Visos dienos

Jogos Ore / Oro jogos kursai Level 2-3

Šie kursai skirti tiems, kurie baigė CAMÍYOGA Ore Level 1-2 apmokymus ir turi praktikos oro jogoje.Mokomasi daugiau nei 150 sudėtingesnių jogos ore pozicijų/asanų ir pratimų tiek ore, tiek ant žemės naudojant juostą, įvairių variacijų, daugiau akrobatinių perėjimų, persivertimų. Tai vieninteliai oro jogos kursai Lietuvoje, kurie yra pripažinti Yoga Alliance (Pasaulinis jogos aliancas) ir j juos ves pirmosios oro jogos CamíYoga Ore studijos įkūrėja Lietuvoje (nuo 2014 m.) – Camille Shakti Semiotaite (E-RYT200, RYT 500, YACEP).

Kursai vyksta tris intensyvias dienas ir programa apima paskaitas, diskusijas, klausimus-atsakymus, užduotis ir egzaminą. Kiekvienas mokinys gaus CAMÍYOGA metodinę jogos ore instruktorių apmokymų medžiagą. kuri yra parengta remiantis unikaliu CamíYoga Ore metodu su sukurtais autentiškais CamíYoga Saulės pasveikinimais, Mėnulio pasveikinimu, pratimais ir asanomis. Kursu metu bus pristatomas oro jogos metodas, technikos ir principai, bus rodomos demonstracijas, darbas grupėse, analizavimas, korekcijos ir taisyklingas pozicijos išdėstymas.

KURSŲ METU IŠMOKSTAMA:
teorinė ir praktinė jogos ore dalis, kur studijuojama vidutinio lygio ir pažengusiems skirtos pozicijos bei pratimai,
taisyklinga laikysena, pozicijų atlikimas, anatomija,
sudėtingesni perėjimai,
intensyvesnė jogos ore pamokos struktūra,
sudėtingesni kvėpavimo pratimai,
sudėtingesnės meditacijos,
chakros.

Baigus šiuos kursus yra galimybė jungtis prie CamíYoga komandos ir vesti užsiėmimus.

Vietų skaičius ribotas.

STILIUS
CamíYoga Ore – tai unikalus CamíYoga Ore metodas su sukurtais autentiškais CamíYoga Saulės pasveikinimais, pratimais ir asanomis, kur apsijungia joga, akrobatika, šokis, pilates ir fizinė terapija. Apmokymu metu koncentruojamasi, kad kiekvienas instruktorius atrastų savo unikalų mokymo stilių. CamíYoga Ore integruojami šie jogos stiliai:
Hatha
Vinyasa
Yin
Power

LYGIS
Jogos Ore apmokymai Level 2-3 (Intermediate-Advanced) – gali mokytis visi, kurie baigė Level 1-2 ir turi patirties jogoje ore. Šiuose kursuose apžvelgiamos sudėtingesnės jogos ore pozicijos/asanos ir pratimai, įvairios variacijos, daugiau akrobatinių perėjimų, persivertimų. Pamokos struktūra yra intensyvesnė ir ilgesnį laiko tarpą išliekama aukštyn kojomis arba ore. Tinkami mokyti jau praktikuojančius jogą ore – vidutinio – pažengusio lygio mokinius. Dalyvaujantys turėtų turėti anatomijos pagrindus, suvokimą apie jogos principus ir filosofiją.

SERTIFIKATAS
Mokiniui suteikiamas 50 val. CamíYoga Ore / Aerial Yoga Teacher Training Level 2-3 sertifikatas pripažintas Yoga Alliance (YACEP) ir galiojantis visame pasauyje.

KAINA
430€ arba su jogos ore juosta (+80€) – 510€ (įprasta juostos kaina 100€)
Avansas: 100€
Galima atsiskaityti ir dalimis.

*CAMÍYOGA nariams taikoma 10% nuolaida!

LAIKAS
Spalio 23-25 d.
Penktadienis - Sekmadienis 10-18 val.
Pietų pertrauka 13-14 val.

VIETA
"CamíYoga" studija, Jonavos g. 68, Kaunas

ATSILIEPIMAI

"Oro jogą rekomenduočiau ir rekomenduoju ir rekomenduosiu kiekvienam :) Tai vienas iš mano gyvenimo atradimų!!!! Oro joga - tai nauji pojučiai, nauja patirtis, tvirtas kūnas ir sveikata - kiekvienam!! Mokymai buvo intensyvūs ir negaliu pasakyti, kad buvo lengva, bet buvo labai įdomi ir naudinga patirtis. Dar kartą kartojuos, bet Kamilė tikra savo srities profesionalė ir fanatė!! Mokytis iš tokio žmogaus - tikras malonumas :) Rekomenduoju kiekvienam, norinčiam tobulėti." - Virginija Čalkienė



“Šie mokymai kitokie – asanos apima dar daugiau kūno galimybių, dar daugiau skrydžio potyrių. Skirta kiekvienam norinčiam praplėsti tiek kaip mokytojo požiūrį, tiek kaip atėjusio dėl savęs į jogą ore.” - Ingrida Rybelienė

MOKYTOJA
Camille Shakti Semiotaite - pirmosios jogos ore CamíYoga Ore studijos įkūrėja Lietuvoje (nuo 2014 m.). Praktikuoja jogą nuo 2010 m., Hatha ir Vinyasa jogos (E-RYT200, RYT 500, YACEP) ir CamíYogos Ore mokytoja, yra baigusi tarptautinius Šivanandos jogos mokyklos mokytojų kursus (RYT 200H), Indijoje Pažengusių jogos mokytojų kursus (RYT 300H), Jogos ore kursus, Tailandietišką masažą, LSMU Visuosmenės sveikatos ir mitybos magistrą, 4 metus praktikavo Tai Chi, 7 metus šoko šiuolaikinį šokį, dalyvavo įvairiuose judesio ir šokio terapijos seminaruose.

Camille išvystė unikalų CamíYoga Ore metodą su sukurtais autentiškais CamíYoga Saulės pasveikinimais, pratimais ir asanomis. Šiuo metu veda įvarius jogos renginius, retritus, workshop’us ir meditacijas. Taip pat organizuoja jogos ore apmokymus Level 1-2 ir Level 2-3.


“Kviečiu į jogos ore užsiėmimus, meditacijas, kvėpavimo seminarus ir kitas saves pažinimo praktikas. Stengiuosi dalintis savo jogos žiniomis ir džiaugsmais su Jumis bei kartu siekti vidinės gerovės, kūno ir sielos harmonijos.”

REGISTRACIJA:
FB asmeninė žinutė
info@camijoga.lt

Daugiau info:
www.camiyoga.lt
www.jogaore.lt

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.