Visos dienos

ReSTARTAS - asmenybės ir verslo mentorystė. MANO GYVENIMO PLANAS

04.18. Klausimų-atsakymų sesijos tema: MANO GYVENIMO PLANAS. 

KOKS MANO GYVENIMO PLANAS? VIZIJA? MISIJA? AR ŽINAU KUR EINU? IR KAM MAN TO REIKIA?
Gyvenimas be plano neleidžia išnaudoti daugybės mūsų galimybių, nepatiriame tikrosios laimės bei pergalės skonio. Planuodami savo kelią, galite pasiekti tvirtos ir ilgalaikės sėkmės, bet būkite pasirengę priimti netikėtiems vingiams, negailėkite laiko ir nuoširdžiai pagalvokite, kur norite būti, kokią prasmę ketinate suteikti savo gyvenimui, ką norite palikti po savęs. Formuluokite savo gyvenimo MISIJOS teiginį, kuris jus įkvėps ir rodys kryptį. 

ReSTARTAS – asmenybės ir verslo mentorystės platforma, paremta tikromis asmenybės ir verslo augimo praktikomis, išbandytomis ir patikrintomis per mentorių patirtis bei įgūdžius, atnešusiais į gyvenimą aiškius TIKSLUS ir NAUJAS GALIMYBES. Dalinamės su jumis tuo, kas patikrinta per ilgalaikę gyvenimo ir verslo praktiką bei įgytas žinias.
KLAUSIMŲ-ATSAKYMŲ SESIJOS – tai pirmoji asmenybės ir verslo mentorystės „ReSTARTAS“ programos ciklas. Ir čia bus apie tai, kad visuomet galima RESTARTUOTI. Apie TAVO naujo gyvenimo pradžią - kaip iš esamo gyvenimo chaoso susikurti NAUJĄ GYVENIMO PLANĄ.
Jei manai, kad tave persekioja vien tik nesėkmės, nesijauti laimingas, šeimoje, darbe, versle, ieškai naujų galimybių ir perspektyvų, bet nerandi, tam yra priežastys, apie kuris dažniausiai nutylima ir bandoma dirbti su pasekmėmis.
Jei nesupranti, kodėl viskas vyksta chaotiškai ir nežinai, kaip visa tai suvaldyti, jei vis dar neturi savo aiškios krypties ir veiki be gyvenimo tikslo. ReSTARTAS bus puiki TAVO NAUJO GYVENIMO PRADŽIA.
Esi laukiamas! Būk nusiteikęs klausimams, nes bus daug nepatogios tiesos, kuris vers judėti ir ieškoti sprendimų. Būk atviras ir stenkis priimti realią situaciją.
Kam skirta?
Subalansuota KIEKVIENAM. Nesvarbu, ar esi dirbantis, ar vis dar ieškantis savęs, esi užstrigęs vienoje vietoje, ar ilgą laiką nedirbai, grįžai po emigracijos, ar auginai vaikus, ar turi savo veikiantį verslą, o gal dar tik pradedi jį kurti, esi santykiuose ar dar tik planuoji juos turėti.
SVARBU, kad pats norėtum keisti esamą situaciją ir įdėti pastangų.
Taip, bus daug nepatogių klausimų ir tiesos pripažinimo, bet TU juk nori judėti į priekį? Tad būk pasiruošęs VISKAM!
ReSTARTAS – tai nauja gyvenimo galimybė, kurioje TU GALI:
• RE-STARTUOTI iš BET KURIO savo gyvenimo taško;
• surasti savo AUTENTIŠKUMĄ;
• pažinti savo STIPRYBES ir išmokti su jomis dirbti;
• kiekvieną dieną tapti GERIAUSIA SAVO GYVENIMO VERSIJA;
• išmokti MYLĖTI SAVE ir priimti SAVO NAUJĄ GYVENIMĄ.
Geriausia DOVANA sau – tai susikurti tokią ATEITĮ, kokios pats sau nori.
NAUDA tau:
• Gausi neįkainojamą savo gyvenimo patirtį dalyvaudamas gyvose klausimų-atsakymų sesijose, tad būtinai pasiruošk KLAUSIMUS. Galėsi dalyvauti visuose ReSTARTO rengiamose sesijose ir galėsi pats stebėti savo augimo progresą kiekvieną kartą užduodant sau rūpimus klausimus ir gauti atgalinį ryšį. Gausi praktines užduotis, orientuotas į tavo asmenybės augimą. Būsi bedraminčių rate, kas tave skatins JUDĖTI Į PRIEKĮ kur kas greičiau ir efektyviau!
• Turėsi galimybę dalyvauti II etape – METAMORFOZĖS AKSELERATORIUJE, 5 dienų WORK‘shope, įkvepiančioje aplinkoje, kur gausi ne tik įrankius, bet ir konkrečias užduotis visiems metams, kurios padės tau susikurti naują gyvenimą. Būsi komandoje, kuri padės pasiekti savų užsibrėžtų tikslų. Suprasi, kaip KURTI SAVE IŠ NAUJO.
• Galėsi savanoriauti ir prisidėti prie vykstančių renginių organizavimo visoje Lietuvoje, kas padės ugdyti atsakomybę ir tobulinti praktinius įgūdžius. Turėsi galimybę pamatyti IŠ ARTI kaip kuriama GYVENIMO SĖKMĖ.
Apie mentorių
Asmenybės ir verslo mentorius Nerijus Cibulskis, gyvenimo ir verslo PRAKTIKAS. Pagrindinės kompetencijų sritys: verslo kūrimas per asmenybės augimą, verslo kultūra, vertybės, pokyčių įgyvendinimas, strategijų kūrimas, procesų optimizavimas, valdymas ir sprendimai „chaoso“ sąlygomis, profesinės ir asmenybinės mentorystės diegimas įmonės viduje, lyderystė, stiprūs gyvenimo įgūdžiai (santykių kūrimas šeimoje, vyro ir moters vaidmenys gyvenime bei versle, tėvų ir vaikų santykiai, vertės kūrimas).
„Man prireikė beveik 13 metų klaidžioti tamsiais verslo ior gyvenimo kūrimo koridoriais, kad suvokčiau kaip kurti savo gyvenimo ir verslo sėkmę. Pakeliui buvo ir aukštų kalnų ir gilių duobių. Aš tikrai nesu tas kuris sukurs ją tau, aš esu tas, kuris gali pasidalinti savo patirtimi, kad ją susikurtum pats. Aš esu verslininkas, vyras, tėvas, asmenybės ir verslo mentorius bei žmogus gebantis kurti save iš naujo.“

ReSTARTUOJAM!

Sekančios sesijų numatytos datos: 04.25, 05.09, 05.16, 05.23.
Informacija: +370 655 08 988, info@restartas.eu

FB: https://www.facebook.com/events/2293502354253357/

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.