Visos dienos

Moteriški ir vyriški talentai, siekiant tikslų

Šiuolaikiniai moksliniai tyrimai tiksliai parodo, kad vyro ir moters smegenys turi daug panašumų, tačiau turi ir nemažai skirtumų. Akivaizdu, kad skirtumą galima suvokti kaip trūkumą, o galima žvelgti į jį kaip į talentą. Kas padeda vyrams ir kas padeda moterims pasiekti tikslus? Kaip ir kur mes mokomės siekti tikslų? Kokiais talentais mes remiamės? Rezultatų pasiekimas visada asocijuojasi su atkaklumu, disciplina, sugebėjimu kelti tikslus, kurti planus ir juos realizuoti. Vyrų smegenys gana lengvai priima šias vertybes. Tačiau ar moterims tai natūralu? O gal yra kitų būdų pasiekti aukštus rezultatus veikloje, kuriuos labiau mėgtų moterų smegenys? Kaip jie veikia? Kokiomis vertybėmis jie remiasi? Kaip tuomet atrodo tikslų siekimo procesas?

Moterys aktyviai socialiniame gyvenime pradėjo reikštis tik po Antrojo pasaulinio karo. Per tą laiką pasikeitė ne tik visuomenė, bet ir ekonomika, technologijos, kultūra bei pati civilizacija. Dabar mes galime pastebėti, kad kai kuriose šiuolaikinių darbų srityse moterims sekasi geriau, jos lengviau ir efektyviau pasiekia aukštus tikslus. Tačiau padaugėjo ir moterų, kurios yra išsekusios, pervargusios, nors joms ir sekasi, jos nuolat patiria perdegimo efektą darbe. Ir tai dėl to, kad jos tikslų siekia nenaudodamos savo moteriškų smegenų talentų. Kaip atrodytų veikla ir rezultatai, jeigu moteris, siekdama tikslų, naudotų savo kaip moters talentus? Kada efektyvesnis vyriškas, o kada efektyvesnis moteriškas būdas siekti tikslų? Kuo jie skiriasi ir kaip vienas kitą papildo? Kaip moterišku tikslų siekimo būdu gali naudotis vyras? Kuo tai gali jam padėti veikloje?

Šiuos ir kitus įdomius klausimus mes nagrinėsime Rimvydo Židžiūno autoriniame požiūrio plėtimo seminare.

PAGRINDINĖS SEMINARO TEMOS:
1. Moksliniai vyrų ir moterų smegenų tyrimų faktai.
2. Kuo skiriasi vyro ir moters talentai siekiant tikslų?
3. Kaip šiuos talentus gali sujungti vienas žmogus?
4. Kaip sukuriamos vyriškos ir moteriškos tikslų siekimo technologijos? Kaip to išmokstama?
5. Kokiose veiklos situacijose efektyviau veikia moteriški, o kokiose vyriški veikimo būdai?
6. Kaip atsiranda perdegimo efektas darbe? Kokias klaidas mes darome?
7. Kas padeda mums patirti realizacijos jausmą veikloje? Kas padeda moterims, o kas padeda vyrams?

SEMINARĄ VES:

Rimvydas Židžiūnas – asmeninio augimo mokymų centro „SoulACTION“ ir Moters Magijos Mokyklos įkūrėjas bei vadovas, emocinio ir dvasinio intelekto lavinimo specialistas, mokymų programos vyrams „Kūrėjo kodas“ autorius, unikalių santykių tobulinimo mokymų poroms „Amžinas medaus mėnuo“ autorius, intelektualas, praktikas, knygų „Gyvenimo kūrėjas“ ir „Amžinas medaus mėnuo“ autorius. Mokymus, seminarus, retritus ir paskaitas Rimvydas veda jau daugiau kaip 20 metų. Jis yra vieno pirmųjų asmeninio ir dvasinio augimo centro Lietuvoje įkūrėjas.

DĖMESIO - Rimvydo Židžiūno požiūrio plėtimo seminarą galite stebėti ONLINE visame Pasaulyje gegužės 28 d. 19:00 val. Lietuvos laiku!

Daugiau informacijos apie Online transliaciją rasi čia: 

https://soulaction.lt/artimiausi-ivykiai/online-rimvydo-zidziuno-poziurio-pletimo-seminaras-moteriski-ir-vyriski-talentai-siekiant-tikslu/

20
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.