Visos dienos

Atostogos Moterims “FeelEasy” Pietų Ispanijoje Altea/Calpe

Kviečiame Tave į 7 dienų atostogas Moterims “FeelEasy” Pietų Ispanijoje Altea/Calpe. Spalio 2 - 8 dienomis.

Taip gera sutarti su savimi, gyventi harmonijoje, neišsenkančioje Meilėje. Taip gera susitarti su savo kūnu, mintimis..be pasipriešinimo, ramia širdimi ieškant ir atrandant.. būti laimingai dabar, pasitikinčiai savimi, mylinčiai save. Dažniausiai atsakymai į klausimus, ramybės neduodančias situacijas ateina atsitraukus iš kasdienių rutinų, skiriant sąmoningą laiką sau, dalinantis ir priimant patirtimis, stiprinant savo kūną ir psichologinę būseną, paleidžiant užslopintas emocijas.

Mieloji, mes kuriame erdvę ir sąmoningą laiką SAU ir kviečiame Tave prisijungti į Moterų atostogas Pietų Ispanijoje (Altea/Calpe)
Pasikraukime teigiamos energijos, sveikatos, pajuskime savo moteriškumą, pagražinkime savo kūno formas ir vidines savybes, ir galiausiai, puikiai bei jaukiai praleiskime laiką kartu! Daug meilės, šilumos, vidinės harmonijos, poilsio ir sąmoningo laiko sau. Moterų kompanija, malonūs pašnekesiai, naujos draugės, bendrystė ir daug daug poilsio!

----------*----------

Atostogų metu su Jumis dalinsis savo patirtimi, energija, gera emocija profesionalios savo srities specialistės Agnė ir Giedrė

Kas mes?

Agnė Zajančkauskaitė trijų vaikų mama, visuomenės sveikatos specialistė, kineziterapeutė ( reabilitacija ), BODY CONTROL PILATES® ASOCIACIJOS NARĖ, BODY CONTROL PILATES® SERTIFIKUOTA INSTRUKTORĖ, puslapių “Body.Soul.Mind Rehabilitation“ “Agne Pilates” kūrėja. Retritų moterims organizatorė. Nuo pat mokyklos baigimo universitetas sekė universitetą, tarpuose tarp jų begalės kursų, seminarų, įvairių praktikų iš kurių gavau labai daug patirties. Šiandienai esu baigusi tris universitetus ir Body Control Pilates Londono mokyklą.
“Sveikas judesys, sveika subalansuota mityba, harmoninga pusiausvyra tarp kūno sielos ir minčių yra labai svarbi ir visoms mums pasiekiama visuma. Mylėti save ir priimti save tokią kokia esi - labai svarbu”

https://www.facebook.com/Retreats.Pilates.Spain/
https://www.facebook.com/agne.pilates/

Giedrė Gutautė Klimienė trijų vaikų mama, psichologė. Psichologijos bakalauro laipsnį įgijau Vytauto Didžiojo universitete, magistro kvalifikacinį laipsnį Mykolo Romerio universitete, šiuo metu studijuoju Universidad Nacional de Educacion a Distancia. Šeimos ir porų psichoterapijos žinias gilinu VšĮ "Šeimos santykių instituto" organizuojamuose Šeimos ir porų psichoterapijos mokymuose ( mokymų programa patvrtinta EFTA-TIC ). Esu sertifikuota Europsy sertifikatu klinikinės ir sveikatos psichologijos srityje.
Mano pagrindinė profesinio domėjimosi sritis yra darna šeimoje ir šeimos gerovė. Manau, kad puoselėti šeimą yra viena iš prasmingiausių veiklų. Savo profesinėje veikloje dirbu su šeimomis bendrai, atskirai su vaikais, suaugusiaisiais ir poromis. Be psichologinio konsultavimo, organizuoju įvairius mokymus, seminarus ir grupinius užsiėmimus vaikams ir suaugusiems. Profesinė patirtis 9 - eri metai.

----------*----------

Data: 2019 m. Spalio 2 - 8
Vieta: Pietų Ispanija, Alikantės provincija, Altea/Calpe
Investicija į save 888 Eur iki 2019.07.01
999 Eur nuo 2019.07.01
Vieta rezervuojama Jums pervedus avansinį 300 Eur mokestį
( avansas negražinamas ). Likusi suma sumokama vietoje. Jeigu yra poreikis galimi mokėjimai dalimis.

Į kainą įskaičiuota:
* apgyvendinimas viloje dviviečiame/triviečiame kambaryje
* pusryčiai, pietūs, vakarienė gaminami viloje
* pervežimai iš ir į oro uostą
* grupinės sesijos, praktikos, užsiėmimai
* pilates treniruotės
* kūną atpalaiduojantys užsiėmimai
* piknikas ant jūros kranto
* visos dienos išvyka į istorinį kalnų miestelį arba kitaip muziejų miestelį kuriame išlikusi 11 a. statyta San Jose pilis, Alcalá bokšto likučiai, baroko katalikų bažnyčia statyta 18 a. išlikęs 12 a. kalėjimas, bei esantys aštuoni muziejai. Miestelis paskelbtas „istorinės ir meninės vertės paminklu“
* išvyka į vandens krioklius “Las fuentes del algar”, kurių aukštis siekia net 30 m.
* dvi išvykos į aplinkinius labai žavingus ir savo šarmo turinčius miestelius Altea/Calpe

Nėra įskaičiuota:
* skrydis Kaunas - Alikante / Alikante - Kaunas
* kelionės draudimas
* Jūsų asmeninės išlaidos
* vieni pietūs išvykos metu vietiniame restorane

----------*----------

Skrydžio detalės:

Tiesioginiai skrydžiai su Ryanair
Kaunas – Alikantė spalio 2d. 12:55 - 16:05
Alikantė – Kaunas spalio 8d. 15:25 - 20.15
Bilietus galite įsigyti: https://www.ryanair.com/lt/lt/
Oro uoste lauksime ir pasitiksime Jus.

Siekiant užtikrinti kokybę, Jūsų, atostogos vyks nedidėlėje grupelėje bendraminčių, tad paskubėkite rezervuoti SAU vietą.

Linkėjimai, Agnė ❤️

Norite paklausti? Skambinkite Rašykite!
Registracija/Informacija
el.paštu body.soul.mind.retreats@gmail.com
tel. nr. 8 634 07808 Agnė

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.