Visos dienos

Seminarų ciklas su Linu Juozėnu: Kristalai, Sapnai, Energetika

Seminarų ciklas su Linu Juozėnu ,,Kristalai. Sapnai. Energetika.”

2 dienos. 8 temos. Daugiau nei 14 valandų intensyvių žinių bei praktikos. Tinka naujokams ir pažengusiems.

Apie mane, LINĄ JUOZĖNĄ, trumpai, esu:
*Minerologas;
*Bioenergetikas;
*MB ,,Gyvenimas tiesoje“ įkūrėjas ir vadovas;
*Parodų dalyvis;
*Lektorius;
* Pensilvanijos, Stenfordo, Vašingtono, Kalifornijos, Virdžinijos universitetų studentas;
* Krašto apsaugos savanoris;
* Jaunimo organizacijos – Lietuvos blaivybės draugijos „Baltų ainiai“ narys.
* Įvairių tarptautinių ir ne tik projektų organizatorius ar koordinatorius;
* Sveikos gyvensenos instruktorius;
* pakviestas (2013 m.) į tarptautinę aukšto intelekto žmonių bendruomenę (surinktas IQ 144).
*„Praktinė žmogaus energetika“ knygos autorius.

Vesdamas seminarus, ne kartą esu išgirdęs prašymų iš savo klausytojų surengti intensyvų seminarų ciklą, kuris apjungtų kelias temas ir truktų kelias dienas. Taigi, mielieji, dėl Jūsų ir dėl savo noro pasidalinti žiniomis bei patirtimi, kviečiu gegužės 11-12 dienomis atvykti ir sudalyvauti intensyviame praktiniame seminare ,,Kristalai. Sapnai. Energetika.“

Seminarų temos:

1 DIENA – Gegužės 11d. (nuo 10val. – 19val.):

*ENERGETINĖ ŽMOGAUS SISTEMA
Tai yra pagrindas, kuris sudaro žmogaus esmę: kaip jis veikia, ką mąsto ir kiek jėgų turi. Šioje seminaro dalyje, Jūs sužinosite savo energetinės anatomijos pagrindus, čakras, auras bei, naudojantis energetiniais centrais, išmoksite tiesiogiai pasisemti jėgų, galios, idėjų, žinių. Sužinosite, kaip veikia mūsų energetinis kūnas, kaip išsigydyti, sustiprėti fiziškai, energetiškai, emociškai ir dvasiškai, kaip keisti savo gyvenimą į tokį, kokį norim gyventi.

*KRISTALAI
Kristalai yra pagrindinis įrankis, mokytojas ir geriausias žmogaus draugas, padedantis dvasiškai augti ir stiprėti. Dauguma kristalų yra senesni nei 100 milijonų metų. Tūkstančius metų senosios civilizacijos naudojo kristalų galią, kad išsilaisvintų iš psichinių, fizinių ir dvasinių kliūčių ir palengvintų laisvą energijos judėjimą visame kūne. Šioje seminaro dalyje išmoksite panaudoti ir pritaikyti konkrečius metodus, kaip bendrauti su kristalais, ir jų dėka pasisemti žinių, atstatyti savo jėgas ir apsisaugoti gyvenime.

Seminaro metu bus galimybė išsirinkti ir įsigyti sau ar namams tinkantį kristalą.

2 DIENA – Gegužės 12d. (nuo 10val. -19val.):

*MIEGAS
Šioje seminaro dalyje suprasime visą slypinčią miego ir kūno ritmo sistemą, kurios pagalba sužinosime, kaip tobulai išsimiegoti. Aptarsime, kokie yra miego sutrikimai, kaip jie atsiranda ir kaip nuo jų išsilaisvinti. Naudodamiesi žiniomis bei pritaikydami jas praktikoje, išgausime jėgų kiekį ir žvalumą, reikalingą kasdieninėje veikloje ir darbe.

*SĄMONINGAS SAPNAVIMAS
Tai yra vartai į kitus pasaulius, į kitus suvokimus ir patyrimus. Šioje vietoje išmoksime, kaip prisiminti sapnus, kaip į juos patekti, juose būti. Tuo pačiu išmoksime būti sąmoningi gyvenime, savo aplinkoje. Iš sapnų pasaulio galime semtis jėgų, žinių, kūno ir proto stiprybės. Tai yra pagrindiniai vartai sąmonės link.

*PRAEITIES VALYMAS
Kaip krovinys negali būti traukiamas į visas puses vienu metu, taip ir žmogus negali judėti pirmyn kuomet yra kaustomas iš visų pusių. Per gyvenimą išmėtome visas jėgas, dažnai nukreipdami jas į praeities įvykius, kol galų gale mums jų stinga, kad galėtume išgyventi šią akimirką. Šioje seminaro dalyje išmoksime susigrąžinti jėgas iš praeities, išmoksime tapti ir išlikti ramiems, emociškai laisviems nuo praeities įvykių.

*DEPROGRAMAVIMAS
Visi mūsų veiksmai, elgesys vienokiu ar kitokiu būdu yra užprogramuoti. Gyvename sudėtingu algoritmu apie tai, kaip elgtis, ką ir kaip mąstyti. Deja, daugelis programų yra įdiegta dar mūsų ankstyvoje vaikystėje arba atsinešant informaciją iš praeitų gyvenimų DNR grandinėjekitas programas įgauname automatiškai, tiesiogiai veikiami marketingo ar aplinkos.
Šioje seminaro dalyje išmoksime ištrinti mus žlugdančias, stabdančias ar tiesiog nereikalingas programas, kad galėtume geriau ir lengviau judėti pirmyn. Išmoksime kaip susigydyti nerealias baimes, neaiškius nerimus, nereikalingas automatikas ar dogmas.

*PARALAELINIAI PASAULIAI
Kiekviena išsakyta ar neišsakyta mintis skleidžia energiją. Ši nematoma energija nuolat mus supa ir koduoja tam tikrą informacią. Šioje seminaro dalyje išmoksime taikyti techniką, kuri padės pasiekti tą informaciją ir panaudoti ją, kai reikalingas patarimas asmeniniame gyvenime, santykiuose ar vystant verslą. Sugebėsime greitai gauti reikalingų žinių, vizijų, idėjų bei motyvacijos mus dominčioje srityje.

*REZONANSINIS ATSTATYMAS
Vienas iš esminių įgūdžių, kurį įgysite ir išmoksite naudoti praktikoje - tai rezonansinis kūno atstatymas. Jo dėka bus galima atstatyti ne tik savo vidines jėgas, bet ir padėti artimajam. Šis rezonansinis atstatymas yra veiksmingas susirgus, atsiradus įvairiems sveikatos sutrikimams, išsibalansavus, stipriai pervargus ar patiriant didelį stresą.

Renginys vyks: 2019 metais, gegužės 11-12 dienomis (nuo 10-19 val. imtinai).
Renginys vyks Kaune, adresu: Vytauto pr. 13 (,,Rojaus daržas").
Norint dalyvauti dviejų dienų seminare, investicija/energijos mainai: 99 Eur.
Norint dalyvauti pasirinktos dienos seminare, investicija/energijos mainai: 60 Eur/dienai.
Nuolaidos: registruojantis 2 žmonėms iš vienos šeimos (žmona ir vyras) 15proc. nuolaida, registruojantis 2 žmonėms (draugams ar pažįstamiems, kitiems šeimos nariams) 8 proc. nuolaida, dėl didesnių grupių nuolaidų teirautis asmeniškai.
Į kainą įskaičiuota: arbata/kava, mini užkandžiai, dalomoji medžiaga.
Neįskaičiuota: pietūs (valandos pertrauka, galimybė pavalgyti mieste arba užsisakyti atvežtinius pietus į vietą).
P.S. programos eigoje gali būti nedideli pakitimai, priklausomai nuo seminaro dalyvių poreikių.
BŪTINA REGISTRACIJA, nurodant vardą ir pavardę:
Telefonu: 860239526 arba 860496641 el. paštu: sventinisraktelis@gmail.com

20
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.