Šampano ir kitų putojančių vynų pamokos
Jei putojančių vynų butelių etiketėse išdidžiai šmėžuojantys užrašai "Champagne", "Cremant", "Prosecco", "Cava" Jums sunkiai iššifruojami pavadinimai, o prierašas Brut Nature, Brut, Extra Brut, Extra Dry dar labiau apsuka galvą, kviečiame į mokymus apie visus žinomiausiausius ir populiariausius pasaulio putojančius vynus.
Mokymų metu sužinosite kaip saugiai atidaryti putojančio vyno butelį ir kaip teisingai jį patiekti, kokiomis sąlygomis turėtume jį laikyti, kuris putojantis vynas turi ilgą išlaikymo potencialą, o kurio saugoti neverta, su kokiais maistais derinti ir... dar daug visokiausių kitų įdomių ir naudingų dalykų!
Kiekvienoje Putojančio vyno elementoriaus pamokoje po teorinės dalies ragausime po tris skirtingus putojančius vynus, diskutuosime, kuris iš jų geriausias ir kiekvienas atrasime savo mėgstamiausią!
Pajutę skonių įvairovę ir išmokę skaityti butelio etiketę, putojantį vyną tiek parduotuvėje, tiek restorane išsirinksite užsimerkę:)
Pamokos metu bus patiekti užkandžiai.
1-a pamoka - Prosecco
2-a pamoka – Cava
3-ia pamoka – Cremant
4-ta pamoka – Champagne
Pažinti vyną – geras jausmas!
Data ir laikas: Kiekvieną ketvirtadienį 19:00val
Vieta: Restoranėlio „Retro avenue“ konferencijų salė, Laisvės al. 15, Kaunas
Pamokos trukmė ~1,5 val
4-ių pamokų ciklo kaina – 95Eur
Lektorė - Raminta Pasiukevičienė, Somelje mokyklos absolventė, Gourmet Studijos įkūrėja, vyno mokymų ir degustacijų vedėja, vyno kelionių organizatorė.
Registruokitės tel: +370 615 35162 arba rašydami: info@gourmetstudija.lt