Visos dienos

MAISTO GAMINIMO ABC

Paskaitos aprašymas: MAISTO GAMINIMO ABC. Maisto poveikis sveikatai. Sveikatai palankiausi gamybos būdai. Maistinės vertės išsaugojimas. Pateikimas, sezoniškumas. Receptai. Gaminimo principai. Mitybos plano sudarymas. Praktinės užduotys.

Lektorė: Raminta BogušienėSveikatai palankaus maisto technologė ir mitybos specialistė, KTU magistro laipsnis maisto technologijos srityje, maisto saugos ir kokybės specialistė, ekologiškų maisto produktų sertifikavimo ekspertė, sveikatai palankaus maisto kūrėja ir gamintoja.

18
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.