Visos dienos

MEDITACIJOS KURSAI “AIŠKUS PROTAS IR EMOCINĖ PUSIAUSVYRA”

TEORINIAI - PRAKTINIAI MEDITACIJOS KURSAI

“AIŠKUS PROTAS IR EMOCINĖ PUSIAUSVYRA”

PAPRASTI IR EFEKTYVŪS METODAI KAIP TAI PASIEKTI SAVO KASDIENIAME GYVENIME

VASARIO 23 (VI) – 24 (VII) (2 D.)
10:00 – 16:00 VAL.

Nori perprasti savo proto veikimo mechanizmą, išmokti efektyviai jį valdyti: gerinti koncentraciją, didinti aiškumą bei lankstumą, pasitikėjimą savimi, koreguoti savo emocinę būklę, lavinti 5 pojūčius, išmokti itin veiksmingų analizės metodų?

Tuomet šie kursai – TAU!!!

Vis dažniau susiduriame su įvairių mokslinių tyrimų patvirtintomis žiniomis apie meditacijos poveikį mūsų proto sveikatai ir emocinei būklei bei jos naudą ne tik asmeniškai: proto koncentracijos, aiškumo ir lankstumo lavinime, emocinei pusiausvyrai, pasitikėjimui savimi, kokybiškam atsipalaidavimui ir poilsiui, sąmoningumui savo poreikių atžvilgiu, 5 pojūčių lavinimui, tačiau ir profesionaliai – savo darbe: streso prevencijai, efektyviam ir adekvačiam iššūkių sprendimui, darbo našumui, konstruktyvių santykių kūrimui.

Tačiau, nors abstrakčios informacijos randame pakankamai daug, tačiau retai kada aiškiai suvokiame, kas realiai yra meditacija, kokie yra jos būdai ir kaip bei kada jie praktikuojami, koks meditacijos praktikavimo tikslas ir koks jos poveikis. Internete arba knygose pateikta teorija ir praktika nėra aiškiai suprantama bei lengvai įsisavinama, juo labiau, kad šių žinių šaltiniai dažniausiai išlieka paslaptyje arba nėra autentiški.

2 dienų, 12 valandų išsamiuose teoriniuose ir praktiniuose Mindfulness ir analitinės meditacijos kursuose jūs pažinsite ir įvaldysite įvairius meditacijos būdus, kurie ženkliai pakeis jūsų gyvenimo kokybę, atnešdami žinias ir metodus įgalinančius valdyti stresą, kokybiškai atsipalaiduoti ir nusiraminti, greitai ir tiksliai reaguoti į įvairiausias gyvenimo situacijas, atrasti atsakymus į esminius gyvenimo klausimus, koreguoti savo emocinę būklę.

Norintiems išduodamas sertifikatas, įgalinantis vesti meditacijos praktiką kitiems asmenims – savo artimųjų, kolegų ar klientų rate.

KURSŲ TURINYS:

Teoriniai pagrindai:

Kas yra meditacija;

Meditacijos tipai ir tikslai;

Meditacijos būdai;

Proto prigimtis;

Emocijos ir kaip su jomis dirbti;

Meditacijos poveikis.

Mindfulness meditacijos pagrindai: 9 meditacijos lygmenys; 4 tipų susitelkimas/dėmesys; 5 meditacijos trukdžiai; 8 “priešnuodžiai”, padedantys pašalinti meditacijos kliūtis; 6 proto galios.
Analitinės meditacijos pagrindai. Galingi klausimai, vedantys į gyvenimą keičiančius atsakymus.
Meditacija - vizualizacija. Greiti būdai paveikti savo proto būseną ir fizinę savijautą.

Praktiniai pagrindai:

Meditacijos praktika: Pasiruošimas meditacijos praktikai; praktikos gairės: kūno laikysena, kvėpavimo būdai, meditacijos objektai, trukmė; praktikos integravimas – po meditacijos.
Meditacijos praktikos pritaikymas gyvenimo rutinoje: kaip ją integruoti į savo gyvenimo ritmą ir santykiuose šeimoje bei darbe; paprastos technikos, pritaikomos bet kokioje vietoje ir bet kokiu dienos metu.
 
Kiekvienam dalyviui paruošta išsami darbo knyga su teorinėmis žiniomis ir praktikų atlikimo gairėmis.

Dovanų gausite Mindfulness meditacijos audio įrašą lietuvių kalba, kuris padės jums įvaldyti meditacijos praktiką!!!

Dalyvavimui renginyje nereikia jokių žinių ar įgūdžių!!!

Kam šie kursai skirti:

Visiems norintiems efektyvių naudingų pokyčių savo gyvenime, besidomintiems, kas yra meditacija ir kaip pradėti meditacijos praktiką; norintiems pagilinti savo teorines ir praktines meditacijos žinias. Jaunuoliams, mamoms ir tėčiams, sutuoktiniams, besilaukiančioms, močiutėms ir seneliams.  Taip pat bet kokios srities profesionalams: įstaigų vadovams ir vadybininkams; mokytojams, dėstytojams, treneriams; sveikatos paslaugų teikėjams; socialiniams darbuotojams; jogos ir sveikatingumo praktikų instruktoriams bei asmenims, kuriuos domina proto ugdymo, įvaldymo galimybės.

Kursą veda: Ugnė Mikalauskaitė - sertifikuota meditacijos instruktorė, ilgametė meditacijos tyrinėtoja ir praktikė. (“Nangten Menlang International” ir Lama Tulku Lobsang).

Vieta: Saviugdos ir sveikatingumo mini studija, Kaunas

Investicija:

140€ “TURBO VYTURIO” mokestis ypatingomis sąlygomis, galioja sumokėjus visą sumą iki Vasario 2 d!!! Šalia į kursą įeinančios medžiagos, Jums DOVANOJAMOS 3 papildomos 105 Eur. vertės PASLAUGOS:

"Kaip įveikti savo baimę" meditacijos audio įrašas ir meditacijos aprašas su gairėmis lietuvių kalba (šio savipagalbos modulio įprastinė vertė – 35€).!!!

1 val. trukmės asmeninė konsultacija jums rūpimu gyvenimo klausimu  (kurios įprastinė vertė – 40€). Sesijos laikas derinamas asmeniškai ir galimi du variantai: tiesioginis susitikimas arba naudojantis internetu.

1 val. trukmės PALAIKOMOJI ASMENINĖ SESIJA abejonių ir klausimų išsiaiškinimui po kursų (kurios įprastinė vertė kursų dalyviams – 30€). Sesijos laikas derinamas asmeniškai ir galimi du variantai: tiesioginis susitikimas arba naudojantis internetu.

Registracijai nuo Nuo Vasario 2 d. iki Vasario 20 d.:


* 150€ “VYTURIO” mokestis galioja sumokėjus 100 Eur. avansą iki Vasario 12 d!!! Šalia į kursą įeinančios medžiagos, Jums DOVANOJAMA:

1 val. trukmės PALAIKOMOJI ASMENINĖ SESIJA abejonių ir klausimų išsiaiškinimui po kursų (kurios įprastinė vertė kursų dalyviams – 30€). Sesijos laikas derinamas asmeniškai ir galimi du variantai: tiesioginis susitikimas arba naudojantis internetu.


* 160€ “PELĖDOS” mokestis galioja sumokėjus 110 Eur. avansą nuo Vasario 13 iki Vasario 20 d!!! Šalia į kursą įeinančios medžiagos, Jums DOVANOJAMA:

1 val. trukmės PALAIKOMOJI ASMENINĖ SESIJA abejonių ir klausimų išsiaiškinimui po kursų (kurios įprastinė vertė kursų dalyviams – 30€). Sesijos laikas derinamas asmeniškai ir galimi du variantai: tiesioginis susitikimas arba naudojantis internetu.

Išankstinė registracija į kursus būtina. Vietų skaičius ribotas! 

Maža grupelė jaukioje aplinkoje sukuria tinkamiausias sąlygas kokybiškiausiam bendravimui ir teorinių bei praktinių žinių įsisavinimui, todėl laiku sumokėdami mokestį, jūs užsitikrinsite savo vietą renginyje. Persigalvojus avansinis mokestis negrąžinamas, jei renginys neįvyksta, visa suma jums grąžinama.

Sąskaitą pavedimui atsiųsime, kai tik gausime jūsų registracijos laišką.

Kontaktai informacijai/registracijai:

ugne@ugnemi.com, +370 65079686

Daugiau informacijos galite rasti čia:

https://www.facebook.com/PsichoterapijaKoučingasSaviugda

https://ugnemi.com/

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.