Visos dienos

VALENTINO DIENA KITAIP. ŠIRDIES RITMU

Visatos ritmas ir širdies plakimas persipins tikėjimo, vilties ir meilės istorijoje, kurią jums siūlo, jau tradicine tapusi, Valentino diena kitaip. Prieš 12 metų gimusi nedrąsi idėja švęsti Valentino dieną kitaip išaugo iki renginio renkančio pilną Kauno Žalgirio areną ir pritraukiančio populiarių atlikėjų būrį iš Lietuvos ir užsienio.

Šiais metais Valentino dienos kitaip programoje nė vieno abejingu nepaliks BŪGNŲ ŠOU iš Anglijos su TERL BRYANT ir MARTIN NEIL. Šie talentingi muzikantai kartu grojo su pripažintais menininkais ir muzikos grupėmis iš viso pasaulio: John Paul Jones iš Led Zeppelin, Peter Murphy, Peter Gabriel, Faith Hill, Steve Levine, Matt Redman, Elizabeth McGovern iš Downton Abbey šlovės, Barbara Dickson, Graham Kendrick, The Bad Shepherds, Šiaurės Simfonija, Steve Taylor, Steeleye Span ir daugeliu kitų. 

Būkite nusiteikę netikėtumams, nes SAULIUS PETREIKIS WORLD ORCHESTRAS, tai vienas iš nuoširdžiausių, ekspresyviausių ir nenuspėjamų Lietuvos kūrėjų, kurio koncertuose stebina gebėjimas sutalpinti gaivališką pirmapradiškumą ir didingos sielos kūrybą. Tai keliomis dešimtimis instrumentų grojantis muzikantas ir kūrėjas, pametęs galvą dėl pasaulio tautų folkloro ir derinantis jį su šiuolaikišku skambesiu. Tai daugiabriaunis talentas, kuriam muzikos niekada negana. Šio kūrėjo sumanymai – sudėtingi, techniškai gana sunkiai išpildomi, bet melodingi ir lengvai klausomi.

 „Bus gražu! Ateikit,”- kviečia šeimyninis, NERIJAUS ir MILDOS SADAUSKŲ, duetas iš Vilniaus „SKAFANDRAS & DRUGELIS“. Šios poros pasirodymai LRT televizijos projekte „Du balsai – viena širdis“ ir stebino, ir džiugino. Žiūrovai negailėjo balsų, komisija gražių žodžių, o jų kūrinys „Nemiga“ sujaudino ne tik žiūrovus, bet ir komisijos narius.

 KRISTINA ŽALDOKAITĖ yra tituluojama viena stipriausių Lietuvoje pritariančiųjų vokalisčių, kurios balsu ne mažiau nei savo pasitiki garsiausi Lietuvos atlikėjai. Praėjusiais metais Kristina kaip pritariančioji vokalistė lipo ir į didžiosios „Eurovizijos“ sceną su grupe „Fusedmarc“. Šeimų duetų projekte „Du balsai – viena širdis“, ši muzikos profesionalė, dalyvavo kartu su dvylika metų jaunesniu broliu RIMANTU ŽALDOKU. „Sesė lyg juokais pasiūlė dalyvauti šiame projekte, o aš po poros minučių parašiau jai, kad anketa užpildyta ir trauktis jau nėra kur. Kai tai pasakiau, abu supratom, kad šis sprendimas – puikus, ir mūsų laukia labai įdomus kelias“, – atviravo Kristinos brolis.

BALTOS VARNOS, tai keturios talentingos asmenybės, kurias sujungė muzika. Pagrindinės vokalistės ir dainų kūrėjos MILDA ir TERESĖ ANDRIJAUSKAITĖS žinomos ne tik iš televizijos projektų, bet ir iš didžiosiose arenose skambėjusio miuziklo ,,Eglė žalčių karalienė", kur jos suspindo Laumių vaidmenyse. Unikaliais vokalais išsiskiriančios merginos daugeliui tapo atradimu. Grupės atliekamos dainos kupinos folk'o elementų, galima išgirsti etno ar liaudies dainų motyvų. Ką jau kalbėti apie improvizacijas, kurių gausu tarp dainų. Bosinės gitaros partijas grupėje atlieka JULIUS BAKANAUSKAS, mušamaisiais ritmą laiko TOMAS URBANAVIČIUS. Grupė ,,Baltos varnos" 2013 m. buvo įvertinta Sauliaus Mykolaičio vardo premija už ryškiausią debiutą.

Kaip ir kasmet, Valentino dienos KITAP rengėjai žada ir programos staigmenų, be to, primena, jog ši šventė atvira visiems: jaunimui, šeimoms (ir su vaikais, renginio metu jiems bus sukurta speciali erdvė) ir visiems, kurių širdys jaunos ir gyvos!

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.