Visos dienos

Įvaizdžio dizaino kursai. Vilnius Mokymai su Olese Kekiene

Įvaizdžio dizaino kursas tai naujas, giluminis požiūris į žmogaus įvaizdžio suvokimą, jo formavimą. Kurso metu atskleisime kaip galima suvokti įvaizdį pasitelkiant jutimus, analitinį mąstymą ir kritinį matymą. Vystysime kūrybinius, meninius ir tiriamuosius gebėjimus siekiant ne tik suprasti, bet ir suprojektuoti, bei įgyvendinti asmens įvaizdį atliepiantį jo unikalią asmenybę ir jos poreikius. Įvaizdžio formavimo mokysimės palaipsniui remiantis dizaino teorija, praktiškai įgyvendinant visas užduotis. Tyrinėsime žmogaus įvaizdį išskaidę jį nuo smulkiausių dalių (linijos, spalvos, tekstūros, formos), kompozicijos (proporcijų, ritmo, pusiausvyros) iki svarbiausių elementų (psichologinių motyvų, kontekstualumo, veiklos krypčių specifikos). Taikysime tyrimo metodus leidžiančius vizualiai išnagrinėti žmogaus skonio, mąstymo ir gyvenimo būdo pokyčius bei galimus įvaizdžio formavimo/vartojimo scenarijus.
Įvaizdžio dizaino kurso tikslas yra suteikti studentams specializuotą mokymą kilusį iš realios praktikos, grįsta meniniais, verbalinės ir neverbalinės komunikacijos, bei dizaino mąstymo pagrindais, mados industrijos ir dizaino žiniomis.

Įvaizdžio dizaino kursus sudaro trys mokymų pakopos skirtos skirtingo pasirengimo auditorijai, po trijų pakopų gaunamas diplomas patvirtinantis įgytas žinias ir gebėjimus, galima vesti profesinė praktika.

Nuo balandžio 24 d. prasidedanti pirmoji pakopa skirta pradedantiems, užtikrintai žinantiems jog įvaizdžio dizainas ir asmens išvaizdos stilizavimas yra kelias kuriuo norima pradėti eiti – įgauti naujų žinių ir įgūdžių, susiprojektuoti asmeninį įvaizdį.

Šiame lygmenyje paskaitų/praktikumų metu mokysimės įvaizdžio dizaino, komponavimo pagrindų. Kompozicinių elementų taikymo dėsnių, jų tarpusavio sąveikos ir jungimo taisyklių. Ieškosime ir projektuosime kaip šie elementai susijungia asmens įvaizdyje. Kurso metu atliksime praktines užduotis.
Mokymo kursų rezultatas - asmeninis sukurtas ir suprojektuotas įvaizdis, harmonizuotos figūros proporcijos, suformuotas garderobo projektas.

Kurso eigoje numatomi įvairūs papildantys žinias seminarai, mokymai, kūrybinės dirbtuvės.

I pakopa – Balandžio 24 d. – Birželio 26 d.

Įvaizdžio dizaino kursai vyks:
Trečiadieniais (1 kartą per savaitę) nuo 18 val. Trukmė – 3 val. Vieta: Vilnius.

Ciklo (8 susitikimų – I pakopos) kaina - 600 Eur.
Registracija patvirtinama pervedus avansą arba atsiskaičius vietoje. Galima mokėti dalimis.

Įvaizdžio dizaino kursų autorė ir sudarytoja įvaizdžio dizainerė, kūrėja Olesė Kekienė. Įvaizdžio srityje dirbanti penkioliktus metus per savo praktiką prisilietusi prie daugelio mados realizavimo formų, dirbusi tiek su individualiais klientais, podiumo, mados žurnalų, reklamos užkulisiais, sceniniu, bei verslo įvaizdžiu, kurianti ir dėstanti mados srityje Lietuvoje ir užsienyje (Italija, Vokietija, Lenkija, Bulgarija - Mados ir Meno universitetai), Įvaizdžio specialybės Kauno kolegijos J. Vienožinskio Menų fakultete sudarytoja, daugelį metų dėsčiusi ir vadovavusi Įvaizdžio dizaino katedrai. Performatyvaus dizaino asociacijos narė, įvairių socialinių projektų dalyvė.

Registruotis arba klausimams pasiteiravimui žinute Pasakotoja fb paskyroje arba Tel. +370 670 74117

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.