimtomis moteriškomis savybėmis – intuicija ir juslėmis, paklusti natūraliems savo ciklams; rasti vietą savo gyvenime ir oriai jame įsitvirtinti, žinoti savo vertę ir būti kiek galima sąmoningesnėms“ – Clarissa Pinkola Estes.

Labai gerbiu autorę bei žaviuosi jos įžvalgomis sudėtomis į knygą per 25 kūrybos metus. Jos surinktos žinios bei pačios autorės branda kviečia mane pasitikėti šiuo archetipais grįstu patyrimu. Jaučiuosi laiminga ir atsakinga perteikti šias žinias išlaikant visą pasakos stuburą ir pagrindines nešančias žinutes.


Jeigu nori prisijungti prie moterų grupės “Bėgančios su vilkais” pėdsakais, spausk čia: https://www.facebook.com/groups/2151969805041863/
Jeigu nori gauti gerų įžvalgų el.paštu, spausk čia: https://bit.ly/2AI7Lnx

******************************************************************************
Esu Aistė Venckevičiūtė, dviejų paauglių mergaičių mama. Daug laiko praleidau dirbdama su emocijų paleidimo technika, tačiau šioje vietoje man labai trūko vienos svarbios grandies pokyčiams įgyvendinti, tad ėmiausi koučingo praktikos. Dabar, derindama abi technikas, galiu pasiekti kur kas geresnių rezultatų, bei sukurti didesnį pokytį.
Nuoširdžiai tikiu, kad kiekviename iš mūsų esantys įsitikinimai arba padeda mums pasiekti savo trokštamo gyvenimo vaisių, arba trukdo. Pasąmoninės programos, kurias mes paveldėjome iš savo tėvų ir globėjų veikia kiekvieną kartą mums reaguojant į bet kurią situaciją. Taigi, rezultatas yra atspindys mūsų drąsos – galimybė sukurti apčiuopiamus gražius dalykus, arba mūsų baimių – likti įkalintoms savo pačių susikurtose ribotose dėžutėse.
Prieš keletą metų atradau atradau Clarissa Pinkola Dr.Estes knygą “Bėgančios su vilkais”, kurioje per archetipus ši psichologė ir tyrinėtoja nagrinėja pasakas bei mitus. Suprantu, koks galingas įrankis yra paveldas – tautosaka, per amžius nušlifuoti personažai, iššūkiai bei problemos išnarpliojimas. Kūrinys skirtas moterims tam, kad pažvelgti į save ir pradėti sveikti.
Taip gimė idėja - seminarų ciklas pagal knygą, kuris skirtas tik moterims. Savęs pažinimas – bene svarbiausias žingsnis į pokytį. Todėl kviečiu prisijungti prie sekmadienio nuotykio ir patyrinėti save per “Vasalisa Išmintingoji” pasaką.


DATA: 2019.06.02 (sekmadienis)
LAIKAS: 11-17 val. Pietų pertrauka numatyta 13.30-14.15 val.
VIETA: Klaipėda, studija Būkime kartu, Žvejų g. 12 III aukštas (pro Autentic įėjimo laiptinę)

KAINA: 25 Eur
REGISTRACIJA (privaloma): https://forms.gle/KyPR4eXQAfco61LF6


INFO: Justė +370 678 04794

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.