Visos dienos

Streso valdymo meditacinis užsiėmimas

Sausio 21d. 18:30 vyks Meditacinis vakaras streso valdymui, gilesniam savęs pažinimui, atsipalaidavimui ir geresnei emocinei sveikatai.
Skirtas tiems, kurie nori jaustis geriau šiame skubančiame gyvenime ir prisiimti atsakomybę keisti savo savijautą ir gyvenimą taip, kaip norisi labiausiai.
Šie meditaciniai užsiėmimai skirti visiems ir yra atsieti nuo religinių krypčių ir praktikų. Todėl ypač tinka tiems, kurie nori giliau ne tik sužinoti, bet ir išbandyti.

Šio vakaro tema - TAIKA SU SAVIMI IR SU PASAULIU.
Kaip suteikti sau galimybę gyventi taip , kaip norite: taikoje ir draugystėje su savo norais ir įsipareigojimais, taikoje su savo artimaisiais ir su jus supančiu pasauliu.
Ar gyvenimas gali būti kupinas ramybės vietoj to, jog nuolat kovoti?

https://www.facebook.com/events/243410076550785/

Jog svarbiausia pradėti nuo savęs - šią tiesą pasauliui neša visi tikėjimai ir religijos.
Dalai Lama sakė: "Mes nesukursime taikos Žemėje, jei pirmiau nesukursime jos savo širdyje…"
Šri Šri Ravi Šankaras: "Taika reikalinga trijuose lygiuose: pirmiausia yra vidinė taika, kuri yra prote. Ji atneša energijos mūsų veiksmams ir padaro mus galingesniais. Antras lygis yra taika mūsų artimiausioje aplinkoje, mūsų šeimose, tarp draugų ir darbo aplinkoje. Trečias lygis yra taika tarp tautų ir žemynų, kuri yra pati svarbiausia."
Popiežius Pranciškus: „Prašykime Dievą malonės kasdieniniais mažais darbais ugdyti taiką savyje ir aplink save, suprasdami, kad tai yra vienintelis kelias į viso pasaulio taiką“.


Geriausia į meditacinius užsiėmimus ateiti jau turint klausimą, intenciją. Tuomet meditacijos metu, vykstant giliems procesams, kuomet smegenys panyra į Teta, Alfa bangas, pasąmonė pati suras reikiamus atsakymus.
Šių meditacinių užsiėmimų, kurie remiasi streso valdymo ir emocinės sveikato gerinimo būdais, metu į vieną dermę įvairios praktikos: tiek meditacijos, tiek emocijų paleidimas, tiek koučingas ir Theta metodas.

Vieno apsilankymo kaina - 15 Eurai, tačiau tiems, kurie nori giliau save pažinti ir praeiti per visą meditacinių užsiėmimų kursą, taikomos itin palankios sąlygos.

1 karto apsilankymas – 15 Eur
2 kartų apsilankymas – 20 Eur (vertė 30 Eur)
4 kartų apsilankymas – 35 Eur (vertė 60 Eur)
6 kartų apsilankymas – 50 Eur (vertė 90 Eur)

Jei turite klausimų, skambinkite telefonu arba rašykite elektroniniu paštu:
meditacijoskaune@gmail.com
Janina +37068883182

Ši streso valdymo meditacinių užsiėmimų programa jums gali padėti išmokti:
- kaip valdyti stresą ir kiekvienos dienos iššūkius;
- kaip sumažinti nerimo jausmą ir vidinę įtampą;
- kaip pagerinti santykius su aplinkiniais;
- kaip sumažinti nuovargį ir pagerinti miego bei poilsio kokybę;
- kaip padidinti bendrą pasitenkinimą gyvenimu ir savimi;
- kaip atgauti pasitikėjimą savimi ir įgauti vidinės laisvės bei galios jausmą;
- kaip padidinti darbingumą ir išmokti mėgautis kasdieninėmis veiklomis;
- kaip pasitikėti aplinka ir kurti gausą aplink save.

Meditacinių užsiėmimų ciklas vyksta kiekvieną pirmadienį, nuo 18.30 iki 20.30 val. adresu Savanorių pr. 130A, Kaunas, GAJA namų erdvėje. Meditaciniai užsiėmimai numatyti iki kovo pabaigos.

Registracija vietoje, FB žinute ar el.paštu: meditacijoskaune@gmail.com

Susipažinkim!
Mane vadina Janina ir šiuo metu mane labiausiai domina klausimas – kokios yra geriausios ir efektyviausios harmoningo, laimingo ir sėkmingo gyvenimo kūrimo strategijos, struktūros ir sistemos.
Didelė ir įvairialypė patirtis gyvenant nuolatiniame strese ir įtampoje mane atvedė link naujų gyvenimo realybės kūrimo modelių, kurių viena efektyviausių sudedamųjų dalių – kasdienės meditacijos.
Domiuosi įvairiomis meditatyvinėmis praktikomis ir skirtingomis meditacijų rūšimis, studijuoju Mindfulness pagrįstose kognityvinės ir elgesio terapijos studijose, nagrinėju neuromokslininkų tyrimus apie meditacijų naudą organizmo emocinei, psichinei ir fizinei sveikatai, ir tuo pačiu neprisirišu nei prie vienos konkrečios mokyklos.
Esu už praktines, atpalaiduojančias ir subalansuojančias meditatyvines praktikas, kurios padeda ne tik nusiraminti ir išmokti lengviau tvarkytis su kasdienos iššūkiais, stresu, nerimu, bet ir padeda panirti į tokias būsenas, kuomet galime vizualizuoti ir kurti geresnį, laimingesnį, harmoningesnį gyvenimą.
Esu įsitikinusi, jog šiuolaikiniame pasaulyje retas kuris gali užsidaryti oloje ir taip praleisti pusmetį ar metus ieškant savo gyvenimo laimės formulės. Kita vertus, užsidarymas – tai ir tam tikra pabėgimo nuo savęs ir aplink supančio pasaulio reikalų, forma. Žymiai sunkiau skubančiame ir nerimo kupiname gyvenime išmokti būti taikoje su savimi, rasti vidinės laimės būseną savyje.
Nuoširdžiai noriu pasidalinti vienu iš veiksmingiausiu įrankių kaip išlaikyti ramią proto ir jausmų būseną streso akivaizdoje – meditacinėmis praktikomis.

Nuoširdžiai, Janina Sabaitė Melnikovienė

https://www.facebook.com/events/243410076550785/

16
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.