Visos dienos

Moteriška ir vyriška energija - darna su savo prigimtine energija - Cigun maratonas Vilniuje

Moteriška ir vyriška energija - darna su savo prigimtine energija - Cigun maratonas Vilniuje

 

Plačiau: https://www.facebook.com/events/369944306890380/

Moterys, pastaruosius amžius daug kovojo už lygias teises. Išsikovojo. Viena vertus, tai puiku – galima naudotis daug platesnėmis galimybėmis nei anksčiau. Kita vertus, ar moterys siekdamos supanašėti su vyrais kartais neperlenkia lazdos?...

Kodėl vyrai tampa vis silpnesni?



Kalbėsiu iš dvasios, sielos, energijų, visą valdančio lauko ir okultinės anatomijos pozicijos, kaip lauko lygmuo pasireiškia fiziniame, emociniame ir mentaliniame kūnuose. Kaip tai įtakoja moters ir vyro tarpusavio santykius.



Apie:

Veidoskaita. Ką mums pasako žmogaus fizinis kūnas ir veido parametrai – instinktų zona; Seksualinę energiją; Moterišką ir vyrišką energiją – okultinę anatomiją; Santykius tarp moters ir vyro – emocinis ir mentalinis intelektas; Dvasios ir Sielos plotmę.



Išmoksime:

Iš kur atsiranda ligos; Kas nutinka kai moteris ar vyras nėra darnoje su savo bazine energija ir informacija; Išmoksime, kaip atrakinti savo milžinišką potencialą - moters ir vyro seksualinę energiją; Išmoksime kaip susilieti su savo partneriu; Kartu tapti sėkmingu savo veikloje ar versle; DĖMESIO - darysime porų suderinamumus.



Cigun maratonas - Bazinė praktika Džun Juano cigun:



Cigun vidinės alchemijos, gyvybinės energijos pritraukimo ir valymo praktikos; Seksualinės energijos ištraukimo praktika; Cigun praktika moterims, ugdanti moterišką potencialą; Cigun praktika vyrams, ugdanti vyrišką potencialą; Praktikos skatinančios atvirą širdį;



VIETA IR REGISTRACIJA:

MC “Meilės kelias”, Smolensko g. 10d – 10, Vilnius



Būtina registracija:

111imagetherapy888@gmail.com

Daugiau informacijos:

https://www.facebook.com/astroqigong/

Spauskite "like" ir gausite visas naujienas, bei aktualią sveikatai ir sąmoningumui medžiagą.

DATA IR LAIKAS:

2019.02.23 nuo 11.00 – 18.00 val.

ENERGINIAI MAINAI:

70 eur.

Tiems, kas lanko reguliariai cigun praktikas Vilniuje – 55 eur.

 

 

 

Cigun (qigong), Tai Či – astroqigong meditatyvinės praktikos grupė Vilniuje ir Kaune su Vyteniu Sinkevičiumi

 

Kviečiame pažinti kinų cigun (qigong) ir Tai Či energijos valdymo meno paslaptis ir naujus narius prisijungti į praktikas su savimi, per meditaciją, koncentraciją, sąmoningą įsisąmoninimą, savistabą ir judesį (Tai Či) mokančias ne tik lavinti fizinį kūną, būti sveiku ir energingu, ugdyti emocines, charakterio bei mentalines savybes, atskleisti savo JĖGĄ, kuri padeda nugalėti likimą ir atveria individualų potencialą išreikšti ir realizuoti save, bet kartu gilintis į dvasines praktikas bei Dao filosofiją, Teosofiją ir Agni jogą.

(Teosofija apima: Gnosticizmą, Kabala, Vedas ir Budizmą).

 

VYTENIO SINKEVIČIAUS PRAKTIKA

„ASTROQIGONG – SVEIKAS ŽMOGUS:

Džun Juano cigun - bazinė praktika;

Kinų vaizdinių mediciną – cigun (qigong) saviterapija;

Tao Tantra – seksualinės energijos valdymas;

Tai Či (Tai Chi) - dinaminė praktika.

Astroqigong - tai cigun technologijos praktika su Kosmoso energijomis: 4 stichijomis, planetariniais logosais ir Zodiako žvaigždynais. Praktikuojantiems grupinėse praktikose bus atskleidžiamos kosmologinės tiesos, okultinės žinios ir pasaulėžiūra paremta Teosofija ir Agni joga, kuri atsako į Vandenio Epochos keliamus reikalavimus.

 

PAŽINKITE SAVE SVEIKĄ, AMŽINĄ IR NEMIRTINGĄ!

 

Vytenis Sinkevičius – Kinų Vaizdinių (cigun) Medicina, Astrologija ir erdvės harmonizavimas Feng Šui paveikslų pagalba.

Vaikystėje nuo 8 metų aistringai kultivavo įvairius rytų kovos menus, mėgėjišką boksą, dalyvavo varžybose. Nuo vaikystės domėjosi rytų filosofija ir mokymais. Nuo 2008 m. intensyviai gilinasi, studijuoja bei praktikuoja įvairias meditatyvines praktikas: Kinų medicininį Cigun (Qigong), Tai Či (Tai Chi), studijuoja Kinų metafiziką, Feng Shui ir Ba Zi. 2014 m. baigė šiuos mokymus Kundawell Medical institute Kinijoje, Pekino mieste: Vaizdinių mediciną, Tradicinę Kinų mediciną, Kinų Tui-Ną masažą ir įgijo Kinų Vaizdinių Medicinos terapeuto ir tyrėjo statusą. Studijavo įvairias masažo praktikas: gydomasis, SPA ir visceralinis masažas. Gilinasi į Hamburgo (Uraninę) astrologiją ir runologiją.

Jau 5 metus profesionaliai užsiima Kinų Vaizdinių Medicinos (cigun) terapijomis, masažu, Astrologinėmis konsultacijomis, harmonizuoja namų erdvę Feng Shui paveikslų pagalba, veda reguliarius Džun Juano Cigun ir Tai Či praktinius užsiėmimus. Taip pat skaito paskaitas, veda įvairius mokymus ir asmenybės ugdymo seminarus, moko paišybos.

 

Jei turite klausimų - susisiekite su manimi.

#Astroqigong #KinųVaizdiniųMedicina #Qigong #Astrologija #FengShui #SantykiaiTarpVyroIrMoters #DaoTantra #VytenisSinkevičius

 

Iš anksto dėkoju, jei pasidalinsite šia informacija su draugais, kuriems tai gali būti aktualu, įdomu.

24
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.