Visos dienos

Saulės kultas ir vandenio (moters) epocha – mūsų protėviai ir šaknys...?

Išgyvename ypatingą laikmetį – Vandenio epochą. Gyvename sąmonės nuopolio laiku... Tačiau, tai naujos sampratos atėjimas, visų amžių ir visų tautų mokymų sintezės ir bendruomenės epocha. Svarbiausios naujojo pasaulio sąvokos: bendradarbiavimas, pakantumas ir kultūra.

PRASIDEDA UGNIES ERA – REIKIA RASTI DRĄSOS IR PROTO JĄ PRIIMTI.

NEPRIIMTA SĄMONĖN, UGNIS TAPS GRIOVĖJA...

 

Saulės kalendorius ir mūsų protėviai; Pamiršta švenčių prasmė ir Saulės kultas; Kokios destruktyvios jėgos veikia Saulės sistemą ir mus (kosminė plazma)?“ Kokiame laikmetyje gyvename? Įvadas į Vandenio epocha ir Kali Juga (era). Ugnies ir moters epocha – kodėl vyrai darosi silpnesni...? Kur mes einame, kaip tauta...?

 

VIETA IR REGISTRACIJA:

Jotvingių 15, Kaunas (prie prekybos centro IKI, laiptais žemyn, šale žvejybos prekių parduotuvės)

 

Būtina registracija:

111imagetherapy888@gmail.com

Daugiau informacijos:

https://www.facebook.com/astroqigong/

Spauskite "like" ir gausite visas naujienas, bei aktualią sveikatai ir sąmoningumui medžiagą.

 

DATA IR LAIKAS:

2019.02.21 nuo 18.00 - 20.00 val.

 

ENERGINIAI MAINAI - auka

---

Cigun (qigong), Tai Či – astroqigong meditatyvinės praktikos grupė Vilniuje ir Kaune su Vyteniu Sinkevičiumi

 

Kviečiame pažinti kinų cigun (qigong) ir Tai Či energijos valdymo meno paslaptis ir naujus narius prisijungti į praktikas su savimi, per meditaciją, koncentraciją, sąmoningą įsisąmoninimą, savistabą ir judesį (Tai Či) mokančias ne tik lavinti fizinį kūną, būti sveiku ir energingu, ugdyti emocines, charakterio bei mentalines savybes, atskleisti savo JĖGĄ, kuri padeda nugalėti likimą ir atveria individualų potencialą išreikšti ir realizuoti save, bet kartu gilintis į dvasines praktikas bei Dao filosofiją, Teosofiją ir Agni jogą.

(Teosofija apima: Gnosticizmą, Kabala, Vedas ir Budizmą).

 

VYTENIO SINKEVIČIAUS PRAKTIKA

„ASTROQIGONG – SVEIKAS ŽMOGUS:

Džun Juano cigun - bazinė praktika;

Kinų vaizdinių mediciną – cigun (qigong) saviterapija;

Tao Tantra – seksualinės energijos valdymas;

Tai Či (Tai Chi) - dinaminė praktika.

Astroqigong - tai cigun technologijos praktika su Kosmoso energijomis: 4 stichijomis, planetariniais logosais ir Zodiako žvaigždynais. Praktikuojantiems grupinėse praktikose bus atskleidžiamos kosmologinės tiesos, okultinės žinios ir pasaulėžiūra paremta Teosofija ir Agni joga, kuri atsako į Vandenio Epochos keliamus reikalavimus.

 

PAŽINKITE SAVE SVEIKĄ, AMŽINĄ IR NEMIRTINGĄ!

 

Vytenis Sinkevičius – Kinų Vaizdinių (cigun) Medicina, Astrologija ir erdvės harmonizavimas Feng Šui paveikslų pagalba.

Vaikystėje nuo 8 metų aistringai kultivavo įvairius rytų kovos menus, mėgėjišką boksą, dalyvavo varžybose. Nuo vaikystės domėjosi rytų filosofija ir mokymais. Nuo 2008 m. intensyviai gilinasi, studijuoja bei praktikuoja įvairias meditatyvines praktikas: Kinų medicininį Cigun (Qigong), Tai Či (Tai Chi), studijuoja Kinų metafiziką, Feng Shui ir Ba Zi. 2014 m. baigė šiuos mokymus Kundawell Medical institute Kinijoje, Pekino mieste: Vaizdinių mediciną, Tradicinę Kinų mediciną, Kinų Tui-Ną masažą ir įgijo Kinų Vaizdinių Medicinos terapeuto ir tyrėjo statusą. Studijavo įvairias masažo praktikas: gydomasis, SPA ir visceralinis masažas. Gilinasi į Hamburgo (Uraninę) astrologiją ir runologiją.

Jau 5 metus profesionaliai užsiima Kinų Vaizdinių Medicinos (cigun) terapijomis, masažu, Astrologinėmis konsultacijomis, harmonizuoja namų erdvę Feng Shui paveikslų pagalba, veda reguliarius Džun Juano Cigun ir Tai Či praktinius užsiėmimus. Taip pat skaito paskaitas, veda įvairius mokymus ir asmenybės ugdymo seminarus, moko paišybos.

 

Jei turite klausimų - susisiekite su manimi.

#Astroqigong #KinųVaizdiniųMedicina #Qigong #Astrologija #FengShui #SantykiaiTarpVyroIrMoters #DaoTantra #VytenisSinkevičius

Iš anksto dėkoju, jei pasidalinsite šia informacija su draugais, kuriems tai gali būti aktualu, įdomu.

Taip pat rekomenduojame
19
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.