Visos dienos

Veido joga: Myliu ir priimu save!

Kokios mintys apie save ateina, kai pažiūrite į savo atvaizdą veidrodyje? Ar nusišypsote sau? Ar lengva sau prisipažinti meilėje ir garsiai pasakyti: „Aš Tave myliu“, „Tu esi nuostabi!“?

Koks jausmas – priimti save tokią, kokia dabar esu, save atjausti ir palaikyti, nekelti meilės, pritarimo sau sąlygų, nelaukti, kol pasikeisiu, tapsiu gražesnė, stipresnė, išmintingesnė? Ar galėtum paleisti pretenzijas sau, nepasitenkinimą dėl pačios matomų savo netobulumų? Koks jausmas pilnai save priimti, drąsiai žiūrėti sau į akis galvojant ir sakant tik palaikančius žodžius?

Užmaskuoti dirbtine šypsena, ar prabangia pudra savo požiūrio į save ir į pasaulį nepavyks, nes jį išduoda mūsų žvilgsnis, lūpos, bendras veido įspūdis ir jame palikti pasikartojančių emocijų ir jausmų pėdsakai. Kaip jaučiamės, kokios mūsų būsenos, nuomonė apie save ir mus supantį pasaulį išduoda net 57 veido ir kaklo srityje esantys raumenys. Tad galime pastebėti, kad kai kurie mūsų veido raumenys pertempti, o kai kurie praradę savo tonusą, todėl veide matomos ryškios mimikos raukšlelės, vertikalios ar horizontalios linijos, kurias stengiamės maskuoti kosmetikos priemonėmis. Tačiau didžia dalimi už mūsų veido odos būklę yra atsakingi po veido oda gyvenantys raumenys, kuriuos būtina atpalaiduoti ir tinkamai stiprinti, jei norime jausti ir veidrodyje matyti atsipalaidavusią, savimi patenkintą moterį.

*****

Kviečiame pasinerti į atpalaiduojančią, nuraminančią, veido raumenis stiprinančią Veido jogą ir išmokti efektyvių, naudingų pratimų, skirtų natūraliu būdu puoselėti veido grožį, sumažinti ar panaikinti tai, kas trukdo jaunatviškam švytėjimui.

Apie Veido jogą:

Veido jogą sudaro lengvai išmokstami raumenis stiprinantys ir atpalaiduojantys pratimai viršutinei ir apatinei veido daliai, veido masažo ir akupresūros pratimai. Pratimų kompleksą papildo saves priėmimo vizualizacija ir vidinę būseną keičiančios praktikos.

Veido jogos duodami rezultatai:

– Nepageidaujamų linijų ir raukšlyčių kaktoje, šypsenos linijų apie akis ir lūpas-nosį, „pykčio“ linijos tarp antakių sumažėjimas ar išnykimas.
– Suaktyvinta kraujotaka, todėl veido ląstelės efektyviau aprūpinamos deguonimi ir maistinėmis medžiagomis.
– Švelnesnė, elastingesnė ir stangresnė veido oda.
– Išryškinti gražiausi Jūsų veido bruožai.
– Visapusiškas atsipalaidavimas.

O štai du didžiausi Veido jogos privalumai:

1. Išmoksite pratimus atlikti teisingai ir savarankiškai.
2. Daugelį pratimų patogu atlikti bet kur ir bet kada, pavyzdžiui, sėdint prie kompiuterio darbe, namuose ant sofos, laukiant eilėje parduotuvėje ir tada, kai turite bent vieną laisvą minutę.

Apie trenerę: Giedrė Bagdonienė - sertifikuota Veido jogos metodo, kurį sukūrė Veido jogos ekspertė Didžiojoje Britanijoje Danielle Collins, trenerė. Aktyviai veda grupinius ir individualius užsiėmimus moterims penktus metus ir kelia sau tikslą - kad visos Lietuvos moterys mokėtų rūpintis savo veido grožiu šiuo natūraliu, efektyviu būdu.

*****

Užsiėmimai vyks gegužės mėn. 18 d. ir 25 d. šeštadieniais nuo 13 val. iki 14:30 val. Norint teisingai atlikti pratimus ir suformuoti naują įgūdį, rekomenduojama dalyvauti abiejuose užsiėmimuose.

Vieno užsiėmimo kaina 16 EUR.

Vieta: Treniruočių studija „Vija Pinavija“ (Šiaurės miestelis), Žygio g. 92, Vilnius.

Užsiėmimui būtina išankstinė registracija užpildant anketą: http://bit.ly/Veidojoga arba el. paštu: info@vijapinavija.lt

___________________________________

Už veido jogą galima mokėti „Vija Pinavija“ studijoje (tik grynais) arba bankiniu pavedimu:
UAB INKRIS, sąskaitos numeris: LT097044060007757802
Paskirtis: vardas, pavardė už veido jogą

Iki pasimatymo!
Treniruočių studija „Vija Pinavija“

29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.